標題: 死拉 ... 我E排日日唸住個學妹呀 [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2010-1-1 05:53 PM     標題: 死拉 ... 我E排日日唸住個學妹呀

就係果個平時木口木面 , 一做統整就 "學長~" 果個 ...
! Y% Y# A* e% G) n9 }7 w* ^4 u5 i; o佢細細粒粒 , 但又有料又熱衷又嚴肅咁 ... 但我就佢內心心處 ,
' X$ N3 T$ r! O" W3 U  e果種串串地好吸引~~
2 s9 Z$ D" R3 s9 B* {/ u: \
  @$ J+ h8 m' p' L, r  @其實同組有個又乖又聽話既 , 但就無咁記得佢 ...
7 X3 O. }  K" ?# A- Q我而且每BT都勁欣賞 , 好鐘意佢地果又串又囂 , 但唔用女人手段果種氣質 ...
8 }% @- w( X; V, g- ~' X% t3 _
7 P4 J' m4 D, }/ L# e7 i... 我 ... 係咪好怪???
作者: 專打你    時間: 2010-1-1 05:54 PM

挑.......................你有正常過咩
作者: bc37714    時間: 2010-1-1 06:20 PM

係好LLLLLLLLLLLLLLL怪
作者: 橫行霸道    時間: 2010-1-1 06:58 PM

就係果個平時木口木面 , 一做統整就 "學長~" 果個 ...+ w3 |7 h" I% D9 \, o1 j' f
佢細細粒粒 , 但又有料又熱衷又嚴肅咁 ... 但我就佢內心心處 ,
& I2 W9 {0 y7 ~! N1 T) T9 p! V2 r! m果種串串地好吸引~~
! P6 e. I2 M  D8 m
5 L( A7 t/ }. k7 Q; R: c其實同組有個又乖又聽話既 , 但就無咁記得佢 ...
! ?  |( n2 j+ s- t  X4 q我而且每BT都勁欣賞 , 好 ...5 d$ a; a/ U3 y
e_e 發表於 2010-1-1 05:53 PM
內心心處
作者: e_e    時間: 2010-1-2 01:22 AM

挑.......................你有正常過咩
5 p+ q6 l4 U% N專打你 發表於 2010-1-1 05:54 PM
) x4 I  }: s+ T3 m" n迷學妹有幾奇怪???
作者: o-pitt    時間: 2010-1-2 02:31 AM

唔怪唔怪~
作者: sarin03    時間: 2010-1-2 08:52 PM

有興趣就拎msn, fb啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0