標題: 腐液狂徒在廟街再施毒手 [打印本頁]

作者: sm123456    時間: 2010-1-10 12:56 AM     標題: 腐液狂徒在廟街再施毒手

去到廟街,其實警察有無諗過好似拍戲咁,同d古惑仔合作,捉到個狂徒??
作者: skyhookii    時間: 2010-1-10 01:35 AM

好簡單,班重案組走哂去捉一個陳巧文,咪無人捉呢位所謂「腐液狂徒」囉。, J) H7 n# A: q2 y
上次就喺曾特首話完全年最開心一日,今次就捉陳巧文嗰日,政府唔做啲咁無謂既嘢咪無事囉!
作者: vbvb    時間: 2010-1-10 01:53 AM

去到廟街,其實警察有無諗過好似拍戲咁,同d古惑仔合作,捉到個狂徒??# X( R' Y2 E/ H) ], F5 P! B% s
sm123456 發表於 2010-1-10 12:56 AM
無間道?
作者: kuru    時間: 2010-1-10 02:35 AM

幾時可以捉左呢個人渣
作者: jojojojoj    時間: 2010-1-10 02:59 AM

幾時可以捉左呢個人渣$ D; C5 s- V1 m* h; u) A
kuru 發表於 2010-1-10 02:35 AM
2 S: K5 M3 K3 O8 q

0 s3 m) ^$ V6 a. D8 O5 D. @7 f0 m. a) f已經捉到,
4 t3 o% V+ l4 b1 M! j但唔知之前果D係咪佢做
5 o4 H) w) x) y: n. l/ K! S! U今次哩個好似弱好多8 m4 g6 t! t, K3 a, g8 X& Q; b
同之前計好晒果幾單差好遠
作者: vbvb    時間: 2010-1-10 02:14 PM

- W% s' z2 N* u0 @' l

5 d( y9 b. {0 @2 V3 h9 M; h! m已經捉到,9 X; m3 s; O5 |9 d% T+ A0 N/ t. U
但唔知之前果D係咪佢做
( S/ @: I# Y) o1 y今次哩個好似弱好多
* f; G6 @4 V4 ?' {6 I. g同之前計好晒果幾單差好遠
9 N4 ^5 g" N8 y$ N- k7 D) e& _5 \jojojojoj 發表於 2010-1-10 02:59 AM
今次警方咁有效率?
作者: jojojojoj    時間: 2010-1-10 03:45 PM

今次警方咁有效率?
+ s. |! o7 Q8 s2 Ivbvb 發表於 2010-1-10 02:14 PM
- k; \  G( Z6 h- n0 ?7 z: P' j

! H- \5 m2 L+ F今次哩個弱左好多, 留低晒証據
作者: vbvb    時間: 2010-1-10 04:20 PM

: c0 c  G' p4 P: j
2 B2 S7 h/ Q. u% T8 D7 D# z) @今次哩個弱左好多, 留低晒証據% i1 A2 \/ V2 a* o
jojojojoj 發表於 2010-1-10 03:45 PM
都係心理失衡人士
作者: CK銘    時間: 2010-1-11 09:59 PM

呢個世界太多d極端狂徒啦
作者: 打狗棒    時間: 2010-1-12 11:26 AM

香港警察捉民主派就最叻, 要佢地捉賊? 咪x玩啦!!!
1 w( m0 X8 s" N! L捉到葉繼歡係誤打誤撞、大班被斬/何俊仁被打/李柱銘被刺等案,都查不到或不敢查主謀、公安逾境拉人又話查唔到?- S! Q+ f) \* Q" G7 s% b; O3 n* L
香港警隊已由1997解放前的皇家香港警察變成廣東省香港特區公安,實現珠江三角洲一體化,遲早警署要掛胡錦濤大頭相。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0