標題: [時事] 強烈譴責鄭汝樺停車不熄匙污染香港及坐霸王地鐵 [打印本頁]

作者: vbvb    時間: 2010-1-18 12:28 AM     標題: 強烈譴責鄭汝樺停車不熄匙污染香港及坐霸王地鐵

司機等兩分鐘紅燈你要佢熄匙
. P! j/ o& j8 X, n小巴司機排隊入油加氣你要佢熄匙
4 l+ F6 q! r- i3 i( Y. R的士司機排隊等客你要佢熄匙5 l- Q1 ?2 K9 b$ ]
四、五十度高溫晒到人就來死你都要佢熄匙, g/ s6 n( w  j, k% W
有冇人試過停車九十分鐘唔熄匙?我呢世仔都未試過,你又試過未?6 @1 K  m, \4 D2 y
2 r' a, }% W: f
# R  J2 n5 w) Y/ x) {
在立法會門口九十分鐘,熄匙再開熄有幾難?冬天咁凍,你都唔熄匙?你果架幾千 cc 的燒油車,點解唔熄匙?* ~: z/ N. Y1 R& }
0 p- A# F5 t# y8 O; w
另外港鐵係上市公司,點解可以畀佢地坐霸王地鐵?8 I% G  }- W- K. ?" s" G4 k
五十個藍帽子陪坐地鐵,絕對係浪費警力!
1 ^' ^1 |- D0 [: _. s$ ~( X2 S. i) n% G2 Q3 o7 j
http://www.facebook.com/group.php?gid=256643368987&ref=nf
作者: 電梯男    時間: 2010-1-18 01:24 AM

臭八婆  
作者: lv123    時間: 2010-1-18 09:36 AM

因為d 油錢不是佢比,正如高鐵蝕錢都吾關佢事,照人工出,吹脹。
作者: selena127    時間: 2010-1-18 12:12 PM

另一方面 , 無左班示威者 , 樓主上述事情唔會發生 !!
作者: 魚佬    時間: 2010-1-18 12:16 PM

正狗官
作者: 電梯男    時間: 2010-1-18 12:56 PM

賣去非洲做雞啦  
作者: 打狗棒    時間: 2010-1-18 01:00 PM

另一方面 , 無左班示威者 , 樓主上述事情唔會發生 !!# P4 o" a& Q( b& y& ?* U8 }# L; T" b
selena127 發表於 2010-1-18 12:12 PM
$ b( S5 J  K& }如果唔建高鐵, 就唔會有示威者!!!
作者: 12d3    時間: 2010-1-18 04:40 PM

" j% K  n  G9 N6 l& l: b% y( x如果唔建高鐵, 就唔會有示威者!!!
( F/ B# V& @. k6 a4 V打狗棒 發表於 2010-1-18 01:00 PM
5 y* f* ^6 ^; |& H( [; B" S; s
3 h8 s- R, |% g+ f, P
如果無法律, 就唔會有人犯法
作者: peek-a-boo    時間: 2010-1-19 09:35 AM

A0 P& B* J5 w  ?) e+ @- K( X, \# [2 U% D2 m# Z/ B
如果無法律, 就唔會有人犯法
1 _' d: E( }9 d* ?12d3 發表於 2010-1-18 04:40 PM
- Y; y: ?. |5 t$ |1 u4 f
! x" g8 X3 \3 M" h5 |
如果冇人犯法,香港就冇人 study law
作者: goodnicelady    時間: 2010-1-19 11:42 AM

3 P7 Y7 R  _/ n9 A* B
+ m9 K) ~- M% B% g! P# g* q如果冇人犯法,香港就冇人 study law- T8 e* f$ @" Y0 E( U
peek-a-boo 發表於 2010-1-19 09:35 AM
2 k5 k( c" B1 S$ U$ }
如果無人讀law,就無法律、無法律就社會大亂!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0