標題: 香港警察做野真係.... [打印本頁]

作者: sm123456    時間: 2010-1-20 02:24 PM     標題: 香港警察做野真係....

話說我係動議高鐵通唔通過個日下午一點係立法會附近見完工,有個交通警因為指揮交通,係度fing手,我以為佢叫我過,點知又拉住我話:紅燈呀!尊重下法律呀得唔得呀!!佢講完哩句,對面馬路十幾個市民就紅燈都照過,個交通警即刻擰轉面,扮睇唔到!!
/ \" h. T1 u; `4 M" N真係好想嘈個警察!!!
作者: vbvb    時間: 2010-1-20 03:16 PM

怕人多蝦人少
作者: 魚佬    時間: 2010-1-20 05:04 PM

怕人多蝦人少
9 q4 ~  y2 {4 w' f1 S/ \  j" v0 rvbvb 發表於 2010-1-20 03:16 PM
& C! n( T/ t# U7 K$ V7 p, T- Q6 J& t7 p- S" t' K
同埋恰 d 弱少社群
作者: vbvb    時間: 2010-1-20 05:14 PM

8 k7 w- I7 T* S) T. k0 d9 E1 m6 a& d" k" Z, g$ C
同埋恰 d 弱少社群
, C" E9 ~. B' ^) S- i/ Q魚佬 發表於 2010-1-20 05:04 PM
咩心態呢請問?
作者: kuru    時間: 2010-1-21 12:59 AM

個人問題,未必關警察唔警察問題
作者: vbvb    時間: 2010-1-21 02:09 AM

個人問題,未必關警察唔警察問題$ s& e' G8 s( L/ r3 Z. o; a
kuru 發表於 2010-1-21 12:59 AM
個別例子
作者: CK銘    時間: 2010-1-21 11:25 AM

個警察肯定都好無奈....................
作者: 魚佬    時間: 2010-1-21 03:33 PM

個人問題,未必關警察唔警察問題5 s; e; g9 h: l$ K2 y: ]' G; ^1 C
kuru 發表於 2010-1-21 12:59 AM
# W/ u; k; U9 d! P
: D3 v/ @3 e8 G1 o  H5 s, R
而家已經係大勢所吹啦
作者: vbvb    時間: 2010-1-21 08:18 PM

6 C# |" H8 o( N& x/ Z0 j
1 d4 Z, [; z/ g& F9 E- Q( r5 j
而家已經係大勢所吹啦 6 c4 C! B4 x7 u, Z0 g* p+ ?! f. ^
魚佬 發表於 2010-1-21 03:33 PM
係指咩勢呢請問?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0