標題: 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹 [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2010-1-22 10:52 PM     標題: 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,/ q8 |; _9 ^# n& m* q# Y1 [' {
我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 , 9 L$ ^% s, {' w6 d  ^
咁我點過日子???
作者: ilovesai666    時間: 2010-1-23 12:53 AM

搵第二個再望過~~~~
作者: infjlam    時間: 2010-1-23 01:06 AM

你宅男得好緊要
作者: 打狗棒    時間: 2010-1-23 02:34 AM

我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,9 u1 f. O3 [3 J/ @% l4 \
我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 ,
9 b; K, d7 A" r/ \1 s- N, d咁我點過日子???, A1 J5 E0 q1 v
e_e 發表於 2010-1-22 10:52 PM
/ ^. M; i0 [, n& J) Q
自殺恂情囉!!!
作者: e_e    時間: 2010-1-23 11:15 AM

你宅男得好緊要
& j! R4 l) k, C# n8 D  rinfjlam 發表於 2010-1-23 01:06 AM
* P. t' R7 J3 J% [, N( T' b* R  y暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???
作者: infjlam    時間: 2010-1-23 12:22 PM

* h% T  O- w% W; c$ @  ]
暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???1 g9 {9 M  ]6 r: `
e_e 發表於 2010-1-23 11:15 AM
2 w( p/ F- p9 A6 X

, g. c: ?$ R& n5 K! M吊...有女就追喇,又冇膽,
! v* `. l, ?$ s學人玩暗戀,有鬼用o羊?
作者: e_e    時間: 2010-1-23 12:42 PM

1 ]$ J  q2 v0 g5 Q0 q8 t- j2 d# A2 X( T% o* _
吊...有女就追喇,又冇膽,
9 o2 s1 h0 n5 R3 c( U8 r# X學人玩暗戀,有鬼用o羊?; ]1 m4 y( B$ s) ~4 C* F
infjlam 發表於 2010-1-23 12:22 PM
$ n7 h& E6 \" o1 }
... 我其實咪叫緊你地教路羅
作者: infjlam    時間: 2010-1-23 01:13 PM

: M/ X" {. u. j% ^5 {& g, o1 H0 l... 我其實咪叫緊你地教路羅
/ Q& K- V. j+ n" S* W: je_e 發表於 2010-1-23 12:42 PM
$ t. R$ t6 `  A
4 T  ~' G5 ?' S  L2 ~2 ~. j4 Q依家叫你拍《電車男》?
作者: 艾官    時間: 2010-1-23 10:48 PM

香港大把「細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡」既學生妹啦~放學時間求其搵間中學企係門口都有排你睇~考慮一下我既建議啦~~
作者: ado777    時間: 2010-1-24 02:08 AM

我都日日留意M記個PR7 K4 I( ]7 c( F  Y" L4 X
呢個年紀係咁嫁啦!
作者: CK銘    時間: 2010-1-24 12:19 PM

香港大把「細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡」既學生妹啦~放學時間求其搵間中學企係門口都有排你睇~考慮一下我既建議啦~~
( W) ?* a% F0 c# k艾官 發表於 2010-1-23 10:48 PM
哇.....妙計妙計!呢類型嘅女仔的確幾多

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0