標題: 這麼功能主義 , 還是愛情嗎??? [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2010-1-29 11:37 PM     標題: 這麼功能主義 , 還是愛情嗎???

我係台灣成日見到有賣 "把妹學" 既書 ,
6 v+ c( Y% r/ g; a1 G我本人覺得如果成日算住算住 .... 這麼功能主義 , 還是愛情嗎???
% X8 Q0 ^: K/ V- u$ N$ U+ M, W+ |1 ^* z; }# f2 r! C+ f
係我心目中既理想愛情 , 其實係無 "追" e樣野 ,- A+ S$ \' L3 q5 A2 Q
即係點樣呢??? 我覺得可以由朋友 , 當然可以有欣賞既人 ,5 T2 b; V3 @0 m6 Q
也當然可討好對方 , 但只係討好欣賞既人果種 , 唔係追果種 ,
; G; n6 i! v$ ^" F係會先了解 認識左對方先 , 先互相吸引 , 我覺得 "追" e樣 ,
3 j+ J# c5 M. Q3 N7 M一來就拍拖 , 我反而覺得好奇怪~~
作者: vbvb    時間: 2010-1-31 01:35 AM

我係台灣成日見到有賣 "把妹學" 既書 ,
' }! u5 A2 n0 g7 k" u, u. }7 L我本人覺得如果成日算住算住 .... 這麼功能主義 , 還是愛情嗎???
& _1 \2 o0 |4 {; E% g6 w3 i7 y9 ^; ?" O; m2 _* d
係我心目中既理想愛情 , 其實係無 "追" e樣野 ,
  a0 S  B" J& @! ^( r: Q# y即係點樣呢??? 我覺得可以由朋友 , 當然可以有欣賞既人 ,
; M' p- A+ Z8 S2 O ...
7 d* O- N# }2 h$ ~' y0 {5 }e_e 發表於 2010-1-29 11:37 PM
同意!讓愛自然生長吧
作者: kuru    時間: 2010-2-12 02:24 AM

唔"追", 可用"溝" 都得
作者: vbvb    時間: 2010-2-12 02:27 AM

唔"追", 可用"溝" 都得6 j& [, |4 B9 K
kuru 發表於 2010-2-12 02:24 AM
太俗氣

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0