標題: 尊嚴定要錢? [打印本頁]

作者: qqwweeasd0    時間: 2010-1-30 12:22 AM     標題: 尊嚴定要錢?

如果依家俾5億你同個有錢太太做,你肯唔肯?
2 G' B" Z! \* B- U8 n0 _' R" N如果100萬呢??
作者: 殺破狼    時間: 2010-1-30 12:24 AM

幾大都做
作者: vbvb    時間: 2010-1-30 12:34 AM

有周慧敏咁上下樣都勉強殺啦
作者: athome    時間: 2010-1-30 02:13 PM

有錢太太包唔包姓李果個@@?
作者: kuru    時間: 2010-1-30 04:34 PM

肯定大把人做, 因為返工搵錢更冇尊嚴
作者: mnbvc    時間: 2010-1-30 07:24 PM

肯定大把人做, 因為返工搵錢更冇尊嚴$ o/ Y! ]5 M; w
kuru 發表於 2010-1-30 04:34 PM
0 E6 o# }" j& w5 p  s1 t

作者: vbvb    時間: 2010-1-30 11:30 PM

肯定大把人做, 因為返工搵錢更冇尊嚴
& U& T( `7 H% }- X; @* |kuru 發表於 2010-1-30 04:34 PM
好啱聽呀////////////
作者: mycar422    時間: 2010-1-31 12:48 AM

本帖最後由 mycar422 於 2010-1-31 03:33 AM 編輯 . n& @3 Y0 W  Y' {6 a' P, [% d
& Y! p, U4 D8 E# u4 Q) Y
如果依家俾5億你同個有錢太太做,你肯唔肯?, f; l+ }8 _, S$ s7 G
如果100萬呢??8 _: j# W7 p" }' o, O; J! Q% m: U
qqwweeasd0 發表於 2010-1-30 12:22 AM
2 N1 C8 |8 F3 w* `5 q
樓主真可愛!!真會幻想﹖﹖是否幫人打工被欺壓得太慘呢﹖﹖﹖又或者被人踐踏自尊太慘呢﹖﹖﹖有好多女藝人或0靚模為求上位發明星夢都不惜陪人上床啦﹖更何況在男人的角度有乜所謂﹖﹖﹖好過叫雞和強姦人啦!就算闊太其貌不揚,瞌埋眼就完事啦!再者莫說5億咁多啦,就算$100萬都非常正啦!最多食埋偉哥咯!!正所謂笑貧不笑倡麻!!!但有邊個闊太咁傻任你班不知乜水0既男人揀呢﹖﹖﹖但5 億喎﹖﹖﹖發夢咩﹖﹖﹖中了六合彩頭獎的幾倍以上喎﹖﹖﹖大把人呢世都未必搵到咁多錢咼﹖﹖佢有錢到可以比得5億你,一定要絕世好男人的條件啦!!!樣得嗎﹖身材得嗎﹖性得嗎﹖闊太佢包幾十個男人都得啦﹖﹖﹖各位人兄!自問有無這個條件給闊太玩呢﹖﹖哈哈!純粹講野講笑莫見怪……我根本就無資格玩這科!!!就算有都不會玩!!!
作者: 艾官    時間: 2010-2-3 01:42 PM

/ P9 q2 Q# v& w6 k+ F樓主真可愛!!真會幻想﹖﹖是否幫人打工被欺壓得太慘呢﹖﹖﹖又或者被人踐踏自尊太慘呢﹖﹖﹖有好多女藝人或0靚模為求上位發明星夢都不惜陪人上床啦﹖更何況在男人的角度有乜所謂﹖﹖﹖好過叫雞和強姦人啦!就算闊 ...1 w$ o- {2 B6 X; u2 l
mycar422 發表於 2010-1-31 12:48 AM
# W8 |2 g! P& j2 W' u
8 {6 f& D4 o- w# |8 `$ S
講得好~~~
作者: 魚佬    時間: 2010-2-3 01:45 PM

睇下邊個啦
作者: chung11    時間: 2010-2-3 11:54 PM

做 !! 老虎都做 !!
& _4 C# h) X9 `4 t/ b+ k做一次一百萬 ??
作者: vbvb    時間: 2010-2-4 01:04 AM

做 !! 老虎都做 !! 5 c8 {' T8 l2 d, G% ?* g
做一次一百萬 ??9 u( v. X3 M! v8 Y( k/ R9 ]- z
chung11 發表於 2010-2-3 11:54 PM
咁cheap?
作者: fantasyjay    時間: 2010-2-4 11:30 AM

諗唔倒咩理由唔做...
作者: 偉華    時間: 2010-2-4 02:14 PM

3 `4 |1 H( e4 z% Z樓主真可愛!!真會幻想﹖﹖是否幫人打工被欺壓得太慘呢﹖﹖﹖又或者被人踐踏自尊太慘呢﹖﹖﹖有好多女藝人或0靚模為求上位發明星夢都不惜陪人上床啦﹖更何況在男人的角度有乜所謂﹖﹖﹖好過叫雞和強姦人啦!就算闊 ...2 T  d8 C$ m, Z, k$ r
mycar422 發表於 2010-1-31 12:48 AM
% f1 Y0 k, W% D" z我都咁話!認同!認同!
作者: vbvb    時間: 2010-2-4 10:15 PM

6 @* V$ K* @4 G2 x* |我都咁話!認同!認同!* L/ X/ a! x7 V3 m* {7 o! w
偉華 發表於 2010-2-4 02:14 PM
我也很贊同

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0