標題: [時事] 14歲女友面前少年跳樓死 [打印本頁]

作者: vbvb    時間: 2010-2-8 03:09 PM     標題: 14歲女友面前少年跳樓死

" y; W( \3 m! @8 }# @飲酒至天光 相約箍煲不遂
. B( E" t; D: l! `2 }
% ?- R- F) g2 ]+ b" y2010年02月08日
. r9 p# O4 R5 E, ]7 o( x8 D2 `0 ^0 F8 f1 q

) S0 T7 ~( M/ Y4 e+ T8 c
) y/ \! p. `  c  ^【本報訊】一對小情侶,近日疑感情破裂,男方昨晨相約提出分手的 14歲女友到小西灣住所大廈梯間傾談復合,其間兩人發生口角,男方在復合無望下一時情緒激動,在女友面前攀過走廊圍牆跳樓,女友撲前圖挽救不果,眼看他墮樓慘死,女友事後受驚,但毋須送院。警員調查後認為案件無可疑。
$ J) T0 Q1 I" e" b" F+ E. T6 D2 L, c- h$ I, ]) Z2 s
有勇氣尋死 冇勇氣面對問題。  唉!
作者: lamfung2009    時間: 2010-2-8 05:12 PM

我諗少年失戀變抑鬱才會自尋短見!失戀何太苦﹖問世間情為何物﹖直教人生死﹖
作者: 費事高    時間: 2010-2-8 07:36 PM

趁地淋...小小苦楚都頂唔蒲,遲早都要尋死,一路好走...唔送
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-8 09:15 PM

為何失戀叫人痛不欲生﹖
作者: vbvb    時間: 2010-2-8 09:31 PM

為何失戀叫人痛不欲生﹖2 W3 m& C0 z: U8 C: v2 r
goodnicelady 發表於 2010-2-8 09:15 PM
有人類以來這問題已經存在
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-9 12:07 AM

有人類以來這問題已經存在) {) o3 S9 M8 E, M
vbvb 發表於 2010-2-8 09:31 PM
) k1 A9 d2 O+ g. s: k% e" b
真無可奈何!
作者: vbvb    時間: 2010-2-9 01:14 AM

0 P) q# |1 y2 l/ A8 s8 ~" _
真無可奈何!
7 z  m! f  h) B1 _goodnicelady 發表於 2010-2-9 12:07 AM
喜歡你的頭像
作者: alan3015chan    時間: 2010-2-9 01:33 AM

真的不懂事!
作者: 衰貓    時間: 2010-2-9 01:31 PM

唉,唔懂事既又何止一個乳臭未乾未經歷人生無常既o靚仔呢?!一個四十歲既人都可以因為一時衝動做出害人害己既事,呢啲何嘗係唔懂事既表現!!發覺依家好多人好衝動,男女老幼皆是,郁啲喊打喊殺又要生又要死又要拿刀插大髀!!一死了之以為萬事皆了?!一拳打低對方就以為可以擺平一切?!一刀插入別人心口就以為問題得到解決?!依家既香港到底係咩世界?!
作者: 魚佬    時間: 2010-2-9 01:41 PM

有空北上見識下就唔會自殺
作者: 常在床    時間: 2010-2-9 02:24 PM

O/ c3 u, @3 I
$ V5 E1 d! p& @8 ~毛都未出齊就為左條靚妹跳樓?0 ?+ E' f& `& P* x% V% T# [; }
鄧你老母傷心: q/ C# q' `$ O/ i0 u+ }
養左你14年咁就玩完
3 D0 f  ?7 R1 e$ P  J冇品既我要黑心講句
" j( _# }) ^# `. _4 b9 K, a唔死都冇用
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-9 11:26 PM

喜歡你的頭像
5 m$ V6 Q. E4 `4 Jvbvb 發表於 2010-2-9 01:14 AM
0 ?# J7 {* j, T3 P$ S4 [5 Z
多謝!你講的是我呀!﹖﹖
作者: vbvb    時間: 2010-2-10 12:15 AM

$ m0 C" ?' i7 a& w
/ P0 |* O4 B  Y6 [7 \8 j
- d, }9 b5 F  E* s/ e- s
多謝!你講的是我呀!﹖﹖  e, S2 U, I( Q9 f- o2 l, d7 q
goodnicelady 發表於 2010-2-9 11:26 PM
正是!講的是你呀!
作者: d228216    時間: 2010-2-10 12:58 AM

有云: 問世間,情為何物,直教生死相許..
作者: CK銘    時間: 2010-2-10 03:44 PM

冇錯,面對問題先喺勇敢噶表現
作者: 中國心    時間: 2010-2-10 04:04 PM

呀媽咁辛苦養大話佢死就死
作者: 偉華    時間: 2010-2-10 04:09 PM

好心佢寫張捐驅紙先好死啦!起碼他的五臟六腑可幫人延續臨死者生命啦!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0