標題: 你收咗幾多利是錢? [打印本頁]

作者: 中國心    時間: 2010-2-18 04:13 PM     標題: 你收咗幾多利是錢?

我計埋澳門親戚俾ge加埋有成千元,  暫時未用: H4 T* h4 _; t* t3 b' I
你呢?你會用哂定係儲起?
作者: 艾官    時間: 2010-2-18 07:03 PM

親戚少~無點樣去拜年~數埋都唔夠500~~
作者: kuru    時間: 2010-2-18 07:09 PM

呢兩年經濟唔好, 2百幾蚊到>.<
作者: £isa    時間: 2010-2-18 08:09 PM

都係幾百2 X/ {" N& Y! O+ A1 u- x
買野食野差不多用完
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-18 10:51 PM

哈哈!無人少得過我收的利事!你估我收到幾多$﹖
作者: vbvb    時間: 2010-2-19 12:00 AM

哈哈!無人少得過我收的利事!你估我收到幾多$﹖
; v. m! d* W( E! H# X( a2 x8 ^% kgoodnicelady 發表於 2010-2-18 10:51 PM
你冇乜向長輩拜年?
作者: e_e    時間: 2010-2-19 12:09 AM

$890(最少果年$790 , 最多果年有$2700)
作者: vbvb    時間: 2010-2-19 01:10 AM

$890(最少果年$790 , 最多果年有$2700)" p) N- ~. e" P
e_e 發表於 2010-2-19 12:09 AM
台幣?
作者: kuru    時間: 2010-2-19 02:41 AM

$890(最少果年$790 , 最多果年有$2700)2 I* j7 r! y+ _/ r4 U9 A
e_e 發表於 2010-2-19 12:09 AM
5 v! S  z  s9 R( c: v9 f

b% J, |8 B% W5 T0 ?* g( m點樣收到2700咁多
作者: 艾官    時間: 2010-2-19 07:21 AM

! h1 ^2 h. x  g$ p$ L
$ \7 z: V4 H  w% F% _) g- j點樣收到2700咁多
- q& k4 S0 Y4 hkuru 發表於 2010-2-19 02:41 AM
  `6 `) B: o/ f" ?# X7 ^1 m+ ^9 N9 }

% v1 C- P, ]/ J# F) Q7 T都唔係架~我有D FD係大陸有疊水既親戚~上一上去拜年加埋都有四千幾...
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-19 12:57 PM

你冇乜向長輩拜年?: X4 m7 t' g3 h
vbvb 發表於 2010-2-19 12:00 AM
無呀!因為我所有長輩都在天堂慶祝新年,唯有就只有去男友的家中拜年,即是話我收取了二封利事共$20元咁多咯!哈哈!真開心一把年紀還有利事逗!
作者: 中國心    時間: 2010-2-20 08:44 PM

無呀!因為我所有長輩都在天堂慶祝新年,唯有就只有去男友的家中拜年,即是話我收取了二封利事共$20元咁多咯!哈哈!真開心一把年紀還有利事逗! ...
( j3 O' H" C' o  X& vgoodnicelady 發表於 2010-2-19 12:57 PM
你都未結婚還很年青吧
作者: e_e    時間: 2010-2-20 09:37 PM

/ D9 u  s. @* F+ z1 K% v

4 Z$ A/ Y% W6 @7 |+ G1 v點樣收到2700咁多
' B& R" A: g; q8 |5 F5 pkuru 發表於 2010-2-19 02:41 AM
; X6 y$ n# d, b/ ~6 E& u6 @2 N& Y果陣仲係97前 , 一年兩三個比金牛都好平常...
作者: kch123    時間: 2010-2-21 02:52 AM

300...
/ g# n: A, r$ {- r- D* B; J9 m+ o廿幾歲人收利是既感覺一d都唔好受
作者: 中國心    時間: 2010-2-21 05:53 PM

300...
% ?6 R6 n2 r1 L! h' O6 a廿幾歲人收利是既感覺一d都唔好受/ v( g+ [8 F2 H# C) I3 \* A7 W( b
kch123 發表於 2010-2-21 02:52 AM
受得起呀
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-23 03:15 PM

你都未結婚還很年青吧
( d  m0 @+ c, i" j2 P中國心 發表於 2010-2-20 08:44 PM
$ k% G) M: n0 ^! T! v0 C  T
未結婚不代表年青,現今好多人遲婚!再者我己結過婚架啦!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0