標題: 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防 [打印本頁]

作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 02:55 PM     標題: 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防

憶述當年,本人是任職保險營業主任,因應一位相熟的朋友,被要求到他府上講解保險……當他行開時我就欣賞屋中的盆栽,不一會,他靜靜地在我的後面作一個熊抱,下意識從後一抬手就推開他,再回頭望,他竟然脫了褲子,當時一下間嚇得我不知如何是好,但稍刻就意會到甚麼事了,於是就急忙飛奔往門方向走,隨即拿著鞋子當防護武器道:「不要過來!我大叫架!」就因這句話,他就軟化了,並對我說:「好!好!唔好咁大聲!會嘈到隔離隣舍架!大家都無老公老婆,妳不需要咩!點解唔可以喎﹖」!我即回應說:「不是這個問題,無老公唔等於要隨便!你當我乜野﹖咁你女友點呀﹖」xxx不理他講甚麼xxxx二話不說xxx隨即我就開門急急腳走了!以後我就在電話中刪除這個人了!真的無諗過和他交往頗熟稔,他居然有這個歪念!幸好他沒有再進攻,否則我都不知是否可以逃得出那個門口!原來這個世界有些人似熟賣熟,唔熟唔食,熟人都要防,只怕防不勝防!所以請各位女仕們,凡事都要小心!
作者: 魚佬    時間: 2010-2-24 02:58 PM

親身經驗 ?
作者: e_e    時間: 2010-2-24 04:02 PM

3 p" |4 _! c( B8 o7 C' V- N% [& T9 r( s0 m$ n3 [1 Z& `6 ?
留言文字不當,現在重想當中,若己造成樓主不快,在下先行扣罪。。。
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 04:33 PM

本帖最後由 goodnicelady 於 2010-2-24 04:39 PM 編輯 ) Y- ~+ B, `/ O! Z0 ]

) e( B) U# D: h5 q  H+ ^
留言文字不當,現在重想當中,若己造成樓主不快,在下先行扣罪。。。: L8 ~$ p- |/ R, c& A1 T
e_e 發表於 2010-2-24 04:02 PM
he!你都好有誠意喎!不要太言重啊!我怎會不快﹖怎會怪你呢﹖似熟賣熟不是罪過!只是我漏左無詳細講清楚,因我曾對佢講過從不上單身男家中!而佢話咁熟不怕啦!加上我曾經幫佢和女友搞好誤會,而且我大佢成十年,我是不能接受細我咁多的男人做伴侶的!其實佢都算靚仔和有錢,如果細過佢不防可以考慮,但最難令人接受是佢有女友而且我大過佢好多,而最大關鍵加上佢的性格鐘意花心玩女!所以我不會相信佢會搞我這個一把年紀的女人,於是疏於防範,才相信佢先惹麻煩!其實佢都有向我表白,話鐘意我生得後生又幾靚、有女人味、又成熟、善解人意……但花花公子的表白都相信得過咩﹖簡直痴人說夢!!﹖我認為他只是找性怑啫!﹖我的所謂當年是幾年前啫!但我接受到現實的,我又的確是中女了!你追不到女仔﹖講笑咋﹖見你好多時出post都有講女友喎!我個人可能要求不高,所以我認為好簡單,誠意、真心、細心、胆大心細面皮厚……
作者: e_e    時間: 2010-2-24 04:45 PM

he!你都好有誠意喎!不要太言重啊!我怎會不快﹖怎會怪你呢﹖似熟賣熟不是罪過!只是我漏左無詳細講清楚,因我曾對佢講過從不上單身男家中!而佢話咁熟不怕啦!加上我曾經幫佢和女友搞好誤會,而且我大佢成十年,我 ...; k8 _/ T* O1 S% W: M$ f1 k
goodnicelady 發表於 2010-2-24 04:33 PM
0 C: C: Z- M- e+ C+ n
我D POST話我有女友??? 真係連我自己都唔知喎 ...
1 h! T: _7 H; \; i& E2 `  ~  k(我係全26FUN最著名既青頭仔 , 問是但一個資深會員都知)
/ m9 d* ^) R; \" n4 A* `9 g
5 b" V/ X; b* J$ c" L唔 , 我今晚遲D可能會寫上年既一件事 , 你睇下有無時間 ,
$ O& F- I! A0 ^+ Q& Z7 h睇下我對女仔係咪基本態度或溝通技巧有問題丫~~
作者: WP61    時間: 2010-2-24 04:51 PM

8 p2 e4 w$ @% @2 v4 P1 {9 f" a
但係咁喎,溝女唔係靠似熟賣熟女,咁應該點溝???2 M: {' e, r' O. f
我當然唔讚同佢拉,但平心而論,如果佢無女友,又唔咁激進,# [& Z. e* ?( Z9 W
9 r* s) f3 P5 D+ q  ?6 L邀你上樓只係表白,咁你覺得點???3 J2 W& C) r) y3 D6 z* {1 B, [1 e: D
# i/ `  C3 g  m+ L6 r2 s) d6 e; f* e' m' \8 I0 h2 Z! b! {
我唔係玩野,只係我仍然係一條溝唔到女既可憐蟲,# B4 n+ ?: O( n+ h, M: f5 c) R$ p; l/ m- U5 m
突然見你話似熟賣熟好唔要得,我一時間有時迷途,0 w  G: i, U1 W# J
到底女係應該點溝???希望大姐姐你賜教~~
) z. _1 h5 k; ~9 H(姐姐滿口想當年,是不是己是中女???3 j! K1 O* i# S# B
) w! x6 Q$ C7 J。。。。沒惡意的,不要打我。。。。)那人不是想追樓主,是想玩性咋!是佯裝講買保險,其實另有居心!!樓主意思是以為熟就可以亂搞性咩﹖!不是因為熟而追佢呀!
: T. y2 D2 k5 i( N+ A1 k5 l- }9 n% f% t

+ O8 J# m$ v* {5 t# A* B, [1 H: Q9 ~1 P

$ L8 e5 _$ I3 v" @% o
; G- W6 i  s! B. H4 p

: K! V  V0 E. g2 I
! e5 O) W- K, L: \( @
5 y9 x* N" Y# m  ?

* V, ?( T! Q( z1 Y* }6 x1 G( C- o
# G6 S' z. q4 i0 R3 Q

% b; j# T( Y1 T/ s+ R; u, q" @

: y" @' X5 D2 V3 q* {  B) ]' n, H5 O- C2 }$ O; C# A* e
1 G  O+ j* e' T- S' _

7 F, `& {( g3 |: i0 j- J1 N9 _7 t& o: ^6 k3 _6 L' v, A5 p
- B9 u1 ~5 i, u+ L

u2 b+ W) c: P+ F0 w- Y
9 [- T2 T4 R% ^5 s3 E4 G0 d% o& j: s
* N+ Y  W! z5 v

/ ~4 C& J7 M0 H8 X" P7 `

+ l( A* B: Z+ A7 E, t. T' ~
! J. q: f% C- M% e% X

F7 B! l7 |6 ~# V3 v6 Z
* s% Q' L$ l" s. G2 K, L- j+ _& K

5 f6 C4 U. Z0 Q
% J4 I5 h3 l0 B- s) M* l
1 X+ H$ _5 y5 K9 f4 `, o) x; E5 m0 O& k+ L7 T; `- d+ c, Z" e1 P4 T
$ ?/ d( u5 i% @# U0 }: T& T1 N0 R3 S
3 D2 o( w7 ^/ O5 C5 T9 {$ S; p1 @

2 o- k9 V3 q" t- ]- k! }& n! j1 A2 ~: n- h$ {: ^8 f5 g+ v

% ~( D) P7 _% q, ?# F) `2 I

3 E+ h% b+ ~, u8 u8 M3 w" e8 }
% W, w6 x3 \. R

$ Y4 O9 m/ y( g: f+ d
3 @/ x4 C- e) _4 w

# D, J/ F6 b( k9 `. J3 D
* o' Y# ~# \* P; k4 @1 c2 N+ U- b" u8 H, w( f

: |$ g* S& J- t3 a$ P   

作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 06:09 PM

4 ]  F# g( q& D) ]我D POST話我有女友??? 真係連我自己都唔知喎 ...& H6 v. N1 q, L; L6 R( i. r: U
(我係全26FUN最著名既青頭仔 , 問是但一個資深會員都知)
# H* S% k8 f1 w唔 , 我今晚遲D可能會寫上年既一件事 , 你睇下有無時間 ,
9 ~! X, I; K7 j% x9 A6 q  I睇下我對女仔係咪基本態度或溝通技巧有問題丫~~ ...
0 V& L% Y, X; S$ E) Ue_e 發表於 2010-2-24 04:45 PM
以下是你之前貼的,這個post不是講你的心聲嗎﹖
& r- ]2 Y+ _0 [! p, O* k/ Z9 bhttp://www.26fun.com/bbs/thread-220534-1-13.html
6 b5 F3 b; h+ F初戀女友與現任女友的差別
7 W7 f- c, m) K- q% x. G
  X/ g- F: |: Z! `
$ g0 J/ Y  t$ ]1 ^
/ T初戀女友與現任女友的差別) H& u8 \- F8 R. L3 [/ d9 h5 q- Q, l; \
我的初戀女友初戀時19歲. * K( k% c+ `1 z$ X1 p/ C
我的現任女友初戀時16歲.
* s$ d$ i  b) }/ y  L6 T我的初戀女友是我的大學同學. 3 t2 q7 T* G! e# ~% Y- [" j, \* V$ d3 Q
我的現任女友是我在泡吧時認識的. 9 q0 q; Y1 n5 v" L, t; c' |
0 ]6 @. V' j2 ?2 O我連哄帶騙花半個月後與我初戀女友發生了關係.
; x1 D  x/ Z8 H與現任女友認識的當天就在一起. & t. C% u/ X1 q% ~
我和初戀女友發生關係的地點在我們宿舍. , w9 c# s) c3 r% `, A$ C1 |
我和現任女友在四星的酒店開房. + S5 u5 Q; S" r9 @) G* g( |/ M: Y8 c" ^& H/ W) {
, S" w2 ^! l) w4 m3 j. u5 W
6 s0 E! ]( M# R' w第一次和初戀女友約會.吃的是二塊錢一碗的刀削麵.她說吃不了還夾了一大半給我. $ M0 y: S6 m4 ^3 I% ^; l" ?
# v1 m8 K+ X" E0 _& b% x第一次和現任女友約會,吃的是八十八元一份的西式牛排.完了她還要了一份水果沙拉. : s( p+ U' n) H' V* ~
第一次走路送初戀女友回家,她神采飛揚.笑個不停 ' Y; u* M( P9 B6 Y4 [; ^, h( f' v2 q' ^9 u# B8 F- u# P4 n
第一次走路送現任女友回家,她說我小氣,怎麼不打的. 9 A9 ~2 j0 g2 E1 F
  C( ]- |. b* g! `6 w1 h3 W* I" W+ Q/ {: t' H) j
6 L' d( L% `7 i6 [( u送初戀女友一個“史盧比“她高興好幾天,不停得向她室友 炫耀. " b# k' C7 ^0 N  M
! \  I( w  L$ D: n6 S4 }) \4 X' N送現任女友一個鉑金戒子.她看了兩眼,放近抽屜.原來是 嫌它小了. 2 u9 h7 K& g$ \: _* j' H
初戀女友買衣服時,逛的大型批發市場 * z: {5 [- M/ W% t4 w& }' E  ?2 \9 _1 y! Y2 n3 R
現任女友買衣服時,逛的是品牌專賣店
5 S' U% o( u; `4 T
與初戀女友吵架,她邊抽泣邊小聲問到:“你不愛我了嗎?” # B, r8 i' a) \; x# y
( ?+ P% \; `. N0 T' H; t與現任女友吵架,她坐在沙發上指著我罵道:“你們男人沒一個好東西”
1 K, n+ J# A9 \, P+ v與初戀女友在一起時,她把家裡每個月寄給她的生活費存到我的食堂飯卡上.
6 e) e# O, x; G. j: a, C  l1 l% T; A與現任女友在一起時,我每個月的工資存到她的存摺上. # k( T" _- v% ]* [/ B: B* M! [0 |9 T7 T3 a9 c
' t* {6 y1 j8 u: m
, V1 V/ y: c3 ^+ y與初戀女友在一起,早上我醒來時候,她已經買好了早餐等我起來吃. 1 f& J8 X3 s6 r& E0 O4 d- m% O
" |/ u; `; D, H+ E: l5 E0 @4 U與現任女友在一起,她躺在床上對我說:“老公,我餓!去給我買早餐.”  q- y, G3 a" F. g
3 ?" [1 a3 _( e# H: s9 l9 k3 Z3 v6 X* U8 b
7 D+ V7 t1 s+ c3 P初戀女友下課後在我教室門口等我一起去食堂吃飯.甚至有時打了飯送來給我吃.
8 y* l5 U% |2 L! |$ b( p+ D  ^現在我經常下班了回來買菜做飯等現任女友回來吃.甚至有時還得給她送過去. & S1 Z' h" n* c* v& c* \# W9 x
! E' X+ C: ~) v) i' |9 Y初戀女友經常坐在我身邊陪我上網到天亮,最後她伏在桌子上睡著了. 3 Z+ a7 W& T& K
  x/ `* t$ }6 t, W' u現任女友經常打麻將打天亮 ,我坐在旁邊看著,最後我坐在凳子上睡著了. - W5 N' `8 {9 `8 M2 m, J( j$ a9 n5 X8 b4 L7 y& t# b( T: o) n& m! E; {  Z
初戀女友聽見我和死黨們說黃色笑話會臉紅. , |7 H- f* u% Q+ E" n4 B8 k9 a' v1 o7 V" X. o
現任女友經常把她手機裡的黃色短信轉發給我. - R7 U3 G0 U$ H- P' K
0 P" ]& {+ f- V; b8 N第一次牽我初戀女友的手,她的手心在冒汗.呆呆的她任由我牽著(準確說應該是任由我拖著) 3 c' B$ C. A+ W8 |) t5 G' `9 t+ b: y
第一次牽我現任女友的手,她自然的把手指反扣過來,牽著我 - t4 B, m2 [4 E4 h* s
第一次與初戀女友接吻,她全身發麻.傻傻站著,發不出聲音.
6 r/ i2 l0 c9 E, |9 s7 s! ?第一次與現任女友接吻.她把自己的舌頭伸向我的口中. # V) z6 A. ~) `  d. w; z
. ~; S8 |2 M3 {4 L! w0 d' e7 J5 H$ _5 }% b/ w. _4 R6 t" a
第一次隔著衣服摸初戀女友的胸脯,她啊的一聲大叫.跳著跺開嚇的全身出汗 ! H+ S+ }: S$ Y. H7 ]( t/ C) D! \1 h$ G/ e) [: _5 g
第一次摸現任女友的胸脯,發現她乳頭已經硬了起來. ) R1 b$ ~  Z. a9 U  x7 x3 y7 u
, b& c% N# e4 g# g' D  i第一次與初戀女友發生關係時,她遲遲不肯脫衣上床. * [+ ^4 X+ _2 p4 n% Z
第一次與現任女友發生關係時,我們一起洗的“鴛鴦浴”/ j  ~$ e& j0 p1 }, ~
第一次與初戀女友**時,她傻傻的躺在床上,嘴裡叫著: “輕點......痛” - g* k. j& O4 H- ]: W9 j6 `8 J7 H8 e
! F. Y' c* O9 d' I6 h( [第一次與現任女友**時,她雙手抱著我的背,雙腿夾著我 的腰,嘴裡叫著:“恩......快點”% p* }" N" @+ R, M% S7 {! [
第一次與初戀女友**時,她出的是血.
' _- P& P% q: s第一次與現任女友**時,她出的是水 ) |) ?& z7 K6 U$ z  V( ~6 q" ?, e
我現在好想說:曾經有一份最真摯的愛情擺在我面前. ..."% h$ W3 B9 b) P
7 g) c( e- D7 S5 L& u一聲嘆息中

- d: x$ R- p# v/ @5 K- T! U# L' u

作者: e_e    時間: 2010-2-24 06:14 PM

以下是你之前貼的,這個post不是講你的心聲嗎﹖
2 Q2 X# f$ I% u2 ]$ S  \! vhttp://www.26fun.com/bbs/thread-220534-1-13.html4 Q$ A% C# u, J' r% D
初戀女友與現任女友的差別
' \' S' l. p4 U) R3 `! p4 d2 C  X/ g- F: |: Z! `
) t5 B" E' X& ?/ T初戀女友與現任女友的差別) H& u8 \- F8 R. L3 [/ d
& _3 C9 i( s2 |我的初戀女 ...2 ?  ~7 h1 h) T3 X- P6 f/ b0 A2 ]9 X
goodnicelady 發表於 2010-2-24 06:09 PM
: x, _$ S! e9 V' y唉 ... 一睇就知係網文轉貼拉 , 我懶 , 無打{轉貼}二字姐- f! {5 x3 m8 U& ?! L" g" ]
(不過咁 , 我第一次玩LINE , 對方把聲超似阿SA , 佢話我唔似第一次玩 ...
7 O  n+ x/ ^7 B唉 , 我ED正一鱷魚頭老襯底)
" _1 z! R% F; V7 h
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-24 06:24 PM

; R" ~; [/ j2 e% o唉 ... 一睇就知係網文轉貼拉 , 我懶 , 無打{轉貼}二字姐
) c+ R7 [1 ~) Q8 u  d: z: V(不過咁 , 我第一次玩LINE , 對方把聲超似阿SA , 佢話我唔似第一次玩 ...
4 T# U3 H7 V8 ~0 C- J4 L唉 , 我ED正一鱷魚頭老襯底)! Z/ `6 D8 g* U
...
1 V8 [) ^3 X4 C& @) H) {e_e 發表於 2010-2-24 06:14 PM
噢!明解!咁以後唔好咁懶咯!你突然講玩line﹖好好玩0既咩﹖你個樣好差咩﹖乜追女仔咁難0既咩﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-24 06:30 PM

噢!明解!咁以後唔好咁懶咯!你突然講玩line﹖好好玩0既咩﹖你個樣好差咩﹖乜追女仔咁難0既咩﹖
( ~& p  S. o3 m/ P/ A* k' j: ^) \1 @goodnicelady 發表於 2010-2-24 06:24 PM
6 n: W2 D, S( c) C6 Z1 l我都唔知點解 ... 小學初中都好地地 , 到高中就開始有 "恐女症"
* T! p8 e8 ]7 T" v1 a搭巴士執邊果個係女 , 我都成個貼晒玻璃咁 , 見到女仔仲唔曉講野2 e/ m  F" m0 K' z  P+ n8 Q
慘就慘我又係花痴 , 日日幻想D愛情故情節 , 睇晒D台灣愛情劇
9 d$ p6 q) c! |7 f$ F希望有個好似ELLA咁既愛心小天使來照顧我 ...( U" S" ]- ]' z1 D2 ]
(我係咪好宅??? )
作者: e_e    時間: 2010-2-24 06:33 PM

我今晚會打上年既一件事 , 你幫眼睇睇我咩問題丫~~
3 D, u- B) b4 X+ @$ u(我E+約人踢波 , 遲D見 ... )
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:13 AM

( z0 u# z9 [1 ?我都唔知點解 ... 小學初中都好地地 , 到高中就開始有 "恐女症"
$ X4 o- O% f" |6 Q) c/ E( u搭巴士執邊果個係女 , 我都成個貼晒玻璃咁 , 見到女仔仲唔曉講野/ B& R+ M! Z6 e; R2 s
慘就慘我又係花痴 , 日日幻想D愛情故情節 , 睇晒D台灣愛情劇5 P$ u% n: a/ v0 H1 K+ s4 F# d
希望有個好似ELLA咁既 ...( v+ n% L* J) N8 h0 G: r9 r
e_e 發表於 2010-2-24 06:30 PM
恐女症﹖但又是一個日日幻想愛情的花痴﹖如真是如此矛盾﹖那請你要看心理醫生吧!
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:15 AM

我今晚會打上年既一件事 , 你幫眼睇睇我咩問題丫~~' K# H# h  x- q4 F
(我E+約人踢波 , 遲D見 ... )
& g* o& \5 ?$ }4 E' Pe_e 發表於 2010-2-24 06:33 PM
幫眼睇睇你咩問題﹖你為甚麼信我的眼光呀﹖我可以幫到你咩﹖但我就瞓咯!
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:20 AM

幫眼睇睇你咩問題﹖你為甚麼信我的眼光呀﹖我可以幫到你咩﹖但我就瞓咯!7 m+ B4 g0 P6 J5 N& K
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:15 AM
9 r7 p9 ?' ^- o: C我都係喎 , 咁我明日先寫拉 (懶人性格再一次體驗); ]: H, G2 w0 \( C) Z; U
沒甚麼 , 我想問女孩會比那些 "我地唔溝女 , 只會等女溝" "直接走去嘴佢得架拉" 既男生好吧 ...
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:22 AM

恐女症﹖但又是一個日日幻想愛情的花痴﹖如真是如此矛盾﹖那請你要看心理醫生吧!
$ S9 t+ j; n- U; w0 xgoodnicelady 發表於 2010-2-25 12:13 AM
$ k( w4 Q% W9 i( E/ |1 q/ q7 B也不是太不合理吧 , 花粉敏感的也有愛花人吧 ... 太監也可以好色呢
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:25 AM

; C8 z: o7 b; D$ L3 z$ y5 P
我都係喎 , 咁我明日先寫拉 (懶人性格再一次體驗)
3 K* t, K1 O! a" V; Y  A+ @. k沒甚麼 , 我想問女孩會比那些 "我地唔溝女 , 只會等女溝" "直接走去嘴佢得架拉" 既男生好吧 ..., m' ~* q+ c4 V2 d- |
e_e 發表於 2010-2-25 12:20 AM
佢一早鐘意你就話去咀佢啫!千期唔好呀!唔係的話佢不但告你非禮罪,而且會令她好討厭你架!
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:28 AM

佢一早鐘意你就話去咀佢啫!千期唔好呀!唔係的話佢不但告你非禮罪,而且會令她好討厭你架!
' z6 z3 C9 y2 B' H; Igoodnicelady 發表於 2010-2-25 12:25 AM
- A' P8 b0 P* T0 ^# w6 I咪係羅 , 聽佢地講就死硬拉 , 問女仔安全D ...
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 12:32 AM

- y5 t. [8 ]& Q" A1 c  }
也不是太不合理吧 , 花粉敏感的也有愛花人吧 ... 太監也可以好色呢
6 B( ~! ^3 j- h! I5 L- `e_e 發表於 2010-2-25 12:22 AM
如你抗衡到就無問題啦!不然你就可苦呢!因為要對抗自己的心魔喎﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-25 12:39 AM

如你抗衡到就無問題啦!不然你就可苦呢!因為要對抗自己的心魔喎﹖0 E3 Y. }5 |! j3 j7 J
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:32 AM
- A  A8 k* t8 a# @
可以唔抗衡咩??? 人本身就想擁有一切 , 男人就想有晒天下所有美女 ,
: v$ ]" f7 g3 P; X( @每個人每天都生活係抗衡之中 , 只係一D用道德既說詞說服自己不要亂幹 ,
% q! W& u6 r2 [3 D8 W" ^+ M一D係直接去幹 ... 我唔覺得有人可以無邪念 , 只係刻制到唔到既分別
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-25 01:06 AM

: w  ]. S" S8 [  s$ x8 u2 ?2 C9 }可以唔抗衡咩??? 人本身就想擁有一切 , 男人就想有晒天下所有美女 ,) K$ t) X# N1 i  X; ^: P! z
每個人每天都生活係抗衡之中 , 只係一D用道德既說詞說服自己不要亂幹 ,/ O9 ]9 F. C$ G& {1 H/ u2 j, l- a& y. V
一D係直接去幹 ... 我唔覺得有人可以無邪念 , 只係刻制到唔到既分別 ...
- a( {2 _* C% k6 I3 Fe_e 發表於 2010-2-25 12:39 AM
對啊!人之常情喎!貪婪美色也是正常男人的一貫作風!但都要看自己受唔受得到!如自己的條件等……
作者: 霞o青^^    時間: 2010-2-27 01:57 PM

1# goodnicelady
. b7 O8 C, ]- W3 ?1 T4 O喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 01:44 AM

1# goodnicelady
" `. x8 m! H; z& m喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~
$ d) v. {$ N$ J& {霞o青^^ 發表於 2010-2-27 01:57 PM
表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生……
作者: e_e    時間: 2010-2-28 01:57 AM

表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生…… ...
* }9 @! D- }2 i) {goodnicelady 發表於 2010-2-28 01:44 AM
; H$ A0 Z5 j4 h0 t, K; b7 B我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:25 AM

& w1 R) |# r) a5 y, V
我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限, h1 k! F! R4 }6 d- W6 I( R- O8 \- e
e_e 發表於 2010-2-28 01:57 AM
偏偏我男友就負債60幾萬…
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:28 AM

偏偏我男友就負債60幾萬…! s2 i! g5 E. n" t" N
goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:25 AM
賣佢上深圳做鴫拉
作者: 自由神    時間: 2010-2-28 02:30 AM

賣佢上深圳做X
7 T; @; J6 O6 q3 g& `0 Me_e 發表於 2010-2-28 02:28 AM
喂~咪愈講愈過火~4 e" d$ Y6 O+ ^, q6 P( D$ W
到時焗我做野就唔好啦~
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:35 AM

喂~咪愈講愈過火~
% h# a5 ]6 o. L到時焗我做野就唔好啦~
7 G; J+ X7 w4 |, T自由神 發表於 2010-2-28 02:30 AM
哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……
作者: 自由神    時間: 2010-2-28 02:39 AM

哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……
/ x' H0 z4 |0 m0 N5 E/ Y( Hgoodnicelady 發表於 2010-2-28 02:35 AM
佢個底有幾花你唔知咋
1 u- Q& `9 W  A+ o! _  `8 f- j; W難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛” 6 C2 K. Y# G* Q, H* O- Q6 M5 V
佢真係有幸運啦~ + V# C0 x( ?1 A

% y8 ]0 Z2 W) J6 S% L$ P  i/ V! n如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~
8 W3 n- G" G* y) s我實會處理嫁 ~
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:55 AM

佢個底有幾花你唔知咋 & X3 c8 v8 y8 P$ e
難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛”
5 e  s: Z6 q4 T6 s佢真係有幸運啦~ " o5 Z* X9 @  I: [
0 k; A2 t/ `, N9 t. g
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~
9 N& N- T5 ?# x7 D! ?  v我實會處理嫁 ~ ...
9 V' ?  }- @9 h( N自由神 發表於 2010-2-28 02:39 AM
無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 11:51 AM

無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐4 ~' t( @* m3 }
e_e 發表於 2010-2-28 02:55 AM
頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢 同貼D嚇到人陽萎既相啫呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖
作者: 自由神    時間: 2010-2-28 12:09 PM

頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢﹖ 同貼D嚇到人陽萎既相啫﹖呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖ ...
4 h& `, m5 @  M; z3 Pgoodnicelady 發表於 2010-2-28 11:51 AM
Haha~You're so cute^^
作者: e_e    時間: 2010-2-28 12:44 PM

" H! w9 }/ y2 e; _3 t! i1 {" U
2 e7 H( g1 D. f( ^5 D' @
頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢﹖ 同貼D嚇到人陽萎既相啫﹖呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖ ...
  n$ R6 _1 o: t/ j% B! L+ X  _& {0 Y, Rgoodnicelady 發表於 2010-2-28 11:51 AM
' t$ A% }2 D& }" b1 w$ D2 l沒有拉 , 我只是貼小威廉絲 欣宜 肥田的照片 , 不知何解他們說看了陽萎
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 01:45 PM

Haha~You're so cute^^
$ L) R, \6 F* T自由神 發表於 2010-2-28 12:09 PM
thx  so much....yes! many people said I am very cute and lovely .hahahhahha.........
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:10 PM

thx  so much....yes! many people said I am very cute and lovely .hahahhahha.........
$ V0 ]9 l! K$ m4 d6 Xgoodnicelady 發表於 2010-2-28 01:45 PM
# Y! J% ]5 @2 X. }2 m6 h6 X
大姐姐唔回人家#32
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:27 PM

本帖最後由 goodnicelady 於 2010-2-28 02:28 PM 編輯 : u; N% P( ~+ I$ O" F7 N* R1 c
, w) U) e+ o4 V' H. F+ K
) T5 \8 e4 v  G# W) {( G6 x4 s  V3 t( Y大姐姐唔回人家#328 _& R4 F3 s% C1 f
e_e 發表於 2010-2-28 02:10 PM
4 J4 s' k! G) q7 u1 S我都係無言以對麻! 你話你只是貼小威廉絲、 欣宜 、肥田的照片 ,不知何解他們說看了陽萎﹖哈哈!即時腦海有個假設性閃片,見到佢地咁答我有二個反應,第一個反應真係笑餐死!覺得佢地好幽默,諷刺人一針見血;但第二個反應,覺得被諷刺的人就真係自卑難堪呢!生得醜或不順眼不是罪過,也不是自願想醜的!自己失笑都感到有點兒罪惡感,我何解都一般見識﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-28 02:38 PM

7 F: e! {# Z# N* {- `+ Z. S) q我都係無言以對麻! 你話你只是貼小威廉絲、 欣宜 、肥田的照片 ,不知何解他們說看了陽萎﹖哈哈!即時腦海有個假設性閃片,見到佢地咁答我有二個反應,第一個反應真係笑餐死!覺得佢地好幽默,諷刺人一針見血;但 ...
6 {: `1 Y( Z' `% a2 ~goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:27 PM
7 T2 U2 i1 ~( p; O
係羅 , 佢地真係好壞 , 我真係欣賞小威等人架
# E  w. r9 m2 s2 z% L# W(這也是講真 , 我係26FUN中 , 出名品味最闊的)
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 02:54 PM

4 |2 B: }/ C2 E0 O- G" f% y4 q/ b
係羅 , 佢地真係好壞 , 我真係欣賞小威等人架
9 @# K2 S% f" |6 P(這也是講真 , 我係26FUN中 , 出名品味最闊的)
6 d: [7 P8 x5 k$ E# Qe_e 發表於 2010-2-28 02:38 PM
7 p2 [; Y- n7 Q- R3 n小威等人是誰呀﹖/ G, i( S' _  a" Q5 E; F: Y, y
! r# S: C) `- ?6 S8 R甚麼叫做 出名品味最「闊」的﹖
作者: e_e    時間: 2010-2-28 03:04 PM

y4 M+ j9 `9 w* i6 a1 M小威等人是誰呀﹖/ G, i( S' _  a" Q5 E; F: Y, y  F+ o% j  A; ^. W3 J- r% E; t6 _
甚麼叫做 出名品味最「闊」的﹖. D( q( R" z" Y2 T! f! R  b  {
goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:54 PM
7 g, e- J# `8 D' ~, W# D拿 , 係你話要睇架咋
# Z5 I5 T) s* r- i/ ]http://www.dyfuse.com/files/images/serena%20williams%20ass.4_0.jpg
* r! A* u% L/ [1 fhttp://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2007/06/serena-williams-in-bikini1.JPG& p5 R) b& t, T2 }" j( }' X. C
http://macappleboy.com/wp-content/uploads/2008/06/serena_ebony_spread1.jpg
5 |) \# C, E$ s1 q) u3 hhttp://farm3.static.flickr.com/2316/2433776552_52a7e9e5d9.jpg?v=0
; m8 ?% O& z. |, ahttp://farm3.static.flickr.com/2243/2432962139_76eca5fb4a.jpg?v=07 S; _, K" d1 y
http://farm3.static.flickr.com/2374/2432841925_aea662628b.jpg?v=0
$ [; d1 F: \1 t4 \* a) ^6 W  jhttp://farm4.static.flickr.com/3159/2433656204_af2492b074.jpg?v=0; n+ l/ l* _% w. T0 \3 _4 A; ^! G
http://farm4.static.flickr.com/3214/2432840379_5e9a58f139.jpg?v=0
$ H- p& {: A8 q$ T: c3 shttp://farm4.static.flickr.com/3137/2432830461_b4dca39589.jpg?v=0
/ Y8 b3 r5 o4 v6 ]% a  ^http://farm3.static.flickr.com/2121/2432836275_87d232636b.jpg?v=0( V$ B3 k) {% g/ r5 p
http://farm3.static.flickr.com/2367/2432838661_abb47fd969.jpg?v=03 g+ W  c! `9 W& f# f

% K( U8 c' \- l) I; M; Z# g闊的意思是 眼光比較闊 , 欣賞較多的東西 ...  u; A( i1 L1 C- I
我比其他的男人 , 看多很多美東西啊
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 03:15 PM

. s& g- Y* ~1 `1 ]
拿 , 係你話要睇架咋 & C7 j' g# o% w) g  L8 j$ A
http://www.dyfuse.com/files/images/serena%20williams%20ass.4_0.jpg- M) F$ e7 q: k
http://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2007/06/serena-williams-in-bikini1.JPG
( L* ]( ^6 ^1 n5 G$ @http://macappleboy ...
  d" N6 Q: y& Q& N# h1 t, `. o3 J. u* Ne_e 發表於 2010-2-28 03:04 PM
你有無睇清楚我的字眼呢﹖我都無話要睇!不過你咁講我唔去睇又哂左!噢!my GOD!睇完不能不讚嘆一句!造物者「焗燶左的黑人」都無浪費!因還有奇男子的品味如此濶!有供有求!不讓黃白種人專美!
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 03:37 PM

佢個底有幾花你唔知咋 7 w9 K1 R% I& f4 D( w
難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛”
; Y; r/ t8 u4 N+ J. u3 r佢真係有幸運啦~
2 J4 `, V4 }& i- W8 ~- W& A2 S- l8 ^" I* w
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~
" J7 m9 g3 E) i我實會處理嫁 ~ ...- l$ K8 q) z" c! e. X
自由神 發表於 2010-2-28 02:39 AM
! J) t! P: z1 ^8 Z! l佢個底有幾花你唔知咋 哦!那你要話我知呢﹖難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛” 佢真係有幸運啦~ ) w此乃得饒! J4 ]7 Q1 p* t
% C- m/ `, @8 K, p$ I' L5 S此乃得饒人處且饒人呢!所謂:待人以寬,律己以嚴!7 W. q5 M- G* H3 |# |! d# C( E
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~$ ?+ G  O7 I. e' \一一定會!太感謝你維護我這個苦命的小女子呢!!
( Z& }) X8 R4 A9 [我實會處理嫁 ~再次謝過!
作者: Winters    時間: 2010-2-28 04:06 PM

- a$ ?! X8 ?4 [3 j4 a0 S. e: y' W7 t
拿 , 係你話要睇架咋 9 U: O; c- ?0 x5 c# z+ I
http://www.dyfuse.com/files/images/serena%20williams%20ass.4_0.jpg
4 {7 K8 t7 \( Vhttp://www.fadedyouthblog.com/wp-content/uploads/2007/06/serena-williams-in-bikini1.JPG. X! z2 U4 O& d" [6 m6 Z: N
http://macappleboy ...
& @: ~5 R( [% Oe_e 發表於 2010-2-28 03:04 PM
) P; n) c) b6 s; O4 k( w* z9 w2 @& _% E
嘩!甘生你連細威都啱...
作者: e_e    時間: 2010-2-28 05:01 PM

, Q" p4 @- K6 a嘩!甘生你連細威都啱..." ~2 \8 J6 v2 G% }6 _
Winters 發表於 2010-2-28 04:06 PM
' J( N: h; K. @1 Z3 g- u) I5 T
點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~ 5 `8 n+ }0 _% e
係反而唔明點解咁多咁迷D排骨 筷子 鏡 洗衫板 ... (係咪嘴賤左DD??? )
作者: WP61    時間: 2010-3-2 02:44 PM

好多時能犯此類案得逞的人都是熟人所為!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0