標題: 獸獸性愛片播毒  10萬人中招 [打印本頁]

作者: 中國心    時間: 2010-2-28 03:02 PM     標題: 獸獸性愛片播毒  10萬人中招

中國第一車模獸獸(翟淩)的性愛短片引發瘋狂搜索,「獸獸門」頓成各大搜索引擎的熱門關鍵詞,引發黑客利用搜索引擎等散播病毒,逾 10萬網民受攻擊。. e9 i& K. ^% t5 `3 N3 `; |5 O  @; b
黑客利用搜索引擎 SEO技術,使帶毒網站在百度、 Google中的排名很高,用戶搜索獸獸時,即被引導到帶毒網站。; C! \! F1 L( S8 u8 D8 z
此外,很多用戶通過 QQ、 MSN傳播的獸獸視頻全集,本身就是病毒,還有黑客主動散播含毒的視頻下載網址,用戶中毒後會被竊取網遊賬號、 QQ密碼等資料。* S( _, N1 G% E! u1 W9 I. w4 @+ _
新華網 6 V6 ?0 g/ Q9 i7 a* \7 y
9 v- i4 z( }# _9 |. w% Z+ K, Z3 N

1 k! o2 c$ d* ?, I8 w鹹漏八卦要付出的代價
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 03:06 PM

中國第一車模獸獸(翟淩)的性愛短片引發瘋狂搜索,「獸獸門」頓成各大搜索引擎的熱門關鍵詞,引發黑客利用搜索引擎等散播病毒,逾 10萬網民受攻擊。+ J- q$ E1 D. A
黑客利用搜索引擎 SEO技術,使帶毒網站在百度、 Google中的排名 ...
9 h2 C1 P0 ^' W! O0 r/ w中國心 發表於 2010-2-28 03:02 PM
對!但我諗好奇的人多!想睇車模獸獸的多數是男人呢!
作者: 中國心    時間: 2010-2-28 03:09 PM

對!但我諗好奇的人多!想睇車模獸獸的多數是男人呢!
; b" I& q2 F: sgoodnicelady 發表於 2010-2-28 03:06 PM
咁係咪一般中毒(包括性病毒)的多是男人?
作者: skyhookii    時間: 2010-2-28 03:12 PM

似信中國人要付出的代價多啲…
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 03:20 PM

咁係咪一般中毒(包括性病毒)的多是男人?& ^; ^. [) i3 ]4 ^# `
中國心 發表於 2010-2-28 03:09 PM
我諗都係!色字頭上一把刀!
作者: goodnicelady    時間: 2010-2-28 03:23 PM

似信中國人要付出的代價多啲…4 k  \! [8 h' G0 N
skyhookii 發表於 2010-2-28 03:12 PM
此乃因為獸獸是中國人,同時又在中國發生,識她的人又是中國人,自然中國人要付的代價多啲!
作者: 中國心    時間: 2010-2-28 03:25 PM

此乃因為獸獸是中國人,同時又在中國發生,識她的人又是中國人,自然中國人要付的代價多啲!
6 W5 w7 ~7 g) U: Kgoodnicelady 發表於 2010-2-28 03:23 PM
好合邏輯呀
作者: 艾官    時間: 2010-3-1 02:02 PM

呵呵~咁吸引難怪咁多人中招~
作者: 魚佬    時間: 2010-3-1 02:09 PM

好彩冇事
作者: 奇    時間: 2010-3-2 09:50 PM

好彩佢唔吸引我ja
作者: toy828toy    時間: 2010-3-2 11:13 PM

any clean link see it
作者: 角都    時間: 2010-3-2 11:37 PM

用foxy download左3 U, w* \3 |" d; T4 K
得幾10秒,無咩睇
作者: 霞o青^^    時間: 2010-3-3 11:26 AM

用foxy download左& |- y& b) Z' O2 ^) Y$ c2 @: j  j  N
得幾10秒,無咩睇# V0 j" i& v' D2 G
角都 發表於 2010-3-2 11:37 PM
打咩搜尋?
作者: CK銘    時間: 2010-3-3 05:06 PM

我對佢冇興趣.....所以冇事

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0