標題: 小巴剷上巴士站1死5傷 [打印本頁]

作者: kch123    時間: 2010-3-2 04:47 AM     標題: 小巴剷上巴士站1死5傷

小巴剷上巴士站1死5傷+ x5 Z% {  i+ B, R
http://l.yimg.com/mq/i/nws/partner/mp.gif(明報)2010年3月1日 星期一 23:508 V8 N8 L$ P; c8 y! v4 k6 z- F

) S# l" W9 d2 q% s+ D  c  馬鞍山西沙路馬鞍山廣場對開,一輛小巴疑失控剷上巴士站,撞倒途人,導致1死5傷。' b; n* s& V2 y, ^
該輛綠色小巴在晚上約11時,駛經西沙路馬鞍山廣場對開時,突失控剷上巴士站,一名女途人被捲入車底,當場被輾斃。另一女途人則被撞至彈開,意外導致1死5傷,而巴士站的廣告牌亦被嚴重撞毀。
& q0 U1 Z& O3 R! d; ~/ B8 E
, g* y7 f. W% U/ x- H又小巴.........真係害死左好多人
作者: 魚佬    時間: 2010-3-2 10:07 AM

小巴剷上巴士站1死5傷
3 E4 F- D( b4 R: _ http://l.yimg.com/mq/i/nws/partner/mp.gif(明報)2010年3月1日 星期一 23:50! e, _! k% i. r' r* \3 h' ^
  {! F$ o$ P( J9 @% K* `* H# Y
  馬鞍山西沙路馬鞍山廣場對開,一輛小巴疑失控剷上巴士站,撞倒途人,導致1死5傷。
7 y1 C) `: Z3 |該輛綠色小巴在晚上約11時 ..., F$ d2 }9 _7 }  T) Q2 J( H, r
kch123 發表於 2010-3-2 04:47 AM
) W( m; D' b8 ]) v! V
( R* A) g3 B0 W  G4 X點解呢排咁多車禍架
作者: mnbvc    時間: 2010-3-2 11:54 AM

的士剷完賓賓就到小巴5 d  `$ [8 `2 T2 Q" H, m' w
甘會唔會跟住到巴士
作者: selena127    時間: 2010-3-3 03:22 AM

的士剷完賓賓就到小巴( s" q* v. R5 M( k
甘會唔會跟住到巴士! j! E" l5 X  j5 R
mnbvc 發表於 2/3/2010 11:54
8 X4 B# ^, j" s+ W8 q) d

- r: `0 \1 N, T0 k不要烏鴉口 !!
作者: lamfung2009    時間: 2010-3-3 09:40 AM

意外頻生,奉勸所有駕車者都要小心咯…
作者: 艾官    時間: 2010-3-4 02:30 AM

真係多左好多文通慘劇...唉...
作者: 中國心    時間: 2010-3-5 12:00 AM

好多小巴入夜開始高速飛車, 為左命仔真係盡量唔好坐
作者: Winters    時間: 2010-3-5 12:02 AM

好多小巴入夜開始高速飛車, 為左命仔真係盡量唔好坐
6 R2 a% y; g7 P7 h中國心 發表於 2010-3-5 12:00 AM
% K& _1 e7 Q9 q/ G呢種係同死神搏鬥嘅享受
作者: 中國心    時間: 2010-3-5 12:12 AM

$ Q) r  r& {3 J: t4 }+ Q" E9 D
呢種係同死神搏鬥嘅享受
3 S% E: M0 j* u' c" U/ iWinters 發表於 2010-3-5 12:02 AM
可兔則免的享受
作者: kuru    時間: 2010-3-5 06:41 PM

拉駛呢類無良司機喇

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0