標題: 美醉酒婦擠乳汁襲警 [打印本頁]

作者: sm123456    時間: 2010-3-10 04:32 PM     標題: 美醉酒婦擠乳汁襲警

美國 31歲女子崔米爾,日前因在公共場所酗酒大發酒瘋被捕,當她準備換上囚衣進入看守所時,竟再瘋一次──突然脫掉衣服,掀開胸圍,擠壓乳汁,朝身邊獄警噴射。措手不及的警察,現控告她襲擊,她面臨三級重罪指控。# q% M, G0 p$ P: Z6 d; H
美聯社0 X2 [+ I5 M$ e( i! K/ Q
" Z$ Q! s& W4 [, d* K1 u1 U3 ~
個警察真係唔知好嬲定好笑
作者: mnbvc    時間: 2010-3-10 05:02 PM

正既冇所謂
作者: e_e    時間: 2010-3-10 05:27 PM

我覺得 ... D警察好少氣羅
作者: 常在床    時間: 2010-3-10 05:40 PM

我覺得 ... D警察好少氣羅; X7 s8 u, Y& Q% N) p# U; }1 F
e_e 發表於 2010-3-10 05:27 PM
# {6 v5 v) t# Z7 Z2 t* }如果我攞尿淝你,你會唔會告我? 你唔會咁小氣咖呵?
作者: e_e    時間: 2010-3-10 06:18 PM

6 s5 O/ j$ D) v. c如果我攞尿淝你,你會唔會告我? 你唔會咁小氣咖呵?6 `. _$ B9 H" d: u8 J
常在床 發表於 2010-3-10 05:40 PM
) H' P7 i* ~3 N0 i問題係果D係奶唔係尿 ... : j; B7 ~' F* J3 _
你老母餵你飲奶果陣 , 你唔會話 : "死開拉 , 你D奶臭架" 咁???
作者: 常在床    時間: 2010-3-10 06:25 PM

{1 a- u& I. ]2 C
問題係果D係奶唔係尿 ...
. k& Y" v# P2 t0 ]- L# X1 w  c* O你老母餵你飲奶果陣 , 你唔會話 : "死開拉 , 你D奶臭架" 咁???- e0 j& G3 l1 ~, u. B
e_e 發表於 2010-3-10 06:18 PM
+ t" T$ g; t, k4 e7 l% m2 @  G5 p6 h' }/ v; L% u8 J' R' v1 o6 E# k
你老母餵你飲尿果陣 , 你唔會話 : "come on baby , 你D尿正呀" 咁???
作者: 奇    時間: 2010-3-11 08:45 AM

有免費奶飲仲告人
作者: e_e    時間: 2010-3-11 05:32 PM

: \8 C# _$ }+ E2 F1 W  [9 s

9 E; z0 b0 b8 L你老母餵你飲尿果陣 , 你唔會話 : "come on baby , 你D尿正呀" 咁???0 }. V' N0 G8 O3 x  _) T
常在床 發表於 2010-3-10 06:25 PM
/ O( Q- O1 g* w9 A
... 我由頭到尾都係講奶 , 係得你講尿
作者: 艾官    時間: 2010-3-12 01:56 AM

咁堅~?佢對自己對奶都好有信心喎~
作者: 小小種子    時間: 2010-3-12 02:44 PM

( c0 K2 R6 w6 j% ~
... 我由頭到尾都係講奶 , 係得你講尿- l3 K7 J; e" b0 Y1 Y8 \
e_e 發表於 2010-3-11 05:32 PM
1 B, n% b! j# g
  s% t& d% c. D你定義係點??9 G8 v6 N, M% j$ G2 e; r9 M/ t0 R

: M+ N4 t  w% E) X6 F/ R如果2個女人係公眾場所脫衣
+ X( h! ~* m: R+ K: Y1個女人好靚  另一個好醜樣% Z- j3 {; R6 t# X9 ~+ r( g/ H
我睇死你都只會告醜果個
% W8 O; }; z: u. \' [9 v實唔會告靚果個
作者: e_e    時間: 2010-3-12 05:44 PM

1 C- K0 f9 n1 o+ ?$ `- ?- V/ P

6 ~0 u& @2 u  G( A( X你定義係點??3 j6 l2 e& D1 v& u' N

% _' g( f/ |8 O0 F如果2個女人係公眾場所脫衣) A' U1 x% L) v4 r4 U
1個女人好靚  另一個好醜樣
- S1 [5 n& i( D) ~' D我睇死你都只會告醜果個
0 b+ ?# x- R# @" o0 s% e實唔會告靚果個; d* T+ R  o/ O8 p9 M
小小種子 發表於 2010-3-12 02:44 PM
7 M. ]0 L6 C4 t* |( P; W$ {. ~... 我兩個都唔會告喎 ... 點解一定搵人來告??? 食飽飯無屎柯???9 x# p4 e/ ~3 m" M3 E
我覺得有時有D人好怪 , 有D野明明唔駛選擇 , 佢都要夾硬選 ...
1 y/ m$ Y% S) v. @(回想緊 "學警" 江學林果句 "點解唔可以為我放棄一切喎" ... )
作者: tsoiyim    時間: 2010-3-14 08:09 PM

咁都要告人地,睇黎個女人應該都唔多靚,D警察先咁唔順氣……

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0