標題: 婚後的男人跟女人 [打印本頁]

作者: tlkwan    時間: 2010-3-17 05:52 PM     標題: 婚後的男人跟女人

男人女人
# N+ I5 C- ^! @; }5 A成功的男人就是能夠賺比太太花費還多錢的人& J$ L9 ?! f+ J; Z7 M! i
成功的女人就是能夠找到這樣的男人3 z1 f) B8 J) s6 l0 D/ r2 e

* G  _( z' a' g* K2 J女人期待結婚之後他會改變,但他不會' i* D1 ^. w) y' V; ^3 Y
男人期待結婚之後她不會改變,但她會& l9 @; {; ]  N' {. q  ]) H# [' D- H

7 V/ I$ k5 ^6 f/ y; [8 O  @( o+ G0 E女人一直擔心未來的日子,一直到她找到老公
5 I2 o9 F/ O, F" I男人從不擔心未來的日子,一直到他找到老婆
* w6 m, d; S& s
/ u& w. f/ ~: E# {結了婚的男人比沒結婚的男人長壽,但是結了婚的男人卻都想死

作者: BOYDWAN    時間: 2010-3-18 03:50 PM

除咗加分之外........我得呢個感想...........
作者: e_e    時間: 2010-3-18 03:59 PM

除咗加分之外........我得呢個感想...........$ \. X. f! ]0 ^, S9 h$ b
BOYDWAN 發表於 2010-3-18 03:50 PM
* Z+ S. `7 }7 g1 A文評呀
作者: BOYDWAN    時間: 2010-3-19 01:16 AM

5 R; ?8 _6 q' h  q* q: x1 q! t文評呀
$ K% T) X: r* `; o$ te_e 發表於 2010-3-18 15:59
8 w" q0 U: V7 V! D1 e+ C( [
. D0 p7 x" c5 L3 g: W8 `6 Q, B

8 |0 Q/ o; i, [' g! M得喇! 等多我一兩日啦甘爺, 鬼叫我隻乸中文差咩!
; H, X6 o  X. T6 Z5 B$ }佢連睇都未睇掂晒點講個閱後感比我知喎~
作者: 艾官    時間: 2010-3-20 05:49 AM

而家呢個時代無呢D歌仔唱喇卦~?
作者: gt2686    時間: 2010-3-20 07:49 AM

我愛你作最尾果句。
3 p/ X0 r$ e" H3 ~有時候,成立一個家庭,面對很多意想不到的問題,有時真係想死。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0