標題: 唉 ... 發文哀~~ [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2010-3-21 02:50 PM     標題: 唉 ... 發文哀~~

我其實一直有寫色文 , 因為和宿友住 , 所以要室友唔係到 ,
. S" H/ l1 {  P% P: d先寫到 ... 我一篇 "我的高質素妓女生活" , 其實只有兩日(5小時)9 o5 W) e, _( a0 h
就可埋尾 , 但有D電腦野想問下室友 , 但我D A片同文都擺係卓面 ,* L2 m4 Q4 q& l. D
我唔想比室友知ED野 , 就放晒去 "資源回收箱" ... 點知之後拿出來 ,3 D* i- l$ l# J2 M* L; g; M
唔見左一D , 其中就包括 "我高質素妓女生活" ...5 f7 G7 ]( G* `/ f/ `' @" b  \) R4 O; }, }

+ W% k6 F! M/ h* b& K唉 , 我暫時覺得E篇係我寫的最好的一篇 , E+竟就唔見左 ...
" g1 @. D/ X4 a' ]  K0 `(我未必唔出E篇 , 但本來寫左果D , 我真係無咩可能再嘔一次 ,' V( }' e7 [6 R# X' ~
可能只會之後果D , 當完願羅~~)
作者: vbvb    時間: 2010-3-21 02:56 PM

5 @1 j( P; i0 o2 E) @9 @5 p1 ]
3 g  D0 r0 X/ b/ Z在 ( C: ) 或 ( D: ) 開一個檔案平時設定為隱藏,每次用時才解除隱藏,將所有私物放該檔內。   ← 用心回應  請加分!
作者: e_e    時間: 2010-3-21 03:01 PM

在(C或(D開一個檔案平時設定為隱藏,每次用時才解除隱藏,將所有私物放該檔內。
( ]7 Q- |; z2 c7 z& h: xvbvb 發表於 2010-3-21 02:56 PM
9 W( N+ x: Z. u我第一次寫得咁夢幻掛 ... 講主角睇緊色文 , 一路睇一路比作者搞 ,/ O' H! l5 w" ?2 }, i
完全投入左故事當中~~
作者: vbvb    時間: 2010-3-21 03:05 PM

. ~7 ?9 Q7 x; Y2 c8 U& x我第一次寫得咁夢幻掛 ... 講主角睇緊色文 , 一路睇一路比作者搞 ,
+ L! A, l2 b0 b2 |# [; ~5 u完全投入左故事當中~~
2 x, h/ T  C5 j1 Je_e 發表於 2010-3-21 03:01 PM
自己代入劇中嘗色乃神經病患者之初期病徵,小心小心。
作者: Winters    時間: 2010-3-21 03:08 PM

& O% w( x& p0 S' d3 s& i4 Evbvb 發表於 2010-3-21 03:05 PM
6 u* b0 l0 @, ~4 B: W' S' E* n
咪係
作者: e_e    時間: 2010-3-21 03:20 PM

7 y# m) J' y  C3 l  O) J& j" L0 {' kvbvb 發表於 2010-3-21 03:05 PM
8 i, b# ]7 W& Z. \" |8 N咁都係個角色自己姐 , 唔關我事喎 ...
作者: infjlam    時間: 2010-3-21 03:22 PM

好膠吓
作者: vbvb    時間: 2010-3-21 04:08 PM

好膠吓
! o2 D0 N# N  S! b5 Binfjlam 發表於 2010-3-21 03:22 PM
佢出名叫膠甘
作者: e_e    時間: 2010-3-22 01:22 AM

正式決定不會重寫 ... 它不是我的最終目標 , 而係前往目的地的一步路 ,0 B: @3 z# O: _  I$ U4 D  a$ ?6 M0 T
它已達成它的任務 , 它曾經存在 , 而且永遠是我的部份~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0