標題: 美國人俾d骨氣啦 [打印本頁]

作者: cool_lam    時間: 2010-3-26 06:06 PM     標題: 美國人俾d骨氣啦

7 T3 ~% Q& P1 j
" A- \7 T0 `& g& T7 B* F: v( r- F自己攪屎自己又攪唔返掂,又唔肯認自己衰左,仲賴人,夾埋d 傳媒日日講,係咪傻ga!? ; I7 g  P: a. N/ D
俾d骨氣啦,美國人! 依家升值會幫你創做就業職位,解決貿易順差? 咁大陸d 窮人點呢? 1 u. g! n" l) @; L5 i+ H2 T
大陸自己都未攪掂,一推就散o個隻,大陸剛剛先有d起色,想一野攪掂大陸,一拍兩散?% H5 V3 a9 {- d; @
你想得美! 日日自說自話,好煩!!
1 h7 I7 Y' W$ Z! o. a0 {! c* H8 o# f( K9 l1 x  u  a
美國人真係低低地,想改善貿易順差,竟然唔係去增強內需,而係攞枝鎗指住人地個頭黎叫人地貨幣升值。
8 X. x+ Q) P) E: u  R做慣惡霸,以為到而家仲係大佬,唔睇清楚下而家個勢係邊度。2 _) P, V; C- B% G. e6 c
6 a* u! L; n# ~% B1 F8 r0 Q+ a# e
The US government, you are annoying!
作者: Winters    時間: 2010-3-26 08:30 PM

無錯!6 x7 J: J7 [. Q% B, f+ G
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,
- s2 v! G# ?& F$ P3 ^4 o% g5 Z邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
作者: skyhookii    時間: 2010-3-26 10:16 PM

If China strengthens, the world is over.
作者: 打狗棒    時間: 2010-3-26 11:51 PM

何只美國佬要有骨氣, 身為最大貿易輸出國的中國人更加要有骨氣,5 q& F' g1 y0 S
既然美國佬要實施保護貿易政策, 那麼中國就應該跟他們幹到底, 將原本運往美國的貨品改售往北韓、古巴、伊朗等兄弟國,
7 |( P7 C  l8 N/ {5 X從此只輸出中國人, 不輸出中國貨, 看看你美國佬又能如何?
作者: hei3001    時間: 2010-3-27 04:02 PM

中國都要有d骨氣啦,強硬d
作者: kuru    時間: 2010-3-27 04:41 PM

中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, . C, j$ h+ S; q$ d. O
根本唔應幫佢地
作者: 淫慾無間道    時間: 2010-3-27 09:27 PM

無錯!
; `) t) T( R; @5 Q+ E9 ]* [' u3 H美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,
7 R9 k) s9 j2 \9 d, L7 _" i邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
, S3 H0 D' s* J* \6 [Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM

作者: 打狗棒    時間: 2010-3-27 10:34 PM

無錯!9 C* y1 J' w6 l5 j. T7 b
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,% F, |$ g8 |4 e+ `6 E
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀& c* R- J8 g" T
Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
+ ~2 r( u2 P" T1 q7 y9 o哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!6 T& n3 P  H, w( f) @
中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?
# X$ {: k& `. K' C4 V1 l3 D真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自己國民相提並論? 正所謂「虎毒不吃兒」, 中 共比老虎還要兇惡萬倍,
7 |! X0 f/ m5 l4 @" z飛彈、坦克、機槍只會向著同胞, 看見侵佔我國國土的俄人、日本鬼子屁也不敢放一聲, 龍的傳人真的窩囊得很。
作者: Winters    時間: 2010-3-27 10:43 PM

6 C: y  o% U7 R& _
哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!
" v6 n9 p& W/ `: s中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?5 ]' i. T+ \  e6 A1 a6 K9 a
真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自 ...5 v  F  ~5 U. C" x6 C. m
打狗棒 發表於 2010-3-27 10:34 PM
- k* [1 t% ~6 ]3 |  n6 m/ @
你唔係當我讚同樓主呀?
作者: pp137pp    時間: 2010-3-29 12:32 AM

中國幫美國買晒債券後即刻現晒形,
( M  G0 B0 ?9 p8 N9 @+ H$ g! @8 s根本唔應幫佢地" n7 j; d  f" a6 A& U# b
kuru 發表於 2010-3-27 04:41 PM
同意,笨左了~
作者: andyho    時間: 2010-3-29 01:29 PM

對,美國人已經無骨氣啦,
- U7 C% R5 z$ @( r  y. R但稍為有錢驚有日被批鬥及抄家的中國人又爭住移民美國,因有法治有人權。
/ Y" |, i2 t' w1 h4 _8 I香港人又成日幫襯麥記,睇荷李活片,崇尚美式文化,2 z& d$ S8 Y: t7 y
以後唔食麥記改食叉燒包,以後唔睇荷李活片只睇開國大業呀、孔子呀等愛國教育片得唔得呀?
% q* P* r" r8 w# J2 t4 E0 ?3 T中國人及香港人,俾d骨氣啦!
作者: 打狗棒    時間: 2010-3-29 10:51 PM

對,美國人已經無骨氣啦,
: r# @( A5 w9 T9 \* H8 M7 ]但稍為有錢驚有日被批鬥及抄家的中國人又爭住移民美國,因有法治有人權。
2 _9 K% y3 h+ L8 P( I香港人又成日幫襯麥記,睇荷李活片,崇尚美式文化,6 R% }2 J: d+ x( f3 {; w7 f
以後唔食麥記改食叉燒包,以後唔睇荷李活片只睇開國大業呀、 ...
( q; E6 U4 s6 v( p1 C: j7 [! @! yandyho 發表於 2010-3-29 01:29 PM
1 `+ k9 y5 S' t1 {仲有, 中國果個不知甚麼山, 在美國片"阿凡達"大賣後立即改名, 唔知邊個冇骨氣呢?
作者: gt2686    時間: 2010-3-30 12:57 PM

我只可以話美國唔想中國強大過佢地,才無聊發埋呢d無聊言論。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0