標題: 搜遍全身只得 1元 少賊樹林怒姦女童 [打印本頁]

作者: kch123    時間: 2010-4-3 05:18 AM     標題: 搜遍全身只得 1元 少賊樹林怒姦女童

內地傳媒報道,福建泉州晉江市 13歲的外地女孩小美(化名) 3月 2日中午放學回家,帶着媽媽的 7元,到超市買了蚊香等,剩下 1元錢。小美準備到菜田找媽媽,不想在菜地附近一小樹林,被鐘某攔下,一把將她拽進小樹林。鐘某搜遍小美全身只找到 1元錢,頓時很惱火,將小美壓在地上強姦了。6 K6 j2 d" s1 P/ C9 @* }
* |; ^. z( l0 F$ e* l- ?
此時,傳來小美母親的呼叫聲,鐘某見狀,撒腿就跑。小美母親趕到,發現女兒遭遇色狼後,立即叫上一幫親戚追捕色狼。 20多分鐘後,親戚們將鐘某抓獲並扭送派出所。昨天,晉江市檢察院以涉嫌搶劫罪和強姦罪將 18歲的四川人鐘某批捕。; q# x$ {$ t: l1 Z- s7 n0 e
: W+ i# D, E. o8 e& R5 M

4 l; N1 s' P2 U3 P2 b, L' X7 \
" \) s( Y# K0 T呢d人正p_k, E' |* A) N$ v! i) C/ |$ }* k* r& ]
女仔好慘,,,得一蚊比人笠埋仲要比人姦,,,
作者: kuru    時間: 2010-4-3 10:27 AM

係咪冇腦架, 13歲細路女, 你想佢有幾錢係身,7 w+ T8 T/ F/ y4 e2 _! A
自己都18歲, 做野都唔用腦, 大陸人點解成日都唔用正途方法搵錢
作者: 奇    時間: 2010-4-3 07:28 PM

係咪冇腦架, 13歲細路女, 你想佢有幾錢係身,/ z# X* A: D0 B8 c+ f
自己都18歲, 做野都唔用腦, 大陸人點解成日都唔用正途方法搵錢5 k. ~! y% f7 |) I! H9 G
kuru 發表於 2010-4-3 10:27 AM
% j1 p8 U1 ^+ U/ l, T我諗有無錢佢都想姦架啦!
作者: 費事高    時間: 2010-4-4 03:27 PM

係咪冇腦架, 13歲細路女, 你想佢有幾錢係身,
% P+ V. J: M" K6 q- y7 b) [9 _自己都18歲, 做野都唔用腦, 大陸人點解成日都唔用正途方法搵錢% s+ \, w3 Q* e. b
kuru 發表於 2010-4-3 10:27 AM
2 P$ p0 ~( S9 Z/ V
  y' A0 N9 ]) v; A; Y
用唔正途方法搵錢都算數,
, w3 a! `7 W+ a$ O# b1 h1 ]4 a但學你話事偈,一個13歲細佬女,身上可以有幾多錢?, @- \1 B, P0 @" s2 [: x% S1 U
大陸人蠢過隻豬,呢一點真係不能否認
作者: 艾官    時間: 2010-4-6 12:35 AM

又係呢D無人性既賤犯
作者: goodprice    時間: 2010-4-6 09:36 AM

what the filter-038, 死刑la
作者: jojojojoj    時間: 2010-4-6 12:02 PM

# u, r$ }* P. B我諗有無錢佢都想姦架啦!
$ Z8 F% _) I& s奇 發表於 2010-4-3 07:28 PM
1 y5 r4 H( U- K9 d5 Z

1 W; ^- r, l6 P  C2 v& R2 C咪就係, 藉口黎, 講到自己都唔想咁, 博下大霧
作者: 奇    時間: 2010-4-7 06:44 PM

又係呢D無人性既賤犯: f* _  n! M' x- w9 B
艾官 發表於 2010-4-6 12:35 AM
- v: I( K/ u8 A' }$ B
就係有人先會做
作者: Paul71    時間: 2010-4-7 07:45 PM

I bet he would rape her even if she had 7 dollars in her pocket
作者: gt2686    時間: 2010-4-8 07:50 AM

又一個值得以犯罪心理學來研究這個人..
作者: 艾官    時間: 2010-4-8 05:21 PM

8 `" }* h. m1 A' X) h
就係有人性先會做2 d8 d, u5 e5 N  [  {
奇 發表於 2010-4-7 06:44 PM
6 M0 I4 Y" Y9 F5 J3 ~, Q" N: k7 j/ M# y
又係喎...
作者: e_e    時間: 2010-4-8 10:43 PM

又一個值得以犯罪心理學來研究這個人..
! I: c& d- }' e( A& c! f' Hgt2686 發表於 2010-4-8 07:50 AM
4 a8 ]% ^. a1 G# V2 `
一個普通強姦犯姐
作者: CK銘    時間: 2010-4-10 12:57 PM

心理變態..............
作者: Chin=]    時間: 2010-4-11 05:20 AM

應該唔關事吧..

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0