標題: 今晚場歐聯, 巴塞對國米, 各位有咩睇法? [打印本頁]

作者: wangtsang    時間: 2010-4-28 04:07 PM     標題: 今晚場歐聯, 巴塞對國米, 各位有咩睇法?

先講場波, 有兩球在手, 都肯定打嚴防, 蚊都飛唔入果隻, 即係場波都只係打半個場 ... anyway, 巴塞都係唔夠摩生鬥, 9成出局 ... 我今年睇好inter同馬體會分捧兩盃ga, 唔係馬後跑ga, 未踢首回合我已經同d frd 講過, anyway, 你地有何高見?
作者: 910    時間: 2010-4-28 06:02 PM

巴塞3-1   加時
作者: HansChan    時間: 2010-4-28 07:21 PM

我估國米1:0啦.....
如果如某人所講....曼聯輸波就係對手好彩
甘佢既思維.....國米若果出線.....一定係非常非常好彩了!!
作者: 艾官    時間: 2010-4-28 08:32 PM

唔知點解~我硬係覺得巴塞今場可以絕地大反擊兼出線~可能始終我覺得意大利波唔係咁信得過卦~
作者: 奇    時間: 2010-4-28 09:13 PM

先講場波, 有兩球在手, 都肯定打嚴防, 蚊都飛唔入果隻, 即係場波都只係打半個場 ... anyway, 巴塞都係唔夠摩生鬥, 9成出局 ... 我今年睇好inter同馬體會分捧兩盃ga, 唔係馬後跑ga, 未踢首回合我已經同d frd 講過, an ...
wangtsang 發表於 2010-4-28 04:07 PM
你等埋第2回合先講馬後炮啦!唔係錯左好瘀架
作者: amigofans    時間: 2010-4-29 12:34 AM

講真好難打, 人家國米也守得唔係豆腐...

巴塞唔出得佩奧爾, 人家入你一球就收工....
作者: wangtsang    時間: 2010-4-29 09:51 AM

哈! 梗係要事先講定, 至唔會比人話馬後砲ma! 巴塞實力一定強d, 不過, 摩帥功力深厚, 同埋意大利波, 有心打901, 真係蚊都飛唔入!  不過, 我又睇唔到唔sure 果球詐糊係米真係手球 ... anyway, 國米都叫做出倒線, 我無講錯lu 掛! haha ... 睇埋今晚馬仔會得唔得先!
作者: yutik    時間: 2010-4-29 11:33 AM

巴塞出局
馬體會將會出局.....
你想馬後炮都唔得ar!
作者: 奇    時間: 2010-4-29 05:05 PM

5# 奇  
哈! 梗係要事先講定, 至唔會比人話馬後砲ma! 巴塞實力一定強d, 不過, 摩帥功力深厚, 同埋意大利波, 有心打901, 真係蚊都飛唔入!  不過, 我又睇唔到唔sure 果球詐糊係米真係手球 ... anyway, 國米都叫做出倒 ...
wangtsang 發表於 2010-4-29 09:51 AM
好彩你咪出黎串柒柒,唔好彩你咪深潛囉!大把呢d人

be careful for your language

Brightlee
作者: amigofans    時間: 2010-4-29 05:34 PM

奇 發表於 2010-4-29 05:05 PM
今晚仲有機lock佢牙較, 我100%支持利物浦一直贏到收league!!
作者: wangtsang    時間: 2010-4-29 05:56 PM

奇 發表於 2010-4-29 05:05 PM
sorry下, 無心寸, 只係大家球迷, 歡迎一齊比下意見吹下水姐! 唔好見怪!
作者: wangtsang    時間: 2010-4-29 05:57 PM

今晚仲有機lock佢牙較, 我100%支持利物浦一直贏到收league!!
filter-052fans 發表於 2010-4-29 05:34 PM
好! 各自有捧場客, 至精彩! 明天呢度再吹過! nice to meet u all!!
作者: 奇    時間: 2010-4-29 11:36 PM

sorry下, 無心寸, 只係大家球迷, 歡迎一齊比下意見吹下水姐! 唔好見怪!
wangtsang 發表於 2010-4-29 05:56 PM
愛隊輸波心情唔好
不過曼聯巴塞一定要拎聯賽
作者: wangtsang    時間: 2010-4-30 03:58 PM

愛隊輸波心情唔好
不過曼聯巴塞一定要拎聯賽
奇 發表於 2010-4-29 11:36 PM
無所謂, 大家吹下水姐, 我都係紅魔球迷wor!  承你貴言!
作者: kuru    時間: 2010-5-2 08:54 AM

踢少個都比國米守到, 抵佢贏

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0