標題: Liverpool vs Chelsea [打印本頁]

作者: 長毛    時間: 2010-5-2 02:07 PM     標題: Liverpool vs Chelsea

liverpool 會唔會讓賽 le???
作者: 艾官    時間: 2010-5-2 03:13 PM

特登輸我諗又未至於咁明目張膽既~畢竟呢場波咁觸目~稍有差池都引起勁多輿論...
不過唔點樣積極去同車仔搏就九成架喇~身為曼聯迷惟有希望車仔唔夠運~畀利物浦摸個和啦...
作者: 長毛    時間: 2010-5-2 03:17 PM

我都係希望和 ja....不敢奢望 le......
作者: 艾官    時間: 2010-5-2 03:26 PM

我都係希望和 ja....不敢奢望 le......
長毛 發表於 2010-5-2 03:17 PM
想奢望都無籌碼啦...就當而家個聯賽榜形勢係利記有機會爭到前四~同車仔真材實料咁拗手瓜~但以波論波利記真係砌得低車仔咩~??所以真係和到都好滿意...
作者: 長毛    時間: 2010-5-2 03:28 PM

vs Tottenham.....I also think Chelsea will win....but the result is favor to ManU....so I hope the luck will this occur on ManU...Support ManU....

although i think the overall performance is not good compared to last year....
作者: SCM    時間: 2010-5-2 09:38 PM

我想問利記個波衫贊助字樣幾時變左中文ga
幾時開始既事 因為最近冇睇過利記比賽
作者: SCM    時間: 2010-5-2 09:46 PM

唉  0-2
作者: SCM    時間: 2010-5-2 10:28 PM

其實想問返英超爭歐霸杯既資格係咩 好似唔係跟排名
作者: 長毛    時間: 2010-5-2 10:33 PM

originally are ranked 5th and 6th and FA Cup holder.....

but now since Portsmouth's financial problems....have changed to ranked 5th, 6th and 7th lu...

ai.....so sad that Liverpool has not won or draw....
作者: 艾官    時間: 2010-5-2 10:40 PM

利物浦係打得差~但曼聯迷真係無得怪佢地~曼聯自己都打得唔好~今屆失太多無謂分~拎唔到冠軍又點可以怨人呢...
有點傷心就是了...
作者: SCM    時間: 2010-5-2 10:46 PM

originally are ranked 5th and 6th and FA Cup holder.....

but now since Portsmouth's financial problems....have changed to ranked 5th, 6th and 7th lu...

ai.....so sad that Liverpool has not won or dr ...
長毛 發表於 2010-5-2 10:33 PM
聽人講如果fulham捧歐霸既話下屆可以踢wo
作者: 自由神    時間: 2010-5-2 10:48 PM

聽人講如果fulham捧歐霸既話下屆可以踢wo
SCM 發表於 2010-5-2 10:46 PM
Yup~

In such a case,Burnley can play also. Becoz of the fair play award.
作者: 長毛    時間: 2010-5-3 01:07 AM

有時 ferguson 的固執都令人 disappoint....such as Berbatov......if I am him.....I will use Macheda rather than him....
作者: 長毛    時間: 2010-5-3 01:16 AM

11# SCM

咁會唔會 take away the ranked 7th qualification to play Europa.....seems one country should have fixed quota to play European competition wo..
作者: 長毛    時間: 2010-5-3 01:17 AM

12# 自由神

都唔明 ManU 點解對 Burnley會 lose......this match should not lose any points...
作者: amigofans    時間: 2010-5-3 10:07 AM

唔係輸了就搵藉口, 季初我已經唔太睇好今年曼聯成績, 而家差一分only, 都算係有水準...

最簡單講三英少了兩英, 大家睇下tevez同c朗今年加埋入成50球, 想下如果仍在曼聯,
而家曼聯贏緊幾多分?

如果今年咁既人腳都贏, 車路士地下幾年仲有無機會?
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-3 05:34 PM

如果唔係 謝老四 無厘頭回轉失誤,睇完上半場後 利記 真係有幾會可以全場和走 車仔,
車仔 揸住一球後有晒信心,可以放膽狂攻 利記,
車仔全體球員一定要請 謝拉特 飲茶啦
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-3 05:40 PM

唔係輸了就搵藉口, 季初我已經唔太睇好今年曼聯成績, 而家差一分only, 都算係有水準...

最簡單講三英少了兩英, 大家睇下tevez同c朗今年加埋入成50球, 想下如果仍在曼聯,
而家曼聯贏緊幾多分?

如果今年咁既人腳都 ...
filter-052fans 發表於 2010-5-3 10:07 AM
C7離隊費sir真係不能控制喎
但放走tevez就真係一個白痴的決定
如果俾我做決定,我放走 貝托 都唔會放走tevez
作者: 奇    時間: 2010-5-3 06:23 PM

謝君子又話唔放水
信佢一成,_ _ _ _
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-3 07:48 PM

謝君子又話唔放水
信佢一成,_ _ _ _
奇 發表於 2010-5-3 06:23 PM
講真........個回轉真係有d假
作者: HansChan    時間: 2010-5-3 08:19 PM

講真........個回轉真係有d假
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-3 07:48 PM
相當認同!!!
但天才話哩個世界係冇假波既!!!!!!!!!!!!!
所以我都當佢"失誤"罷了!!
交得甘毒..非老謝莫屬!!!
作者: SCM    時間: 2010-5-3 09:42 PM

Yup~

In such a case,Burnley can play also. Becoz of the fair play award.
自由神 發表於 2010-5-2 10:48 PM
其實即係點 如果富咸同般尼有得打 咁仲有一個位係邊隊
而且我都唔係好明點解係輪到般尼 應該話我仲未明白佢個制度
作者: HansChan    時間: 2010-5-3 10:35 PM

其實即係點 如果富咸同般尼有得打 咁仲有一個位係邊隊
而且我都唔係好明點解係輪到般尼 應該話我仲未明白佢個制度
SCM 發表於 2010-5-3 09:42 PM
般尼攞咗fair-play team,所以有第三圈打
富咸若攞今屆歐霸盃,都有第三圈打
加埋頭四,一共六隊!
作者: amigofans    時間: 2010-5-3 11:51 PM

相當認同!!!
但天才話哩個世界係冇假波既!!!!!!!!!!!!!
所以我都當佢"失誤"罷了!!
交得甘毒..非老謝莫屬!!!
HansChan 發表於 2010-5-3 08:19 PM
咁如果存心係放水既, 佢反應都真係幾快, 而且仲係no look pass...
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 12:06 AM

回比d放水論既球迷們參考下, 布魯士係上星期5否認有放水既可能性...

He said: "There's all this stuff just because I played there for ten years. What am I going to say to the players? "Oh by the way lads, just forget it today! There will be near 50,000 here, we're live on the telly, every man and his dog wants to be here. "Please don't show up, just let them win,will you". It is not going to happen.

mirror football 原文:
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Sunderland-v-Manchester-United-preview-I-used-to-call-Sir-Alex-Ferguson-the-Ayatollah-but-not-to-his-face-reveals-former-United-skipper-Steve-Bruce-article409763.html

睇完都覺得幾好笑, 大家認為有放水既球迷, 可有諗過點同d球員講叫佢地放軟手腳?  
作者: HansChan    時間: 2010-5-4 12:14 AM

絕對冇放水!!
一定冇!!!
天下冇賊既高人睇嘢"清楚",所以一定冇放水!
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 12:25 AM

絕對冇放水!!
一定冇!!!
天下冇賊既高人睇嘢"清楚",所以一定冇放水!
HansChan 發表於 2010-5-4 12:14 AM
咁係咪要好似上面我po布魯士咁樣同d球員講? 係都幾攪笑...

just forget it today, pls dont show up and let them win!!
作者: HansChan    時間: 2010-5-4 12:27 AM

冇放水!!
我真係信冇放水,真係冇哩!!
I don't show up!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 12:57 AM

冇放水!!
我真係信冇放水,真係冇哩!!
I don't show up!!!!!!!!!!!!!!!!
HansChan 發表於 2010-5-4 12:27 AM
我都唔係要同你討論呢樣野, 你點睇大家都清楚啦...

我話阿布魯士果個解釋幾好笑o者...
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:03 AM

如果唔係 謝老四 無厘頭回轉失誤,睇完上半場後 利記 真係有幾會可以全場和走 車仔,
車仔 揸住一球後有晒信心,可以放膽狂攻 利記,
車仔全體球員一定要請 謝拉特 飲茶啦 ...
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-3 05:34 PM
唔係掛.....
一個S.Kalou已經搞到利記一頸血啦~好在球證無吹12咋

利記無前鋒,所有攻勢都入唔到肉~
上半場就算俾阿古蘭尼入左Long Shot~
我都好有信心車仔可以反勝~因為兩軍作戰態度好唔同~
作者: Kaz00086    時間: 2010-5-4 01:20 AM

唔係掛.....

我都好有信心車仔可以反勝~因為兩軍作戰態度好唔同~ ...
自由神 發表於 2010-5-4 01:03 AM
好明顯見到..馬斯查蘭奴個RB位俾S卡奴整到傻....5明賓師點排...
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-4 01:24 AM

唔係掛.....

我都好有信心車仔可以反勝~因為兩軍作戰態度好唔同~ ...
自由神 發表於 2010-5-4 01:03 AM
唔係喎............
卡奴 半場波都係踢自己,成日想單拖爆入禁區,但冇次成功
講到作戰心態..........
車仔 踢到船頭驚鬼船尾驚咁,驚會先失第1球,都唔敢出力去攻
雙反 利記 好有主場氣勢,攻守都ok喎
但係一失波後,成個世界就唔同晒了
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:26 AM

但係一失波後,成個 ...
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 01:24 AM
睇你點睇啦~
始終主場作賽,斷唔會一開波就hea踢既~話曬“大戰”
不過無可否認阿古蘭尼季尾發揮左佢70%水平啦
下季利記番買個前鋒同中堅
應可番番前四既~
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:27 AM

好明顯見到..馬斯查蘭奴個RB位俾S卡奴整到傻....5明賓師點排...
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:20 AM
多人傷呀~2邊後衛都係替工黎
好在無出Joe cole咋
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-4 01:29 AM

好明顯見到..個RB位俾S卡奴整到傻....5明賓師點排...
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:20 AM
馬斯查蘭奴 真係好慢,上半場都仲頂我住,下半場就不停俾卡奴過
可能因為輸左2粒,戰意走晒樣
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-4 01:31 AM

睇你點睇啦~
應可番番前四既~ ...
自由神 發表於 2010-5-4 01:26 AM
唔知點解佢地今季唔入前鋒,仲有費托都唔知道走唔走添
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:35 AM

馬斯查蘭奴 真係好慢,上半場都仲頂我住,下半場就不停俾卡奴過
可能因為輸左2粒,戰意走晒樣
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 01:29 AM
馬斯查蘭奴上場成功令沙保沙啞火
其實佢打邊衛比任何一個利記球員都好...
佢慢係因為3日前踢足120分鐘.......
作者: HansChan    時間: 2010-5-4 09:11 AM

我都唔係要同你討論呢樣野, 你點睇大家都清楚啦...

我話阿布魯士果個解釋幾好笑o者...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 12:57 AM
我又係冇對住你講嘢呀,你次次都甘的呀!
作者: SCM    時間: 2010-5-4 09:35 AM

睇你點睇啦~
如果下季老賓仲係度 我睇死佢都係用死費托一個 唔會買人黎同佢夾
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 09:36 AM

睇你點睇啦~
我都認同你講既作戰心態問題, 其實星期6見曼城熱刺都贏, 心裡已經覺得大獲,
根本利記就已經無野好爭, 除左係主場煞科唔想太難睇之外, 都無咩博既道理,
再睇埋馬會開盤車仔係1.75, 都知利物浦係咁歹...

不過講到利物浦下季既命運, 小弟就唔睇好...
因為維拉, 熱刺同曼城, 尤其後二者, 陣腳已經齊全, 正一係打左上黎,

值得一提係愛華頓, 其實今季都只係衰脫腳, 佢地下半季攞既分只係僅次於曼聯...

而利記自己本身, 成季打黎仍然多年既老毛病, 就係無甚組織同戰術,
球員無一個打得起, 換黎換去都唔o岩...

下季換唔換教頭, 都要時間大執, 基於車仔曼聯阿仙奴無回落既道理, 而熱刺曼城已經"霸"左上黎,
相信利記下季要好多時間去攪, 最後仍係5566....
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 09:39 AM

但係一失波後,成個 ...
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 01:24 AM
我認為車仔係"睇住黎食", 一來上幾場作客都輸, 尤其熱刺一場更被ko,
所以穩住打係正路, 就算當利物浦會先開紀錄, 到時車仔地一定會發狂反攻...

相反利物浦就唔會咁, 大家心態唔同, 車路士果晚係當決賽黎打...
作者: Kaz00086    時間: 2010-5-4 07:16 PM

下季換唔換教頭, 都要時間大執, 基於車仔曼聯阿仙奴無回落既道理, 而熱刺曼城已經"霸"左上黎,
相信利記下季要好多時間去攪, 最後仍係5566....
filter-052fans 發表於 2010-5-4 09:36 AM
A~m~i~g~o...講時講~~最後一輪呢兩隊打決賽....你like邊隊多D ar~~???
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-4 07:40 PM

我認為車仔係"睇住黎食", 一來上幾場作客都輸, 尤其熱刺一場更被ko,
所以穩住打係正路, 就算當利物浦會先開紀錄, 到時車仔地一定會發狂反攻...

相反利物浦就唔會咁, 大家心態唔同, 車路士果晚係當決賽黎打... ...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 09:39 AM
因為我係 曼聯fans,可能抱住希望和波心態去睇場波,所以睇得唔夠客觀啦
曼聯 下季加油啦一定要2輪都殺死 暴力般 報仇
作者: HansChan    時間: 2010-5-4 07:52 PM

因為我係 曼聯fans,可能抱住希望和波心態去睇場波,所以睇得唔夠客觀啦
曼聯 下季加油啦一定要2輪都殺死 暴力般 報仇
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 07:40 PM
都未打last嗰場!!(我係反曼聯的!!!哈!!)
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 09:05 PM

A~m~i~g~o...講時講~~最後一輪呢兩隊打決賽....你like邊隊多D ar~~???
Kaz00086 發表於 2010-5-4 07:16 PM
鍾意熱刺多D, 但現實奈何係曼城高D,

星期3曼城有場主場之利ma, 對曼聯阿仙奴佢地都無出盡, 留黎砌維拉同熱刺,

維拉就香左, 熱刺作客一樣衰, 睇下星期3晚咩下場....
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 09:06 PM

都未打last嗰場!!(我係反曼聯的!!!哈!!)
HansChan 發表於 2010-5-4 07:52 PM
喂, 唔通旨意韋根咩....
作者: SCM    時間: 2010-5-4 09:24 PM

喂, 唔通旨意韋根咩....
filter-052fans 發表於 2010-5-4 09:06 PM
車仔工廠同紅軍都比佢ko過 (雖然係主場 )
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 10:12 PM

車仔工廠同紅軍都比佢ko過 (雖然係主場 )
SCM 發表於 2010-5-4 09:24 PM
我好想有呢個神蹟, 但no way, 今年因為買波睇左韋根n次, 正宗垃圾,

領隊勁廢, 最正係反勝阿仙奴果場, 連佢自己都唔知咩事....
i mean 你求其出11個人, 一季打38場都有輸有贏架啦, 邊場會贏邊場會輸, 馬天尼斯呢條友, 應該係完全唔會知道...
簡單講, 即係 out of control....

正常情況, 車仔應該好似果晚咁, 上半場就已經炒緊史篤城幾球...

車仔夠義氣就唔好玩野, 唔好輸一球先反勝或者果d補時入波, 唔該!!
作者: Kaz00086    時間: 2010-5-4 11:30 PM

我好想有呢個神蹟, 但no way, 今年因為買波睇左韋根n次, 正宗垃圾,

領隊勁廢, 最正係反勝阿仙奴果場, 連佢自己都唔知咩事....
i mean 你求其出11個人, 一季打38場都有輸有贏架啦, 邊場會贏邊場會輸, 馬天尼斯呢 ...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 10:12 PM
睇黎你個晚做大戸wor~~
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-4 11:35 PM

i mean 你求其出11個人, 一季打38場都有輸有贏架啦, 邊場會贏邊場會輸, 馬天尼斯呢 ...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 10:12 PM
冇喇~~~~冇喇~~~~算啦~~~~算啦
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-4 11:37 PM

贏大幾球冇難度啦
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 11:41 PM

睇黎你個晚做大戸wor~~
Kaz00086 發表於 2010-5-4 11:30 PM
係呀, 做大戶比人中出ma....
作者: 長毛    時間: 2010-5-5 07:39 AM

i hope wigan will give me miracle........
作者: 艾官    時間: 2010-5-5 11:22 PM

我都唔奢望韋根個邊做到D咩~佢地盡力就OK
反而我只希望曼聯踢返出應有水準搞掂史篤城~戰鬥到聯賽最後一刻
作者: 奉命    時間: 2010-5-6 01:36 AM

我都唔奢望韋根個邊做到D咩~佢地盡力就OK
反而我只希望曼聯踢返出應有水準搞掂史篤城~戰鬥到聯賽最後一刻
艾官 發表於 2010-5-5 11:22 PM
主場殺科戰一定冇問題啦,應該可以贏多過1粒
曼城 vs 熱刺 就真係難估
作者: 艾官    時間: 2010-5-6 04:59 AM

主場殺科戰一定冇問題啦,應該可以贏多過1粒
曼城 vs 熱刺 就真係難估
奉命 發表於 2010-5-6 01:36 AM
搞掂~~熱刺入歐聯附加賽~~!!
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-5-6 11:07 PM

搞掂~~熱刺入歐聯附加賽~~!!
艾官 發表於 2010-5-6 04:59 AM
熱刺打得超好(作客),有贏車仔時候嘅水準
低佢地有歐聯踢
作者: amigofans    時間: 2010-5-6 11:22 PM

熱刺打得超好(作客),有贏車仔時候嘅水準
低佢地有歐聯踢
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-6 11:07 PM
利物浦應該全體食屎啦, 賓尼迪斯果晚輸左之後, 仲話今季球迷對佢地"期望過高"WOR....
作者: 艾官    時間: 2010-5-7 12:46 AM

利物浦應該全體食屎啦, 賓尼迪斯果晚輸左之後, 仲話今季球迷對佢地"期望過高"WOR....
filter-052fans 發表於 2010-5-6 11:22 PM
咁賓佬要求都好低喎~! 不如下屆以護級成功為目標丫~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0