標題: 今年邊隊最有冠軍相?(WC2010) [打印本頁]

作者: 3755    時間: 2010-5-3 07:43 PM     標題: 今年邊隊最有冠軍相?(WC2010)

我估england
作者: skyhookii    時間: 2010-5-3 10:01 PM

None of the teams really stand out to me...
作者: amigofans    時間: 2010-5-3 11:50 PM

我估england
3755 發表於 2010-5-3 07:43 PM
england都話有冠軍相, 咁西班牙果d叫咩?

不過通常世杯D大熱都係.....

反而england呢類唔起眼既球隊, 反而有機,

like italy in 2008....
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 12:40 AM

Argentina~
作者: amigofans    時間: 2010-5-4 12:56 AM

Argentina~
自由神 發表於 2010-5-4 12:40 AM
美斯, 希古恩, 迪維斯, 阿古路, 迪亞高米列圖, 迪瑪利亞, L.盧比斯...

如果佢地中後場係有水準D既, 應該佢地先係大熱....
作者: Kaz00086    時間: 2010-5-4 01:12 AM

美斯, 希古恩, 迪維斯, 阿古路, 迪亞高米列圖, 迪瑪利亞, L.盧比斯...

filter-052fans 發表於 2010-5-4 12:56 AM
AND THEN 都仲要老馬點人點成點....(睇個勢就用巴勒莫)

中後場....佢肯召甘比亞素+J.辛尼迪的話..就好好多
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:18 AM

filter-052fans 發表於 2010-5-4 12:56 AM
打WC好講士氣,場場都一場過,“夫戰一鼓作氣”
上屆德國領隊奇哥 o係WC過後已證明左佢根本唔識教波,只識玩士氣,都屈到入四強
阿根廷前面咁惡,加上士氣呢樣野我對老馬好有信心
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:20 AM

AND THEN 都仲要老馬點人點成點....(睇個勢就用巴勒莫)

中後場....佢肯召甘比亞素+J.辛尼迪的話..就好好多
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:12 AM
一定要有巴勒莫!
巴塞出局已經證明一個夠惡夠身材既正中中鋒有幾咁重要
作者: Kaz00086    時間: 2010-5-4 01:31 AM

一定要有巴勒莫!
巴塞出局已經證明一個夠惡夠身材既正中中鋒有幾咁重要
自由神 發表於 2010-5-4 01:20 AM
但係以陣容望..巴勒莫都係後後備多....前面都係用番矮仔陣..

PS:神兄...你認為用邊5個FW好???
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:37 AM

但係以陣容望..巴勒莫都係後後備多....前面都係用番矮仔陣..

PS:神兄...你認為用邊5個FW好???
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:31 AM
Zarate、Lavezzi、Messi、Tevez、Arguero

唔打前鋒最好,學Roma咁踢
因為太多人可以踢9號半,放5個九號半落場都咪話唔過癮
作者: Kaz00086    時間: 2010-5-4 01:39 AM

Zarate、Lavezzi、Messi、Tevez、Arguero

唔打前鋒最好,學Roma咁踢
因為太多人可以踢9號半,放5個九號半落場都咪話唔過癮
自由神 發表於 2010-5-4 01:37 AM
4-6-0
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:42 AM

4-6-0
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:39 AM
3-7-0
5個九號半加2個防中
作者: Kaz00086    時間: 2010-5-4 01:44 AM

3-7-0
5個九號半加2個防中
自由神 發表於 2010-5-4 01:42 AM
完完全全CONTROL+塞爆個中場

PS:神....5/11 得閒MA???
作者: 自由神    時間: 2010-5-4 01:49 AM

完完全全CONTROL+塞爆個中場

PS:神....5/11 得閒MA???
Kaz00086 發表於 2010-5-4 01:44 AM
查實忙,要到七月中後段......
作者: 艾官    時間: 2010-5-7 01:15 AM

睇牌面就阿根廷同西班牙~不過今次係非洲搞~唔知會唔會又有隊非洲東道主變左黑馬殺出黎~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0