標題: [時事] 曾余辯論精華片段 (超精彩) [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-6-17 09:15 PM     標題: 曾余辯論精華片段 (超精彩)

超勝牙
! x; m; a1 X7 G  Y
. g! P6 f" _; \! i[youtube]YlC5rP751bU[/youtube]
作者: HansChan    時間: 2010-6-17 09:36 PM

老曾真係....唉!!
& J% S" r2 R5 m3 D. Y: ?! u又要撩人抽,自己又抽唔起.......
/ @  S: ?' G: \9 d2 @: D想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
5 }5 K$ V& @; ?實質自暴其短俾全民睇...
, `' y( N% g+ A' ?3 N8 x; w要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!
$ q: T8 n$ t( r4 Y6 R諗住抽老余比較易,如果佢請長毛同佢抽,佢仲衰得甘!!
作者: SCM    時間: 2010-6-17 10:19 PM

老曾真係....唉!!
! @8 m/ m4 K0 n又要撩人抽,自己又抽唔起.......2 r8 g% w$ K: M; W
想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....$ _7 n( E, G6 O0 X2 x
實質自暴其短俾全民睇...4 C+ A4 {2 S% T! U6 l+ j5 h
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!2 c. [5 ?" t1 c7 v: ^+ Q7 a1 Q( k
諗住 ...  `0 ~# E6 x: G# u: Q; l- w, v
HansChan 發表於 2010-6-17 09:36 PM
長毛對佢黎講有好有唔好la
+ ?1 s- I! ^# y( Q/ a+ Y! m唔好既係佢真係唔夠長毛講
% A1 d2 o$ u' {7 t( d$ g但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進/ X6 m, d1 v( U- v% `8 s
同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )
8 I4 j0 k% _9 F) K8 q+ q咁樣會顯得老曾支持率高d
作者: HansChan    時間: 2010-6-17 10:23 PM

長毛對佢黎講有好有唔好la) s7 F8 j% j) w1 N' q7 \* C
唔好既係佢真係唔夠長毛講 & J2 ~: v/ O" [/ Q$ x2 a. T
但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進
# r; W  d4 W% x  v同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )& g# H8 B5 R* K$ |5 J
咁樣會顯得老曾支持率高d ...
, |: a& Q/ a4 d9 ISCM 發表於 2010-6-17 10:19 PM
7 i: Q/ K( r( g: @
都未必架!!6 D( G- H$ \1 f; L
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
作者: yakyi    時間: 2010-6-18 07:16 AM

he utilizes her to fight with Beijiang
作者: HansChan    時間: 2010-6-18 04:13 PM

he utilizes her to fight with Beijiang, _) F8 F4 F3 X- h: T) T: e
yakyi 發表於 2010-6-18 07:16 AM
& n8 s4 n+ B& ]0 }8 ?$ r老曾即係做場show出黎話俾阿爺知技窮...即係做免責聲明!
作者: SCM    時間: 2010-6-18 09:20 PM

/ R% N; s+ ~9 l. T7 ~
都未必架!!8 c5 f% X- y, T; D; r) [
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!* i2 P# ?3 k+ i1 @4 N' v/ f
HansChan 發表於 2010-6-17 10:23 PM
好多長輩 見到社民連都轉台 $ v2 n% C1 i6 U
一來佢地激 二來香港有幾多人係鐘意講政治
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-18 10:25 PM

我的感覺全程問非所答!
作者: HansChan    時間: 2010-6-18 11:17 PM

我的感覺全程問非所答!
; P) y- n1 e' O$ Lgoodnicelady 發表於 2010-6-18 10:25 PM
2 p2 h/ n4 |0 ^2 \佢仲西口西面,又言帶恐嚇...
作者: 梁明偉    時間: 2010-6-19 12:35 AM

自己講自己
作者: 奇    時間: 2010-6-19 03:25 AM

曾比人大炒
作者: 打狗棒    時間: 2010-6-19 10:19 PM

"余曾辯論"雖是高下立見, 但政治現實上, 「超錯推銷員」是處於不敗之地, 辯論輸贏與否, 也不能改變甚麼, 他只是做騷向阿爺交差; 五千年來中國人的奴民DNA已根深柢固, 對大部份來說, 有飯食已經是最好的人權, 所以在中國土地搞民主是浪費時間, 因為願意當奴才的人太多, 每日不三呼萬歲就心癢難當, 請問這樣的一個民族怎可能有真正的民主?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0