標題: 英格蘭世盃出局 [打印本頁]

作者: kuru    時間: 2010-6-28 12:17 AM     標題: 英格蘭世盃出局

最慘上半場比個黑哨判唔入, 以卡比路性格, 下半場實會守到加時踢12碼
作者: infjlam    時間: 2010-6-28 12:50 AM

香港人對英國波有情意結o者...
: ?$ K+ r7 F* W3 P0 K
* w) T0 i2 V: S英國波掂唔掂,大家心裡有數喇
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-28 01:21 AM

16強   見真章    
作者: ericliu    時間: 2010-6-28 01:37 AM

入咗分別都唔會太大,輸咗就係輸咗,差一球,都係借口黎姐
作者: yakyi    時間: 2010-6-28 02:22 AM

they always cannot beat germany
作者: selena127    時間: 2010-6-28 07:57 AM

入咗分別都唔會太大,輸咗就係輸咗,差一球,都係借口黎姐# z3 s1 G3 D6 g3 ?: S/ }7 o( y7 w
ericliu 發表於 28/6/2010 01:37
% {, k: M0 E6 Y* h* i* N
: A$ i2 O. E! V6 C又唔係 ge , 可以激勵士氣 !!
作者: mnbvc    時間: 2010-6-28 08:20 AM

叫左d fd米買英做冠軍
9 y7 a, ~" n8 Z' i! e) o結果真係捐晒比9會
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-6-28 10:37 AM

界界都話熱門 , 近4界其實最多入8強
作者: 殺破狼    時間: 2010-6-28 11:30 AM

最慘上半場比個黑哨判唔入, 以卡比路性格, 下半場實會守到加時踢12碼# y  q) |- s+ m" p5 e; L8 B
kuru 發表於 2010-6-28 12:17 AM
' [/ @8 d7 }# L# S- z7 I. h% m
後防線不穩,中堅成日出錯,咁守法都係輸. w" F, [4 y/ U; `* g
射12碼,英格蘭幾乎次次都輸比人,都係輸
作者: 費事高    時間: 2010-6-28 02:16 PM

入咗分別都唔會太大,輸咗就係輸咗,差一球,都係借口黎姐
0 P8 |# Y4 r4 R! p" ]ericliu 發表於 2010-6-28 01:37 AM
& c2 J1 {0 g0 i6 o& _

- }1 T( q( R/ q, G9 z$ [( G從32強開始,我一早都唔睇好英格蘭,
" ]3 o2 T: |8 w; C, k$ y但講說話要公道一點,上半場可以追到2:2,
* S' l+ i* M9 W$ x8 l7 N下半場打法又會唔同晒,但比我估結果的話...
+ l, i2 A0 i& k5 J6 N* k5 U我都會估英軍必死無疑...捱到全場打和,再捱加時...比你又打和...; n# y3 ?7 b4 p: q/ Y4 G- V
到生死時...射12碼決勝負...一樣都係要...死
作者: chewlun3    時間: 2010-6-28 02:25 PM

始終大賽.........
4 ]3 o; e9 [8 V: I- N/ p9 q加番龍门視線旁證好好多.....
# |- L4 l' g, `: a9 M% \排球、tennis.....9 {6 y& S7 K! [
好多視線員

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0