標題: 林輝同周澄 [打印本頁]

作者: ardick2    時間: 2010-6-30 01:18 AM     標題: 林輝同周澄

點睇?
作者: HansChan    時間: 2010-6-30 03:32 PM

乜嘢點睇呀??
作者: infjlam    時間: 2010-6-30 03:47 PM

兩個都係香港人,
: S! v4 b" C& q0 E. h/ z7 [! G 一個係男,一個係女囉
" n7 e- O4 {7 y2 p+ Z, [
* J, D# L" ~- J, ?. `0 b& A5 @  ^# a/ p
有乜點睇呀
作者: mnbvc    時間: 2010-6-30 05:19 PM

周澄之前參選個幅相正呀 7 ^, t3 u3 u2 {4 x/ Y' q
完左之後唔記得幫佢收返張添
: P% }% {; q1 M6 W返正刀要搵人收   H$ a7 L4 c7 m. W* r8 ~
唔收錢同佢收
作者: 打狗棒    時間: 2010-7-2 12:35 AM

我前晚先喺銅鑼灣見到佢(周澄), 真人真係幾正, 今日就爆出伊人曾經下海.......( h+ F0 j! t0 P+ f8 o  h; S
不過經過風塵洗禮, 佢嘅人生一定更加燦爛, 比起一些"條條fing的閹人奴才"們, 她將來一定名留香港的史冊。
作者: mnbvc    時間: 2010-7-2 12:44 AM

我前晚先喺銅鑼灣見到佢(周澄7 C6 f$ j4 _2 L- a$ e3 b2 s) l. j% S
打狗棒 發表於 2010-7-2 12:35 AM
8 q' H5 f. H( J  E佢呢野先有政治智慧
! H( T! K% S5 V2 O: u9 x而加d臭狗乜9刀起到底
: N0 a% H: L1 K( K% X0 d& v未比人起底前自爆左個炸彈去
5 ?! Z1 D4 g( h0 V2 e* M( B& h一唔會比人插
- c8 b6 O$ T2 }9 z二又可以暴下光! |; |1 `+ j! w4 N
呢鑊真係炸得轟轟烈烈
作者: 奇    時間: 2010-7-2 12:46 AM

周澄之前參選個幅相正呀
: t/ _2 I4 `' K3 T9 n+ {6 ?完左之後唔記得幫佢收返張添 ) J: d4 v3 N0 P* Y
返正刀要搵人收 : R7 T5 |; |/ p5 K, r/ R. h% ^
唔收錢同佢收
# i) m& H( ?9 @) D) q7 T3 ^mnbvc 發表於 2010-6-30 05:19 PM
6 c9 V8 X. x+ t5 f+ K- k. J周澄成個杜斯山度士咁

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0