標題: 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍 [打印本頁]

作者: ktwu2007    時間: 2010-7-11 10:42 PM     標題: 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍

& X8 H9 z0 j" W7 C
5 [% f6 |0 l; S* A- p3 l5 {8 @% u中國女特工, 真係唔弱
- h. r1 ?, C( p: D' W
* P3 l2 ~/ V; S' o[youtube]4kt2PJGdnMY[/youtube]
作者: alan3015chan    時間: 2010-7-12 12:29 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-7-12 12:36 AM

好精彩
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 12:58 AM

手起刀落
作者: head    時間: 2010-7-12 02:26 AM

如果換轉係hk 個女警 實俾人插
作者: mnbvc    時間: 2010-7-12 02:34 AM

如果換轉係hk 個女警 實俾人插/ L( p7 G" e0 R* W
head 發表於 2010-7-12 02:26 AM
& d' g9 N4 C% |7 Z
梗係7 b* i) {8 i7 I+ {) t' D. Y( C
你係個人質既話甘大命比佢救到隻耳仔刀................
作者: mnbvc    時間: 2010-7-12 02:43 AM

tvb淨係播頭一槍8 v6 {" v# L& o" t; A; i" q6 S6 p0 c/ s
反而覺得個女警有古惑
# |, T4 Z# ^7 t照片睇第一槍已經可以制止佢- ?& z4 V1 h5 \6 b! V
之後幾槍可以話多餘+ {9 i3 N6 d1 a/ }! I% B9 F
似一定要ko佢
; j; |4 `7 _5 j6 a$ m加上個賊講被逼
1 X4 V% v# [" p- S7 q應該現場有佢識既人係到
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:06 AM

tvb淨係播頭一槍6 D- @* r( v! h+ N7 |9 o
反而覺得個女警有古惑$ `; R4 H) j; D/ c$ Q
照片睇第一槍已經可以制止佢
- r% s- Z4 d+ S9 W! M之後幾槍可以話多餘( e* H. V4 T+ b! i" k
似一定要ko佢
! r( E5 Y$ A7 I$ d6 L& }加上個賊講被逼  m$ m* r( V+ T3 `1 @9 k' w
應該現場有佢識既人係到2 {: }9 ~8 |5 |3 x
mnbvc 發表於 2010-7-12 02:43 AM
會唔會諗多左啊
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:08 AM

如果換轉係hk 個女警 實俾人插8 j+ C5 L$ u4 T7 y% E8 b: z: ~
head 發表於 2010-7-12 02:26 AM
HK....條女一定要退休
作者: mnbvc    時間: 2010-7-12 03:19 AM

會唔會諗多左啊; u6 O- u( w( ^. }0 |4 X

& ^9 {4 |' D' M" `; emK頭ck@G點 發表於 2010-7-12 03:06 AM
) }$ i' F8 Q3 \唔係點解開甘多槍者
0 M) P9 L3 j/ Q1 H唔通上面開槍唔洗報告就開多幾槍
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:25 AM

S0 ?$ P0 X7 t  E+ l, `+ ~唔係點解開甘多槍者( |6 {8 H7 o& [
唔通上面開槍唔洗就開多幾槍5 i; h$ S8 L0 Y
mnbvc 發表於 2010-7-12 03:19 AM
大陸可能真係唔洗報告,佢地覺得D人命噤CHAPE! d- l; q$ m$ N# D2 f5 N
不過我都覺得係有D野,條友只係揸住支刀仔,無雖要4響" S, w' C% c) z& [' m8 b
個女警有D似我姑媽
作者: head    時間: 2010-7-12 03:32 AM

7# mnbvc
( Y3 {* L. C: e1 M1 Q+ l
9 [: ?, R% U# M講到個女警好可疑喎
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 03:37 AM

7# mnbvc
9 ^9 t! Y: ]' S, d; \$ N
5 A' ~8 A6 k& B" y& I講到個女警好可疑喎 5 c! c% ^8 e; U1 V$ U  ~9 ]
head 發表於 2010-7-12 03:32 AM
我姑媽冇可疑啊
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-12 03:52 AM

, K3 e5 r) L' _2 X" v1 O
1 C3 u. E% T9 w0 t$ a" ^其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
4 Q* V7 x3 g# N7 Q) I' ?由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
3 e1 i: _9 o( E" ^0 l3 W! }咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢? 係有心致他死地﹖其實佢罪不致死啫!是否夾

# g/ ], r% E. ?+ T" Q, w雜著好多對所有匪徒報復心理嗎﹖又或者是大陸處理手法不容有失嗎﹖!有殺錯無放過!﹖又: v  w) ~. m: q# S* M
或佢地對人命看得不重要及不值錢﹖3 }+ h& E  N+ Q3 H6 k/ }- p5 g* T' F
4 d. D: Q" X4 T
4 |% R6 f( p# z+ k4 E' C$ X) r

6 _: N; [$ @1 i# z, v) H
' D1 k+ d" A! l
我覺得在人慈的角度一定不需要開4槍咯!但剛紀嚴明的中國,不容有失,更不容有人明刀明槍跟官警對峙,否則事如麻豆般都一定死硬!根本女警的出現,是擺到明要那匪徒係又要死!唔係又要死!就算在大陸本來對於鼠竊狗偷之事是不需要死的!但那賊匪居然明目張膽的與警員對峙!在視人命如草介的中國怎不唔會要他死﹖六四之事的民運那些都只不過是手無寸鐵的學生哥們!但所看到結局如此收場皆因都是明朗化的對立,才做成…死傷不少……
+ i5 q) ]; |, {0 Y+ N& ?0 z

作者: 奉命    時間: 2010-7-12 03:55 AM

其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
1 |+ L& |9 G& k 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!3 R4 k/ E% ~0 C& Z! \) r6 w
咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ..., g0 F+ C' p; w
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
有見地.........但拉到噤遠
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-12 04:02 AM

其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已- D0 Q! _5 u+ d% ~" m
由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
( H8 g! |/ Q" V: H 咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...1 _- h- L4 l8 Y. h! T+ X
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
第1槍已經中頭(好似),真係唔洗再開槍的
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-12 04:19 AM

有見地.........但拉到噤遠
% k( C9 ]8 y. p; B# ?8 `' ^奉命 發表於 2010-7-12 03:55 AM
因為是小妹的謬論麻!
作者: jeremyng    時間: 2010-7-12 05:15 PM

作者: chewlun3    時間: 2010-7-12 06:21 PM

呢d 挾持case.......2 e7 v  N1 E% H  N! v
  D. ?5 Z, {& F: ^( B
大6做法一定KO......
/ \3 i+ E/ y- A' E) z# H公安開幾多鎗.....無所謂........$ m8 N: j6 Q" B0 Y3 g( v3 x
唔會開死因庭.......
9 F3 S1 k% D2 d* e/ R9 @/ }3 A  k7 t2 j2 _* u, B! J
法官都費事審

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0