標題: 你經常光顧的食店, 最近有咩問題? [打印本頁]

作者: hamsubboy    時間: 2010-7-13 06:59 PM     標題: 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....- p, `4 T" R8 {( _7 |& O# p; O- P
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....
' `1 q- d9 l7 n/ L張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....2 ?5 Q4 a0 Q. e" y' \7 W
拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條鋼線咁樣, (驚"倒瀉")......0 A* V& R5 r0 i

2 `; D% d1 G9 b8 q/ U1 j當然, 我都年青過, 我亦同意給年青人機會.....7 k) u# I9 v- G
但係果d"炸炸帝"唔想做, 扮睇唔到個客叫, 怕做錯怕污糟....就真係想d9佢!
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-7-13 07:14 PM

間野噤多新人4 a2 Q: [6 G+ ]! L( v# x
你見佢攞住滾野好快d閃開喇
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-13 07:17 PM

我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....4 u2 B# B$ G1 K4 S( o* t
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....! u2 x3 Q2 w; ]2 }% w/ q: j2 l
張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....
  ~' }# }: Z! O1 \3 ]; c3 U拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條 ...2 a; j+ ?/ N+ l, ~+ ?: w( d8 w8 K
hamsubboy 發表於 2010-7-13 06:59 PM
# h% ?; o1 b( T- h3 _# e* j明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!
作者: 自由神    時間: 2010-7-13 11:06 PM

( g: E' l0 J8 H7 B2 P9 e9 e. q
明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!* p; b) w1 \  D4 m% R( C
goodnicelady 發表於 2010-7-13 07:17 PM
我都知我地呢一代好唔掂嫁啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-13 11:32 PM

我都知我地呢一代好唔掂嫁啦, Z* ^! ]9 c3 v9 F! u
自由神 發表於 2010-7-13 11:06 PM
又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-13 11:45 PM

又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!
6 j3 `- M# q, X4 J3 D" qgoodnicelady 發表於 2010-7-13 11:32 PM
我知係我有份啦!自己知自己事啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-13 11:50 PM

我知係我有份啦!自己知自己事啦2 c$ v$ D. M. j' v. }
自由神 發表於 2010-7-13 11:45 PM
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:07 AM

咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!  G+ z6 T3 h( p& d
goodnicelady 發表於 2010-7-13 11:50 PM
自屈,係一高學問
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 12:10 AM

自屈,係一高學問
  `/ W% n9 K- P3 K$ c# Y自由神 發表於 2010-7-14 12:07 AM
巴閉咯!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:16 AM

巴閉咯!
9 ^% ?! ]( z3 S8 Z2 _) Mgoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:10 AM
但我唔係好識
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 12:32 AM

但我唔係好識: P. G! U6 _7 H+ k  _3 x% ^
自由神 發表於 2010-7-14 12:16 AM
扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:33 AM

扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886& t1 e+ G% E  C  B
goodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
加油呀~靚花
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 12:35 AM

加油呀~靚花% d% e* _" |5 Z' I# K. O; i, E
自由神 發表於 2010-7-14 12:33 AM
o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:38 AM

o.k..thx la.真開心有人叫我靚花!' y& |9 |4 e. R+ F
goodnicelady 發表於 2010-7-14 12:35 AM
乖啦去訓覺啦家姐。5 H  ]$ B1 k) s1 N$ ?, w
聽日好早要起身呀
作者: 月亮說    時間: 2010-7-14 12:59 AM

扮謙﹖明早我要早起入院啦!要8點去到醫院!see you .tmw.886
8 G6 I0 h9 p, P& _2 C) r: bgoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:32 AM
( f; K8 t4 ]/ C/ t: {- T
2 L- _6 l2 U1 g& S宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 04:43 AM

乖啦去訓覺啦家姐。6 u1 C# f' c' |) F( }& U
聽日好早要起身呀
9 h. P6 v+ Q' P# e! f自由神 發表於 2010-7-14 12:38 AM
你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 04:46 AM

8 \0 j8 X$ ^# H7 E9 h: q, v7 j) U% J9 K9 A3 J7 M9 \/ m
宛之祝您一切順利,等您出院後再論人生
1 L% p4 f2 [! y: ?1 ?5 V. a月亮說 發表於 2010-7-14 12:59 AM
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!
作者: 月亮說    時間: 2010-7-14 08:30 AM

; G4 i( T9 s5 e7 `5 J4 B
! `/ q3 L% I8 o0 C5 z+ G0 s
真乖啦!謝謝你啦!我瞓瞓吓被家人吵醒又失眠..啦!
* V$ v4 f/ m5 \; M8 \/ G4 E' Ygoodnicelady 發表於 2010-7-14 04:46 AM
3 q5 d6 V. R' D/ J! N5 N
* `( L+ V. A' _1 Y5 A3 _
您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 12:04 PM

你好似哄細路咁哄我瞓﹖真搞笑!瞓瞓吓被家人吵醒我又失眠啦!
0 z( ?& h( g( C0 k/ ^: y" xgoodnicelady 發表於 2010-7-14 04:43 AM
唔哄你都唔願去訓呀
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 06:31 PM

: o5 g5 W8 ^4 V1 ^6 f
( \, l- B: j. x) R, r
您聼曰就要做手術您家人仲搞醒您,等苑之妺幫您去話過佢好冇?0 _; d$ l3 C/ f3 D
月亮說 發表於 2010-7-14 08:30 AM
傻妹!多謝你呀!你乖咯!無法!地方窄聲浪就自然大..我成日晚上都被返夜班的人嘈醒架!可能我太好脾氣!所以佢地都忘了我的健康咯!
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 06:33 PM

唔哄你都唔願去訓呀- _0 G$ l0 P* z( ~
自由神 發表於 2010-7-14 12:04 PM
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 09:02 PM

你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!3 K- z1 x5 E8 z. u/ p
goodnicelady 發表於 2010-7-14 06:33 PM
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬!
- g; Y, o9 L/ n5 p女友?有算啦~
! {1 D+ m# V6 q7 F; P5 e+ m; d不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
作者: hamsubboy    時間: 2010-7-14 10:02 PM

間野噤多新人2 Y! l9 O3 D& ]# T* I* H) s
你見佢攞住滾野好快d閃開喇- q6 w- ], o: {6 m6 ?2 s
mK頭ck@G點 發表於 2010-7-13 07:14 PM
, c; i0 p5 m( X! I+ r0 @: |
: i! B4 F2 k5 r: W" q$ V+ |( k果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,
2 Y6 e) X  d& q/ \個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 10:06 PM

咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! : ?) n6 w2 W  n1 A
女友?有算啦~
4 n* `3 k% @: l6 I0 Y不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
" t1 a/ r: R' I  [自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
機乎晚晚都嘈!
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 10:10 PM

. u& r6 m. [3 e: X; i* M* A8 z

# q2 o# L1 H' E+ ~+ R果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,# B8 j, Y! h7 \/ F6 K/ a, c  k: ?
個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
# J! K3 Y5 J' f, Thamsubboy 發表於 2010-7-14 10:02 PM

作者: 自由神    時間: 2010-7-14 10:11 PM

機乎晚晚都嘈!6 C( {( j8 j0 ~: H& p* f' J
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:06 PM
So poor...( i3 ?$ I# R2 {3 \& u( C
How U doing today in hospital??
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 10:28 PM

So poor...
# g0 M0 a! c4 n* V/ N+ k- wHow U doing today in hospital??( I/ _0 @+ Q5 q/ Q
自由神 發表於 2010-7-14 10:11 PM
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 10:47 PM

辛苦到救命呀!依家都係好辛苦., R; M. c. Q, E1 S
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:28 PM
好辛苦呀& [( P- |* ?9 G- B3 _
Take more rest la...
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-14 10:53 PM

好辛苦呀
& v; }& e, l, PTake more rest la...
5 h* b9 z. z7 B( U+ D7 E  G. G自由神 發表於 2010-7-14 10:47 PM
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye
作者: 自由神    時間: 2010-7-14 11:02 PM

我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye+ k; O  K( J) R+ a
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:53 PM
gdnite
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 10:11 AM

咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! / K% {, ^% M# |# u
女友?有算啦~
1 r* S3 F' O1 R- r不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
* x. t' o7 D2 j* a; c自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
正係呢句:女友唔係黎錫咁做咩喎﹖就哄死女啦! 睇吓有乜好女仔介紹比你先得!$ B9 K0 R6 ]5 T- H2 V1 M
我家的寄居客真不為人著想!免費供佢地住、幫佢地做埋洗衫執拾煮食都唔識做人!仲晚晚講電話鬼咁嘈!呢班80後有我呢d大好人收留都唔知幾生收到!真想趕佢地走……但又唔忍心佢地無得住!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 09:22 PM

正係呢句:女友唔係黎錫咁做咩喎﹖就哄死女啦! 睇吓有乜好女仔介紹比你先得!
8 B" U& Y0 R* S9 w7 z我家的寄居客真不為人著想!免費供佢地住、幫佢地做埋洗衫執拾煮食都唔識做人!仲晚晚講電話鬼咁嘈!呢班80後有我呢d大好人收留都唔知幾生收到!真想趕佢地走……但又唔忍心佢地無得住!1 K# A9 S9 E2 {2 M- j8 a: z
goodnicelady 發表於 2010-7-15 10:11 AM
哄死女?哈~有人俾我哄先得嫁?& E( S- ^4 G5 K& `! [
再者~唔係哄,係講事實姐。 3 {  S( A0 F% u5 n
我都係八十後~可唔可以入住嫁?
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 09:29 PM

哄死女?哈~有人俾我哄先得嫁?2 g- d& X; X" g+ j2 D% f! M3 d
再者~唔係哄,係講事實姐。 ' u  Y. o9 x# h% e$ w; g
我都係八十後~可唔可以入住嫁?
6 A, X. K$ F5 Z; I自由神 發表於 2010-7-15 09:22 PM
佢地未來住都可以既!但依家無地方住喎!你話女仔是用來鍚﹖你就係!但對於好多男仔或男人根本就不懂鍚女人,甚至打女人、虐待、欺凌、……乜野情況都有!所以未必是事實!我第一個前夫就乜都做齊!但佢依家後悔到死……佢話用一生去內疚都無法補償....
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 09:39 PM

佢地未來住都可以既!但依家無地方住喎!你話女仔是用來鍚﹖你就係!但對於好多男仔或男人根本就不懂鍚女人,甚至打女人、虐待、欺凌、……乜野情況都有!所以未必是事實!我第一個前夫就乜都做齊!但佢依家後悔到死 ...
, c* p4 O: \5 q  s# T3 S$ igoodnicelady 發表於 2010-7-15 09:29 PM
我唔係無家可歸~入住咪浪費左其它人既入住既機會?
3 R9 g3 K6 M+ k( j; k' d6 v我唔知我第日會點對我另一半~但至少呢一刻我唔會俾自己唔錫佢~
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 09:42 PM

我唔係無家可歸~入住咪浪費左其它人既入住既機會?( e! d8 V* v5 S" u' Z( g
我唔知我第日會點對我另一半~但至少呢一刻我唔會俾自己唔錫佢~
- I+ J- {6 M. M- K  |/ l自由神 發表於 2010-7-15 09:39 PM
我梗係知你講笑!如果介紹佢比你識都好喎!哈哈!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 09:48 PM

我梗係知你講笑!如果介紹佢比你識都好喎!哈哈!
1 a# Z/ ^" T  B6 O9 W3 Q2 d2 Agoodnicelady 發表於 2010-7-15 09:42 PM
哈哈~我最中意講笑`
4 R4 P3 @6 w  F1 M邊個“佢”?
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 10:34 PM

哈哈~我最中意講笑` , ~. P9 r7 D6 Q( `
邊個“佢”? ( j- j+ S' g7 V. r! Z4 r4 J" \- A
自由神 發表於 2010-7-15 09:48 PM
剛才有一個post!你睇就知啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 10:40 PM

剛才有一個post!你睇就知啦!
+ @! d" p% {, Y2 w7 |goodnicelady 發表於 2010-7-15 10:34 PM
係真唔係呀?
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 10:47 PM

係真唔係呀?
# ]' ]& K7 J0 y# _3 T  q自由神 發表於 2010-7-15 10:40 PM
你合唔合眼緣先﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 10:59 PM

你合唔合眼緣先﹖
+ b) ?$ {& @' @. D4 J) Bgoodnicelady 發表於 2010-7-15 10:47 PM
靚得黎唔妖艷喎~
; m6 k/ R4 P3 m6 H! Y( C咁靚都唔合眼緣就死得啦~
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:01 PM

靚得黎唔妖艷喎~8 t: Q/ w; d5 w! w
咁靚都唔合眼緣就死得啦~
, v) k7 x- ~+ j- ?' y自由神 發表於 2010-7-15 10:59 PM
咁即是想識佢啦﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:13 PM

咁即是想識佢啦﹖$ M; k# ?/ J: W. M# e& `! h
goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:01 PM
邊有男人唔想識靚女嫁?但要識到先得嫁
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:17 PM

邊有男人唔想識靚女嫁?但要識到先得嫁
5 p7 x& _2 P8 a" k6 J自由神 發表於 2010-7-15 11:13 PM
首先你知唔知佢係邊個先﹖估到唔好出聲住!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:20 PM

首先你知唔知佢係邊個先﹖估到唔好出聲住!
1 b3 ]! o( C  E* ^goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:17 PM
唔知
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:21 PM

唔知$ \3 f) ?# }5 ?" |6 M. j
自由神 發表於 2010-7-15 11:20 PM
咁你刮吓佢料先!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:28 PM

咁你刮吓佢料先!$ z0 b1 C/ K& J
goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:21 PM
Color Keung
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:29 PM

Color Keung- _) A7 f( l6 T( ?$ c8 p
自由神 發表於 2010-7-15 11:28 PM
好野!勁!叻!你睇到幅相既﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:30 PM

好野!勁!叻!你睇到幅相既﹖
  P0 ?8 Z* l2 O8 U) e' H  v+ ]' w/ _goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:29 PM
嘩`佢好靚喎
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:33 PM

嘩`佢好靚喎% |- D) F! y+ p. R5 c
自由神 發表於 2010-7-15 11:30 PM
你的眼光幾好喎!但係佢是否你想要的那種類型呢﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:40 PM

你的眼光幾好喎!但係佢是否你想要的那種類型呢﹖) W) U0 d3 o7 p" r5 f
goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:33 PM
從來以前會話咩女仔先適合自己
) O% `/ n+ G$ A! H6 i5 L4 l" h, g  e而家無話Lu,根本都係睇感覺~
3 f" @+ E. F/ @只要心地善良,唔會為名利變得無原則
* n) ]. o& d9 z/ B就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-15 11:43 PM

從來以前會話咩女仔先適合自己# a! z1 M' M; \. [, l  q
而家無話Lu,根本都係睇感覺~
, ?) ~  b3 E) O3 g+ J# b只要心地善良,唔會為名利變得無原則
; {$ j& f5 _  D5 |  X就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦 ...- B  j5 t. B* I* J3 Z" g5 ~
自由神 發表於 2010-7-15 11:40 PM
你都係一個有見地的好男人!似乎你知佢係邊個!但願個天可以成就啦!
作者: 自由神    時間: 2010-7-15 11:48 PM

你都係一個有見地的好男人!似乎你知佢係邊個!但願個天可以成就啦!* N" E% `$ u4 ^) Q* ~/ l
goodnicelady 發表於 2010-7-15 11:43 PM
我無見地嫁.... " F+ S9 L( e  ?: R9 Q% ]2 R
其實我都唔知我知唔知呀~' c- r  j0 `' g! C
不過是但啦,有緣就會認識嫁啦
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:08 AM

我無見地嫁.... ; i/ `* p$ l: W+ \
其實我都唔知我知唔知呀~8 a# d/ D- N, s% I% }
不過是但啦,有緣就會認識嫁啦
' Y; q8 ?2 K7 {. ?, r- H自由神 發表於 2010-7-15 11:48 PM
對!有緣千里能相會!無情對面不相逢!
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:24 AM

對!有緣千里能相會!無情對面不相逢!5 h& L  D4 D$ X" c
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:08 AM
所以唔強求囉
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:26 AM

所以唔強求囉
3 w( I& q/ a' b/ p8 g/ x自由神 發表於 2010-7-16 12:24 AM
但話分二頭!有些野值得的就要掙取(不一定是女友或情人)…正所謂謀事在人,成事在天…
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:30 AM

但話分二頭!有些野值得的就要掙取(不一定是女友或情人)…正所謂謀事在人,成事在天…! r1 ~8 P, Y* r2 a, @- P, i
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:26 AM
當然啦,寧失一子、莫失一先
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:35 AM

當然啦,寧失一子、莫失一先
2 ?" q4 [! f# ?9 y% X自由神 發表於 2010-7-16 12:30 AM
一先﹖係乜呀﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:43 AM

一先﹖係乜呀﹖. H. r) o5 B4 v0 b$ g% ?+ l3 Z
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 AM
先係“先後”既先
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 12:52 AM

先係“先後”既先5 ~: r+ t8 }/ @( Y1 L- A6 m8 Y
自由神 發表於 2010-7-16 12:43 AM
哈哈!咁失子呢﹖
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 12:56 AM

哈哈!咁失子呢﹖1 P% A! U$ a6 I! x
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:52 AM
捉圍琪,寧願失去一子琪都不要失去先機
作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 01:03 AM

捉圍琪,寧願失去一子琪都不要失去先機
7 z. Y% {$ G, m5 w自由神 發表於 2010-7-16 12:56 AM
好!好果斷!
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 01:07 AM

好!好果斷!6 R' r) r* E8 k6 J* Q3 z
goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:03 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 01:09 AM

- N7 Q; c7 H5 p8 M0 h' l自由神 發表於 2010-7-16 01:07 AM
我都要瞓咯!有乜野不便在此講又想問的!可以電郵比我啦!晚安
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 01:19 AM

我都要瞓咯!有乜野不便在此講又想問的!可以電郵比我啦!晚安
' O7 p7 |6 [4 Z' @goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:09 AM
晚安
作者: 月亮說    時間: 2010-7-16 01:29 AM

從來以前會話咩女仔先適合自己# h' f) U8 W+ V% ]6 {0 i
而家無話Lu,根本都係睇感覺~
0 {! h4 U$ S% `/ l  m1 V0 }1 ~3 q只要心地善良,唔會為名利變得無原則
" v" g+ x9 A9 u# B. o就算佢外表唔係咩天使,內心咁靚,咩都夠啦 ...! F/ I* o. G  V* t& A
自由神 發表於 2010-7-15 11:40 PM
7 l+ L* n6 c7 R( ]9 k; Y

) B- t) f/ K, D& `1 C0 \, j. E苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?
作者: 自由神    時間: 2010-7-16 01:36 AM

% V: C; ^& k8 @. C
/ r/ i: Z2 f7 _( |) S
苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?# b$ y( y5 p& z4 q, N% j5 i
月亮說 發表於 2010-7-16 01:29 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-7-16 02:24 AM

+ f5 |$ c+ j0 v. Y3 ^9 q
( `+ `8 R8 J; d9 R7 L苑之自問心地善良,唔會為名利變得無原則,外表都不俗,咁你可否寵幸宛之先?3 G0 U% E" J& E8 i" K: J
月亮說 發表於 2010-7-16 01:29 AM
真係咁好﹖你係咪真係宛之呢﹖我鐘意聽你首月亮說呢!唱得好好聽啊!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0