標題: 打機打到識楂車 講就低能 信就智障 [打印本頁]

作者: 屎上腦    時間: 2010-8-3 08:35 PM     標題: 打機打到識楂車 講就低能 信就智障

玩咩game可以玩到楂到車出街,第一次就楂到仲要劈完酒後,講個個就低能,信個個就智障,肯定之前楂過係無撞 7 R4 x; d6 Q1 R4 C5 {
個官罰佢一年內唔可以考牌同停牌,但就要3個月內上駕駛改進課程,改進課程唔知洗唔洗楂車,但一個上完改進課程要一年後先可以楂車,上個課程真係有用咩,定有咩其他目的 ; c7 L0 W; ^$ S7 }
要咩智慧先可以做法官,用物理邏輯點都解釋唔到http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=153395&size=middle
作者: Geohot    時間: 2010-8-4 12:24 AM

玩咩game可以玩到楂到車出街,第一次就楂到仲要劈完酒後,講個個就低能,信個個就智障,肯定之前楂過係無撞 " p4 C* N8 b1 O# D# \! H; h0 ^
個官罰佢一年內唔可以考牌同停牌,但就要3個月內上駕駛改進課程,改進課程唔知洗唔洗楂車,但一個上完改 ...
4 `0 p; o1 O" i4 x# y- ?; W屎上腦 發表於 2010-8-3 08:35 PM
, A! F4 `& O0 s+ ?
( a2 r" ~- p8 |老細你個名同我地一位會員mnbvc好夾
作者: jojojojoj    時間: 2010-8-4 04:10 AM

牌都冇上乜鬼駕駛改進課程, 晒氣
作者: infjlam    時間: 2010-8-4 05:12 AM

牌都冇上乜鬼駕駛改進課程, 晒氣
7 H3 f) n) g4 R* ]/ sjojojojoj 發表於 2010-8-4 04:10 AM
0 m9 v3 j8 ]  U% C0 f

" r/ b8 K; Z& S0 L7 }6 n  {" a) ]% `依家D法官,真係食得屎
作者: mnbvc    時間: 2010-8-4 10:10 AM

" P2 O5 W3 q: b$ S: i- ?7 Y" a* A

^2 s/ O5 f8 t# T& x+ `# f老細你個名同我地一位會員mnbvc好3 w7 O0 E  K4 d/ C
Geohot 發表於 2010-8-4 12:24 AM
0 B$ J$ m4 C& D1 M3 S夾你條noon

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0