標題: 杯葛維特健靈 [打印本頁]

作者: HansChan    時間: 2010-8-27 07:47 PM     標題: 杯葛維特健靈

我窮人一名,冇錢買報紙,每朝攞免費報紙睇......
4 v  G& I7 o2 Z: w3 [- ^" v今日既頭條(27/08/2010),第116頁.....
; z$ \, r0 f7 U9 y維特健靈哩間仆街......用大半版sell自己既product......但係!!!
8 b8 b" m) v! U9 U( M係用菲國港人慘劇黎做話題,話如果情緒受影响,就食佢哋既product......
% k( X8 b' P7 D1 a( O頂你個肺.....抽水成日都有.....但做生意既人....可唔可以有返一點點最基本既良知......唔好攞哩啲切身既事黎抽水?!; O1 A# Y, A7 ]; j2 v* x
那星!佢仲講到好似係為咗幫港人甘樣.....我仆佢個臭街.....以後哩間公司啲嘢....唔駛諗!!!!!!!
作者: 打狗棒    時間: 2010-8-28 12:26 PM

維特健靈個老闆係嫁去日本的陳美玲個家姐, 佢為咗將產品傾銷到日本, 連細妹都過一桐, 所以兩姐妹反晒面;$ u" c4 k( M4 G2 w& W: O
之前佢公司唔見咗一批貨, 懷疑Sales們落格, 所以一鑊過炒晒40幾人, 比人告到上訴庭, 輸尻埋都仲要打;
1 L& x) p1 s8 S8 d3 {; R呢d咁嘅人為搵錢不擇手段, 有乜做唔出?
作者: d228216    時間: 2010-8-28 12:51 PM

維特健靈個老闆係嫁去日本的陳美玲個家姐, 佢為咗將產品傾銷到日本, 連細妹都過一桐, 所以兩姐妹反晒面;
0 t0 T5 N  W0 k: D2 i, Y7 W. u0 T% i之前佢公司唔見咗一批貨, 懷疑Sales們落格, 所以一鑊過炒晒40幾人, 比人告到上訴庭, 輸尻埋都仲要打;
1 N/ j; a" P6 T) I5 a- {; Y+ z  L呢d咁嘅 ...
3 G2 X- t6 v3 ~. ^6 U0 R打狗棒 發表於 2010-8-28 12:26 PM
九哥食唔小
作者: 電梯男    時間: 2010-8-28 01:00 PM

防脫髮藥丸同藥水每日必用牙  
作者: HansChan    時間: 2010-8-28 02:49 PM

本帖最後由 HansChan 於 2010-8-28 05:27 PM 編輯 * i1 x4 r1 q/ {+ }* I; i0 P1 S3 \
9 W6 l8 u! D9 [; Q
防脫髮藥丸同藥水每日必用牙  4 A( R2 q; g6 }6 h, ?
電梯男 發表於 2010-8-28 01:00 PM
' a% B* }. k% `9 Q7 Y& B8 n
食哩間仆街嘢既產品.......小心生袋癌..........
作者: 費事高    時間: 2010-8-28 04:55 PM

咁x仆街
作者: 電梯男    時間: 2010-8-28 05:20 PM

# L. `( {) h( h% }4 D食哩間仆街既嘢產品.......小心生袋癌..........
" B- k" G9 j! l$ YHansChan 發表於 2010-8-28 02:49 PM
1 I# m1 Z4 F3 `8 E% `" i0 l: {0 Z
有冇巧介紹牙  

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0