標題: 甘仔寫文過密 , 現在腦當機 ... [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-8-27 09:26 PM     標題: 甘仔寫文過密 , 現在腦當機 ...

甘仔係7月10~8月10期間 , 一口氣寫了8篇色文(其實分了兩輪寫) , 而且篇幅都不短 ...& u8 k; E( h3 T! n, C; z3 S
1,我的性啟蒙老師3 p5 T/ A, }/ O" e2 R7 ~
2,怡紅院的接班人
1 J4 j# p$ g% m3 [6 ~- b0 {% |3,男妓日記
+ Y) m7 @& p  l& p: R% y. m- ~4,大宅失樂園7 T$ Z# k, b9 v+ p- s; k
5,東歐性奴死亡日記
+ k, q! t* o' B+ A. ~6 y6,弱智妹的香艷欺凌
: c8 m4 Q' T) o7,我和繼女老婆的溫馨性事0 n# K' n/ b, ~6 ~& J+ W, e6 J
8,港女環球性旅行
3 y, j. J; r8 ]
, G/ ]3 J* V9 U0 G5 K回到台灣後 , 到8月20本來開始想寫多兩篇 :
% @& R! Z* R0 ]' J9,貪吃的溫泉老板娘4 b4 r; g) j8 @
10,貴婦偷情二三事; v/ a8 V' a6 A/ n5 A; Z
但寫了兩天 , 自己的腦已經當機了 ... 唸來唸去都唸唔到落去 ,
- n0 `5 `: s4 a; C- @/ o之後兩個星期我唸住日日跑步同去圖書館 , 安心養性一下先拉~~
作者: 155220    時間: 2010-8-27 10:16 PM

響港男發此帖不是更適合嗎?$ s3 H0 Z7 G; d  `4 g5 {& X
不過響度發都好既,起碼我見到此帖先知你近來寫左咁多文^^
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-8-27 10:27 PM

響港男發此帖不是更適合嗎?8 I: `" |+ Z  ~! [; N' X  q
不過響度發都好既,起碼我見到此帖先知你近來寫左咁多文^^
8 ]; E/ Q. O; x% i155220 發表於 2010-8-27 10:16 PM
咁你有無睇過???
作者: vv1668vv    時間: 2010-8-27 10:36 PM

向電腦說“不”...........
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-8-27 10:57 PM

向電腦說“不”........... 6 G3 `9 i6 Q. `% k5 y; t
vv1668vv 發表於 2010-8-27 10:36 PM
2 I2 B! h- r( Y7 O我係講我個人腦喎 ...
作者: vv1668vv    時間: 2010-8-27 11:01 PM

! L4 w2 n+ ]; K9 }5 z
我係講我個人腦喎 ...
' @: ]  H1 ]4 a# Y2 I# Z% ^迦樓羅女王 發表於 2010-8-27 10:57 PM
& L4 Y: u8 P' ^. A0 Y: N  v' i+ S9 |3 z

, g& h* O" Q7 D8 e. T0 @) T電腦向你說“筆”....叫你用紙筆
作者: 155220    時間: 2010-8-27 11:31 PM

咁你有無睇過???, [. f' P& u! t) l
迦樓羅女王 發表於 2010-8-27 10:27 PM
! r+ P- O2 s7 r) @, x- A  V& U( E) z; z7 Q
仲未阿,呢幾日比較忙,下星期一先有時間睇

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0