標題: 天下最賤 ... 燒若元 [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 10:43 PM     標題: 天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!( F/ H: E! O2 I4 t- D- T, I0 F% }
又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
作者: Winters    時間: 2010-9-10 10:52 PM

我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 10:55 PM

我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?/ F$ P3 t" ~' O! w
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
4 U! T/ A* y6 a5 f佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:03 PM

個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
) U" q: n# p4 D( t2 k$ W呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
! l2 j# g, v* _- ~; M& m若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:05 PM

個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
: \9 n7 y; J2 G8 I! p0 Y; Y. q8 v: w呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,% {$ k( B7 l7 n7 h$ J  x+ J: T
若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...
+ K& f4 d2 g3 v7 u0 s7 L7 Winfjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
8 c8 |4 J9 o  a  n' f! n) |你可能覺得D賓妹懶???
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:08 PM

& S1 d$ j0 z# N; p! b
你可能覺得D賓妹懶???0 v! p, i, _9 K" s% g/ N# J0 h
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
2 i) R3 i; N( n' b+ ^
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:14 PM

! [# X( R0 B4 [' K
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)" y. U& `2 J3 g' I- y
infjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
8 Z4 X) f& z1 h& n- n& [% r/ }6 w% b9 \
我唔識d賓仔喎 ...
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:32 PM

6 J! }( S/ A4 k6 t# i4 }; G我唔識d賓仔喎 ... . u5 w# r& }  q) t" Y% {; t. ~. T
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
) O) `/ u9 Q  D. O+ C8 P! w  z1 e
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
; `% y7 T6 d. d+ o: Q成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?" E2 l: r8 H3 P' W8 P4 [8 w

, Z( l+ _; A) X, t1 c- F; P講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!6 r: X1 ?) N0 q6 N3 E8 M
說明一下,
( f* k4 k8 ]* Y# l我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,6 G* Q5 ~& L+ P8 d
活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
作者: alan3015chan    時間: 2010-9-10 11:48 PM

8 u' `4 N& ?7 U2 U

7 T# {8 T. w" M( K1 ~* T呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
8 r! X0 x( r( \5 Q+ `0 o2 g# E成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
" L$ @3 }* v! z( L1 A6 t/ ^/ O2 u! o
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
4 t7 k& t  n& `/ ^; y# F1 W) J說明一下,. }4 V' E9 V. }. S$ \/ x- j8 v0 E
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
8 {' }% r2 y6 v% H* X- B活在 ...
- E+ d% F8 b7 O* q2 Z' }infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:49 PM

- q! o9 g7 M+ A+ K! A# I$ D3 a$ B  v* |% ?- v
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?$ |$ L* y- S8 \; d$ m
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
' h$ B0 H% C  o
. s; q" D5 X; M% w講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
" V5 O* f* F3 V& q! o+ c# r; w說明一下,0 ]% I: h+ y1 M; }, M; R. g6 v& ?
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,5 w/ q4 g0 ^8 ^7 @1 s
活在 ...
; }" e% l8 G" J4 n3 A3 |infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
# h& A6 P- B( \
所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
$ [  g, q" T% n' A: w當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!! f; `! G0 ~3 z8 I9 E; _4 q+ s9 a

! J' V& @/ X4 R' I$ S8 M正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:51 PM

係,菲律賓人就係咩都係求9其!
) D) {" C; h* A% o# S/ k) Ealan3015chan 發表於 2010-9-10 11:48 PM
3 B. [4 |" V4 W" O0 i) u- I
係呀 , 係奧巴馬做總統之前 , 世界上仲唔少相信 , 黑人智商天生比較低 ...
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:58 PM

/ j% r5 y5 g2 s所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
: S6 l0 G% v  O( o1 I6 _3 N6 t當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!5 z4 v6 U$ v" {" w
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:49 PM
, d. c6 f1 _8 `  F% ~! N- y2 u& `3 O
! M. i3 x# Q1 i1 f1 ~& H! ]我睇法係:8 f+ A, I8 B! Z9 U0 e" ?# n2 R/ b
很遺憾地,一般而言我都覺菲律賓人係「求撚其」(我冇話所有菲律賓人都如是),
0 V% j- D" a/ t8 p當然,你可以唔同意我/蕭若元講法,
5 H1 r' I& C' n0 i6 b; |請舉例說明之
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:02 AM

2 }7 Y9 o% W+ Z7 }( Y* ?, b
1 q! r5 T8 V+ D1 ?9 ]8 B7 `6 f' ~4 k
我睇法係:. S7 s/ y0 `1 t* C2 S0 ^# K
很遺憾地,一般而言我都覺菲律賓人係「求撚其」(我冇話所有菲律賓人都如是),7 `$ A- V7 l$ `9 n" b
當然,你可以唔同意我/蕭若元講法,0 f9 I* T5 ^3 k: w/ B$ E
但請舉例說明之 ...5 L* v- i% h8 V7 f7 F) C, g+ U
infjlam 發表於 2010-9-10 11:58 PM
3 U9 L; a7 r7 D9 X我咪問你點解釋賓妹羅 ...6 p# h+ A  [4 U4 R
唔通菲律賓人基因就是女勤男惰???& j3 q: D. g9 u1 `+ c: z1 z
定佢係來香港 , 受中國人勳圖先e+咁好???
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:08 AM

4 j9 ]5 H( G) C
2 c0 O% B" F6 w6 R5 l; b0 g8 }+ B
* A. _- E; n8 M* N8 f7 E% K
係呀 , 係奧巴馬做總統之前 , 世界上仲唔少相信 , 黑人智商天生比較低 ...0 b; x0 a9 b6 C; Q$ @
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:51 PM
4 r' N- {/ A, C9 w) \$ N! r. M

; w2 x* x  R/ C6 j1 b黑人智商一般而言唔算高,呢個係客觀事實,+ a* r' ^4 x2 ^# V9 _5 b1 [
基於先天因素,黑人普遍擅於田徑項目,游泳卻對他們而言是弱項(因為骨重)
* j7 G5 }9 K; W4 W, R4 F中國人天生不是打籃球或短跑材料,就算出左個姚明和劉翔,亦唔能夠推翻呢個客觀事實
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:16 AM

1 T( O& x% H: [4 \9 U- N
我咪問你點解釋賓妹羅 ...
6 ~9 f- Y; E+ T唔通菲律賓人基因就是女勤男惰???! j: S: D" x& B( R4 ]
定佢係來香港 , 受中國人勳圖先e+咁好???
; d2 M, {' s1 r迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:02 AM
4 w% p; Q* f. s6 t7 q; ]6 p( M5 K) g  Z# w9 Z* f' F& }  U
就算係賓妹,我都唔覺得佢地特別勤力(對比起一般華人而言)
" r4 j/ Z4 `/ x$ Y0 B8 w4 Y根據蕭若元《演化心理學》所說,2 ^+ @* j; z- F9 q
生於熱帶地區的人(如菲律賓),女勤男惰是因為女體積比男小,散熱較快,所以女較能適應炎熱天氣,
1 J( f: s" Q: u; z( v當然,這個理論,信不信由你(我亦有若干保留),或有其他因素未定
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:24 AM

U8 s- y$ h  }5 z9 g8 S4 R5 |2 I1 Y0 V9 X
就算係賓妹,我都唔覺得佢地特別勤力(對比起一般華人而言)
, x1 x# j. c3 i根據蕭若元《演化心理學》所說,% ]4 o, o! w' o9 ^+ }$ f
生於熱帶地區的人(如菲律賓),女勤男惰是因為女體積比男小,散熱較快,所以女較能適應炎熱天氣,
0 v; f. B2 s+ e1 A3 v7 ~當然,這個理論, ...
+ W  K: B4 P) h( O& z9 `infjlam 發表於 2010-9-11 12:16 AM
/ j7 b9 g7 d# y, K我覺得你應該打開眼真係去睇下d菲律賓人 , 睇係果d唔係警察 唔係公務員 , & o: M# `, A9 A& r
又唔有錢 , 仲未到中年果d主動人民 , 有幾多係大隻過女人好多~~2 P5 m3 [& O8 v& c7 a9 J% B

4 h% o( r& n& q  D" i4 Z燒若元係我心目中 , 地位並不高過陶杰 , 一樣係文壇騙子一名~~
  m- A. y0 x! U2 R係既 , 香港係文壇騙子都出唔到好多過 , 呢樣我認 ...9 ?+ c: {% n; v  N
(其實仲有一個 , 係26fun活躍 , 姓打而家中排名第9)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:28 AM

6 J+ R+ I) G  L

% H* S2 m1 [6 l1 w黑人智商一般而言唔算高,呢個係客觀事實,0 E+ u1 T3 {( h$ }# z3 n9 W
基於先天因素,黑人普遍擅於田徑項目,游泳卻對他們而言是弱項(因為骨重)
, U& z+ i# K: ~) w! e中國人天生不是打籃球或短跑材料,就算出左個姚明和劉翔,亦唔能夠推翻呢個客觀事實 ...
* h3 S% k; X) |6 r4 C, C% b. yinfjlam 發表於 2010-9-11 12:08 AM
$ H6 m# i( t2 _2 e9 ?: a. ~如你肯認去比較下普遍黑人生活環境 , 仲有整體社會文化環境 ,6 s+ U! H7 p1 }* H8 h3 Q& Y: t
同中國人 白人既分別 , 你就會明點解黑人做果d所謂智商驗試 ,/ r4 D- W" S9 H) F/ E
成積會比較低~~
2 h# t8 ?4 [" T
& e# R8 U( @8 H* @* T1 P5 ~我在此勸告大家一句 , 燒若元既野我讚成可以忍下 , 但千萬唔好信晒 ,) ~; L/ n% ?# D  R2 e5 O# T+ U
否則會壞腦~~
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:36 AM

+ f) x: i% R7 ~# {1 [我覺得你應該打開眼真係去睇下d菲律賓人 , 睇係果d唔係警察 唔係公務員 , . p: R) r8 K6 c
又唔有錢 , 仲未到中年果d主動人民 , 有幾多係大隻過女人好多~~
! ?) f2 c  F# ^( M# }% D迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:24 AM
# E/ Y  n% l  g! K$ @/ k
2 w6 L1 L. }# W1 I9 W. {9 j' s* q0 o

6 C5 Z- n2 j* \) U你有語病!都唔知你講乜Q 5 _" \& X  o9 b! B  J+ B
& I( B3 k9 l2 G9 F
[youtube]8zsXMQlUlMQ[/youtube]
8 B* Q/ u( T8 _9 u& ]3 w6 Y我可以幾肯定,香港人就算再濕鳩,都唔會好似佢地咁 - s* f4 k# f) s! @& B% O- S

2 x* D4 ~& T8 J! U. z. Y# D3 x7 C% [3 Q3 \

9 A" \/ t) F* E. `! _8 E+ [+ `另外,我覺得你都幾「記仇」兼「冇品」,* {. x' ~, |# k! j: ^  y
講講下蕭若元,都可以辣埋狗哥,不忘落井下石,抽人水,計落你都算賤
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:42 AM

+ l8 R( w% Z- t1 O2 U& ^9 B: ]6 L
我在此勸告大家一句 , 燒若元既野我讚成可以忍下 , 但千萬唔好信晒 ,
% v# }- T* V/ P2 t3 {9 g否則會壞腦~
0 m$ `) j! ]# w2 @: A* O迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:28 AM
/ y/ i4 b6 p2 L4 e6 K9 r1 z: T) i* F: K1 G( z
p.s.乜野叫忍下?' I; R, @( g- O: m; t9 w5 `0 A
4 U6 k! \+ s. A" D. w
壞腦?壞左腦,唔識分析o既人,唔聽都已經壞,
# h' [( i1 R+ R& Q& g; {不過呢句說話由閣下說出,唔知點解零捨...
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:59 AM

, x/ P( h8 c" u1 E3 `' H* s1 ]3 m$ I- n. _$ Q
9 }4 t" E3 V, y* j; d
你有語病!都唔知你講乜Q " o9 M) E% B8 ^( K! G
& B7 A4 ^) e# c' |9 S
8zsXMQlUlMQ- ?' k2 ^: W, L6 C! g1 H2 J
我可以幾肯定,香港人就算再濕鳩,都唔會好似佢地咁
6 i' @- c6 x. ?' M
* m5 x! R8 D1 m% g, f9 ]- V
8 u8 |7 P* M7 O# ~4 c$ }( `
. S' T! }8 s1 X# P: n+ `另外,我覺得你都幾「記仇」兼「冇品」,5 B/ R& O" P$ l/ K% ~5 B2 b6 d; [7 N- O
講講下蕭若元,都可以辣埋狗哥,不忘落井下石,抽人水,計 ...% o3 V% G/ v7 l3 Z% j8 d; T  Z
infjlam 發表於 2010-9-11 12:36 AM
5 ~; o! i6 p. \) V& p唔知閣下係a眼 b眼,定係c眼見到菲律賓男人明顯比女人大隻呢???
( R6 @1 \9 ?# f: Q% r+ O# {定你係想表達其他野???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:05 AM

) s& Y& [( y% f9 G; ?* E$ g( A
5 m  E  L' v" L: ^
p.s.乜野叫忍下?
/ B( j" v# ~; t+ S. T$ J! y+ h! Q, `; E9 T7 ^# c
壞腦?壞左腦,唔識分析o既人,唔聽都已經壞,
1 i1 E6 L( J/ t+ G9 t不過呢句說話由閣下說出,唔知點解零捨...4 a6 H; u6 O* T1 [+ O6 r# F
infjlam 發表於 2010-9-11 12:42 AM
' p' T+ e" F( ~哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。0 T' ~0 d- d5 t6 z% [. T

- ~8 R7 c0 P1 H% ]老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,
& [$ Q! R1 P* f8 R% V可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),
/ M! g- u: e( G+ x' ]+ ]因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人(或者你叫他感性),( t7 y) i5 R# c3 B# Z
小弟近年講野雖少,但認為對的東西還是堅持會講的。。。
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 01:06 AM

8 h1 {1 L8 t( _/ A6 U" l0 A& D5 r  f( w' m% r" O2 U" M2 E
1 ]$ a9 ~7 u9 e# S2 [  D$ ]
唔知閣下係a眼 b眼,定係c眼見到菲律賓男人明顯比女人大隻呢???
3 J& Z8 {5 J* l* `1 T定你係想表達其他野???; y1 o0 b' M4 ]1 {3 Q6 A
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:59 AM
( j; e% z) B$ a; M% S  p6 z7 X* w1 t' i6 V; B- a
我一早已經表明,對蕭若元這個說法有所保留(你是刻意看不見,還是閣下真的需要驗下眼/腦?),) x8 O- S, x; [# v, t0 x
但,男人重磅亦大隻過女人,這是一般常識,任何人種皆是,+ [* b" \. T# l3 ^) E
為什麼你會質疑?
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 01:09 AM

d+ f; n, O7 S; _哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。) [- o* Y3 t2 o, I
. g  K6 E  S- z1 q- ~
老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,
+ O9 T$ e# L  e# X) ]) z4 l可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),
7 z; H- _9 C8 P; V0 ^因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人( .../ u: G" y4 H$ l% s/ q
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 01:05 AM
7 T# [2 J1 v; z( |5 D0 }
1 O& p. X3 R% o5 A難得你認係真小人...
  @. w! l2 ^! p$ P; @; Q: G不過講到非理性和抽別人水,我覺得你絕對比他還要強喇
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:32 AM

7 d9 t/ |4 T8 w7 F+ A# l" R' V
  v% c" X& \' R' r難得你認係真小人.../ k8 _- z9 c6 s) M' u, V, m+ u
不過講到非理性和抽別人水,我覺得你絕對比他還要強喇
+ t6 F6 Q$ N$ K% xinfjlam 發表於 2010-9-11 01:09 AM
# x1 ]! s; U+ U, ~或者咁講 , 我對理性討論的理解 , 和主流人群有些不一樣 ...
; d6 V( j2 a# @8 N$ u; \就社民連和所謂的基督右派上 , 我其實看不到任何一方真的理性客觀~~
& b3 ?" g1 k( b" ~4 {0 |: E6 ~4 K3 l  K( |+ W
就普遍觀點而言 , 我認為理性客觀的討論 , 是即使和對方意見相反 ,$ a& w& V) Y/ w; v
也試著去了解對方的立場與看法 , 而就上面的例子而言 ,
: n' S" ], J% K5 L; b4 ]: K* U我即使是社民連的支持者 , 但其實一樣看到他們這個表現 ,# J2 j1 d2 g1 r
他們只是借著一般人 , 甚至是一般活躍的年青人 , 所接受 較主流(如同性戀等)的議題 ,# X/ v5 d5 U6 Q7 K% i1 R, o
加上言語上的技巧 , 進行多數壓迫 ... 他們當是自己的觀點 ,
3 o) k+ Y5 o& y. i1 A, b而本人亦較認同他們的觀點 , 但不應該假定對方的觀點就不合理 , 不需重視 ,
# h5 I1 k6 o0 A: k3 J更重要的是他們原全不回應對方的關切點~~
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:42 AM

: G/ B' l( z, X4 V2 p3 [

: D) S# O! p% P, w. Q& f我一早已經表明,對蕭若元這個說法有所保留(你是刻意看不見,還是閣下真的需要驗下眼/腦?),
* Z5 \% c2 V$ P, F# }0 c2 q9 _7 H  _但,男人重磅亦大隻過女人,這是一般常識,任何人種皆是,  C% c/ ]/ `# a# R9 j' r2 L
為什麼你會質疑? ...8 l1 }* k8 H. z7 y; L
infjlam 發表於 2010-9-11 01:06 AM
% N, T& P) |' r* W% \
這個我其實並不認同 , 不要說我在原始社區看到的相片沒這種感覺 ,( e0 S: d% U/ T: z
即使看古希臘 古羅馬的雕刻 , 我也沒有這種感覺 ... 7 ~& Y9 K, [& ^5 t) ^9 a7 W7 K. M
本人認為男女的體形不是在天生 , 而是文化塑造 ...
" Z# Q5 x6 s4 A6 f作個推測 , 可能父權社會文化確立後 , 男性必需塑造男性剛強的形象 ,8 P4 r3 _( j! ^# @9 q8 p
故在審美觀上 , 形成男人以 "雄偉" 為美 ; 相反 , 女人則因此以嬌小 纖弱為美 ,
+ b: Q3 R% _' [7 k# R在這背景基礎下 , 為了增加自已的本錢 , 男女相方努力去達至這種審美觀~~: c! Q$ B+ n% h  i; H. Z! k  n# t2 j( c
7 p& e3 T+ v' g% V* t
或者經過數十代 "人擇" 的配種 , 可能導致現代人先天有男女體差的分別 ,9 u) L2 C7 C7 A- t3 c9 i
但這不是因為原本基因的差別~~
作者: 打狗棒    時間: 2010-9-11 02:22 AM

; X: n$ R( {1 ~* E哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。# p4 a4 Z, q7 W1 K6 ]# S1 A( `' D
7 a+ p: w3 `' Y4 W$ t
老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,
: }: H2 w6 D" d0 K6 y可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),# ?. Z! J4 k2 R" I
因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人( ...
$ }: u* G; Q8 n2 B: x: U迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 01:05 AM
  U/ b2 U2 w+ S& c
墮你條毛咩? 一個睇相要用甚麼流量的Forum, 支持度慢慢衰落是可以預見的,
( a7 o+ K8 _5 ]: v6 Y! o' j! L而且仲搞埋自我審查閹割, 將政治版取締, 打壓言論自由, 更死多兩錢重, / t5 W! [2 A$ v* |. T8 b3 G8 d
佢慢性自殺又關我春事咩? 我邊有你講得咁威? 我單拖咋, 你估人地「26義和團」咩?
# {" g1 \, {, M: l% r5 L我仲記得你當年失去版主之位後,
3 A* b' i6 N9 x' D0 l* x1 \: c8 R點樣無恥咁求果個甚麼「樂壇揸Lift人」俾你做番版主,
. h6 i& f4 s% [+ i甘生, 你都唔細, 宅男唔做得幾耐, 係時候改變一下自己。
' I/ [* k* R9 G7 R2 R) N純粹忠告, 啱聽與否? 閣下自決!!!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 02:40 AM

# O. w* z) b2 p' A9 {4 f* u' x
墮你條毛咩? 一個睇相要用甚麼流量的Forum, 支持度慢慢衰落是可以預見的,* x5 G7 S0 x$ m6 Z% W
而且仲搞埋自我審查閹割, 將政治版取締, 打壓言論自由, 更死多兩錢重, 1 N% k! u9 u8 |
佢慢性自殺又關我春事咩? 我邊有你講得咁威? 我單拖咋, 你估人地「2 ...# e2 n- g9 q( `5 h+ c
打狗棒 發表於 2010-9-11 02:22 AM
& C7 _8 b; |7 R, z$ i& p
邊個唔知我瘀皮丫 , 但我覺得咁又唔錯喎 ... 我衰極你地咪最多覺得瘀皮 ,
1 i! p8 X+ v# J) u1 Z至少我講過建議都有根據 , 有人覺得我無聊 , 但無人覺得我排除異己 ;
* q& g2 h1 ]/ _. j. g2 J) A有覺得我變態 , 但無人覺得EF/26FUN慢性自殺關我事 ... 不過咁 , 到左E+ ,
  y7 `4 J, e, Y9 O26FUN死唔死 , 恐怕都無咩人會在乎拉~~
作者: 電梯男    時間: 2010-9-11 02:41 AM

支持燒若元3D肉浦團
作者: 打狗棒    時間: 2010-9-11 10:48 AM

支持燒若元3D肉浦團
# z- [: ^. _4 Y5 a4 g電梯男 發表於 2010-9-11 02:41 AM
# ?( N& H- C  o才子都需要食飯, 如果在香港靠寫作出書糊口? 餓死都未天光。
$ L' a5 F2 n6 U/ Q1 \- l5 [: T; J* x拍甚麼3D肉浦團只不過是迎合香港一眾宅男口味, 有求才有供,
+ I! y3 m7 ]# g' e1 k$ p9 V+ I& ~( Q不存在賤唔賤的問題;
% j& l) i0 o3 m  Q明刀明槍拍三級片總比一些滿口仁義道德, 暗地裡每天對著女星相片打jj的「拳民」強。
作者: 電梯男    時間: 2010-9-11 01:51 PM

+ n" I2 `- @: c% j" E, y- U才子都需要食飯, 如果在香港靠寫作出書糊口? 餓死都未天光。
" p% O& S( d' d4 T6 k. l+ d拍甚麼3D肉浦團只不過是迎合香港一眾宅男口味, 有求才有供,
+ m: S) B8 P6 c* w5 [; [' N( b不存在賤唔賤的問題; # F* n. v- _6 F0 Y
明刀明槍拍三級片總比一些滿口仁義道德, 暗地裡每天對著女星相片打jj ...
5 P; T  |& p4 {/ J" v. M打狗棒 發表於 2010-9-11 10:48 AM
* Z2 a4 I( \; F3 B. i! J* m% k+ r; x' r" O6 A" {
有市場牙  

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0