標題: 以我比人疑似非禮過 覺得呢單係有 [打印本頁]

作者: mnbvc    時間: 2010-10-9 11:19 PM     標題: 以我比人疑似非禮過 覺得呢單係有

唔多人係甘撞人對波
: T# J6 Q8 u5 `) e4 ^4 p3 X- @+ w點講刀唔通羅2 {  K! @  A, X% y7 E5 r; U
但條女就蠢' ]3 ^. {# T9 ?( b8 M
坐對面時見條友仲撞人對波刀唔拍低去
$ @6 J! o% J% n6 K: E: _尾隨見到又唔影
+ @. X9 C8 w- P% Mhttp://hk.news.yahoo.com/article/101008/4/kmcs.html
作者: 打狗棒    時間: 2010-10-12 02:28 PM

本帖最後由 打狗棒 於 2010-10-12 02:38 PM 編輯 2 c9 b6 \6 I& k( w3 E  o1 {
' X- X3 Z& z. h1 I! j6 N- B  [
有d女人以為自己係周秀娜, 望吓佢就話人咸濕, 唔小心撞到佢就屈人非禮? : O# u8 j  Y* a& d
知唔知, 俾人屈非禮幾咁難受? 就算法庭判咗冇罪, 都會俾人當色魔, 名聲有排都唔好;( O3 d% k2 o" l7 ]- v- Z9 m! f5 D4 r" m
地鐵咁x多人, high high撞撞就梗有啦, 唔想俾人掂到, 咪去坐的士囉!!!" X! p3 i  o; o
不過坐的士又驚撞到林過雲? 最好都係唔好出街, 除非屋企有個後父, 唔係嘅話最安全!!!
% H( h: Z& a* W+ {) C: I8 [5 a" O0 Y7 ^5 f. N0 o$ k
**本人只是希望女士們要有證有據才報案, 並不是鼓勵非禮行為。
作者: kakeidevil    時間: 2010-10-12 04:40 PM

唔出奇
( a! J+ C; |; O# U+ Y2 q喺街咪算好咯/ s- e) d- o. X7 J( g7 V$ U+ w0 u
上次中國既同胞先喺海港城大便完黎# g! b8 Z- U: l( Y' \* i

作者: 打狗棒    時間: 2010-10-12 05:26 PM

唔出奇/ v- ?# l. A( f( y# f
喺街咪算好咯$ j/ Q/ r/ B" x. ~: k
上次中國既同胞先喺海港城大便完黎
! O0 u2 \! `  D1 Y3 k' A
7 q) }/ i+ C* ?0 c4 ykakeidevil 發表於 2010-10-12 04:40 PM
/ p5 g$ h9 [" n% e+ `

作者: mnbvc    時間: 2010-10-12 06:54 PM

" b/ Z- d. Q- f: y6 s6 W6 \) b" i* ^/ B0 u* u* L+ p
有d女人以為自己係周秀娜, 望吓佢就話人咸濕, 唔小心撞到佢就屈人非禮? ; d+ G. z7 \+ h4 n' ]( p
知唔知, 俾人屈非禮幾咁難受? 就算法庭判咗冇罪, 都會俾人當色魔, 名聲有排都唔好;
0 r( R, B9 J0 ?- D, o地鐵咁x多人, high high撞撞就梗有啦, 唔想俾人掂到, 咪去 ...
, R7 Z% C& h& Q: v8 e/ S% r! r4 c打狗棒 發表於 2010-10-12 02:28 PM
% ?$ N& `8 Y( J4 _& w
我米受害者羅
& g3 \; |! G, k+ y人地已經好害羞
% Q+ o7 O% R% ]- F6 b5 |質埋黎個時已經唔知點好
- t$ ^4 j0 [# Q2 {. ?! {質完埋黎仲要搞到好似我抽完水甘 . L+ a9 r+ D7 K7 l' v% T
最羅命係我老闆係後面
& U  i0 ]' B, Q7 \9 w9 X唔知會點諗我架
5 F- a( [( r! d) y' y' I- q2 v
上week收工坐地鐵比人連續胸撞
; N; u# f# n* x* z$ L3 x睇讀心先知原來係佢侵犯左我個人距離
3 C. E# ~2 H, Q但最慘係佢撞完之後用雙手掩胸
1 |. d6 H: B: R2 m( B9 A% e搞到好似我抽完水好唔岩甘* k3 B% Y# @4 Z
我先係受害人呀 ...
% k$ @5 G5 {9 P$ {8 {mnbvc 發表於 2010-10-9 11:30 PM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0