標題: 最不知所謂典型劣質發水樓廣告︰新鴻基天巒 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-10-22 12:38 AM     標題: 最不知所謂典型劣質發水樓廣告︰新鴻基天巒

不撚知所謂   
8 v' F0 |' N/ Q8 P7 Q$ r: T  l% g  Y$ x' V$ }5 A# ?
[youtube]D8IPKhRedi8[/youtube]
作者: 事業線    時間: 2010-10-22 02:27 AM

九唔搭八
作者: infjlam    時間: 2010-10-22 02:48 AM

呢個豪宅盤,的確發水得幾緊要,2 q8 ]8 g2 h6 u* ]% f; f. l5 r# S9 h
唔計個失實廣告,唔計個樓盤地區,唔計個超貴呎價,6 M/ h" J$ U0 P- a# S. x
. o- P5 P8 {  X' R/ p. n
呢個豪宅,我又覺得幾靚
作者: mnbvc    時間: 2010-10-23 10:06 AM

咁政府樓好咩
5 ~7 d; W/ k9 S- {總係有班智障會買咪得羅 4 Q2 f) _: [. L/ X6 R
早年賣居屋貨尾
! c. a+ `" E9 N1 D; B! o甘既價刀有智障爭去買拉 4 D" k! ]* M8 x* h
買前刀知有問題但買完又要嘈 0 [8 h( k& u* ]7 j& Z
政府做野一向刀做d廢野架
2 N1 @; |2 w- f# q1 N9 K, B立法唔比起發水想真係多餘: n8 H- `0 ~; x- ~/ X; B3 C3 T! b
立法只可用實際面積賣樓就唔用出現而加趕入積拉
/ u. \0 ~: y7 R! d( `睇個勢政府就想比發展商發埋呢批水+ ?1 @" }! J9 Y
由起到賣點快刀要3-5年
) T& j! Y8 S& y4 H% ^7 `  I5 G, u甘多數呢段刀唔會立法改實用面積
作者: 電梯男    時間: 2010-10-23 10:48 AM

咁政府樓好咩
( X+ D" ?  U5 O0 Z" }4 `, ^6 p總係有班智障會買咪得羅
! g3 c$ ~1 R7 b- }. X8 P! S+ w; _3 B早年賣居屋貨尾 ' L6 Z6 ?0 y% s4 ~9 Q2 O
甘既價刀有智障爭去買拉
% a& U" t! x9 T1 f買前刀知有問題但買完又要嘈
5 t3 j2 F# |' P; O  [8 l$ e/ C政府做野一向刀做d廢野架2 h6 e# U7 Q% ]
立法唔比起發水想真係多餘
. H' O2 T! g7 e  a) k立法只可用實際 ...
1 G$ E7 }  R. ~& amnbvc 發表於 2010-10-23 10:06 AM
; ?! h3 A- ~. x0 g
, F5 y  Q- @0 D5 o# E# A. a當初係邊條仆街比班地產商發水

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0