標題: [star] HELP [打印本頁]

作者: 占占占    時間: 2010-12-12 11:26 PM     標題: HELP

我琴日o個4個菜街post 去左邊?   

是我做錯左野嗎?

定係e到唔比再post 菜街d 野?  

我mailbox d message都冇提及?  原因?
作者: ATX-828    時間: 2010-12-12 11:47 PM

是我做錯左野嗎?

占占占 發表於 2010-12-12 11:26 PM
  上次Uwant就話違版規..., 但昨天都見係正常post嚟無問題

美女圖區都唔見

淨見1個自拍[私影]post無啦啦移咗去個區當轉貼既....想CD-Rom DL用少一半流量?

http://www.26fun.com/bbs/thread-238759-1-2.html

建議占兄都係落版務區開新Post問
作者: 深圳居民    時間: 2010-12-13 02:28 AM

上次Uwant就話違版規..., 但昨天都見係正常post嚟無問題

美女圖區都唔見

淨見1個自拍[私影]post無啦啦移咗去個區當轉貼既....想CD-Rom DL用少一半流量?

http://www.26fun.com/bbs ...
ATX-828 發表於 2010-12-12 11:47 PM
問題有點複雜
作者: Triangel    時間: 2010-12-13 03:06 AM

是我做錯左野嗎?

占占占 發表於 2010-12-12 11:26 PM
占jim占,
本意是將你三個菜街d 野合並為一個帖,
點知三個帖走左入下面個帖,分割吾到
分已經加,如有不滿,你可以從post
不過一function 最好post 埋一個帖
咁樣你就免被人話握post之慊
多謝之遲26
TriTri

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... Borderby%3Ddateline
作者: ATX-828    時間: 2010-12-13 03:50 AM

占jim占,
本意是將你三個菜街d 野合並為一個帖,
咁樣你就免被人話握post之慊
多謝之遲26
TriTri

htt ...
Triangel 發表於 2010-12-13 03:06 AM
占占一天影既各fun Group埋一個Post

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

作者: Triangel    時間: 2010-12-13 04:14 AM

占占一天影既各fun Group埋一個Post

**** 本內容被作者隱藏 ****
ATX-828 發表於 2010-12-13 03:50 AM
以後大家自律啦,,,,
加分我都出哂名鬆手, 再係咁落去, 吾自律就一個 function 加半分算數
作者: chewlun3    時間: 2010-12-13 08:01 AM

(本意是將你三個菜街d 野合並為一個帖,
咁樣你就免被人話握post之慊)...............

1)唔明bor......菜街係1絛街名wor....
並唔係1個 function/events bor.....
依咁嘅 theory......
if events/function 都喺香港特別行政區上演.....
又是否將香港特別行政區d嘢合並為1個帖?

2)分數我大膽assume占占唔會mind有分加/加幾多.....
只望唔好將菜街d嘢合併為1個post(me toooo)

3)分開post菜街d嘢我同占占自加入26fun已over半年........家陣先話唔可以.....
似乎......
4)
加分我都出哂名鬆手, 再係咁落去, 吾自律就一個 function 加半分算數...........
   (咁請問是否都可以分開post.....if yes......咁我非常接受上述安排) ^ ^
    只望同各C兄分享相片...影菜街....難度/環境/安全性係比在商場為差....有冇分數....真係唔重要

無意挑戰26fun.....但个logic有d 唔通
希版主体恤默默在菜街苦幹嘅C兄們
thanks

作者: 占占占    時間: 2010-12-13 11:47 AM

反正開左E個POST, 就順便比大家講下(DISCUSS下).  

我post 重來都唔係為扼post而post.  分多&少我也是不在意.  我亦知道各版主一路已來, 不停加分, 十分辛苦.  在此亦多謝各版主.

都是想比大家睇下當日菜街有什麼model & promotion. 等其他影c可以決定下第2日or下week 落唔落去影.  

就我d post  因為 d名尾 全部是"xxx promotion@菜街"  就group埋一個post.  我亦沒有反對什麼.

其實4個post全部都唔同promotion 唔同衫!  

如日后版主一定要實c這個, ok, 我不會反對.  我原意是想每一個post 都可以給其他影c 看到十張大相(又是同一個問題),  日后我也可跟住做.  但一定post 少左相.

可能會係  "12月12日的菜街promotion"  但只會挑十張大相 (精華)就算.  

歡迎大家discuss下.
作者: Triangel    時間: 2010-12-13 12:35 PM

反正開左E個POST, 就順便比大家講下(DISCUSS下).  

我post 重來都唔係為扼post而post.  分多&少我也是不在意.  我亦知道各版主一路已來, 不停加分, 十分辛苦.  在此亦多謝各版主.

都是想比大家睇下當日菜街有什麼 ...
占占占 發表於 2010-12-13 11:47 AM
占占占Sir,
如果一早知占Sir只係想每一個post都可以給其他影師看到十張大相,
原意是等大家可以共享, 而占Sir發帖全為興趣的話,
分post的理由己足夠支持你自己的立場,
我就此多謝占占占支持26fun.

攝影樂園, 係屬於你們影師的地方, 沒有你們的努力, 攝影樂園根本不會存在!
只要大家在此玩得開心, Happy的話,一切都是其次!
作者: chewlun3    時間: 2010-12-13 08:44 PM

Fan橋
作者: sos9407sos    時間: 2010-12-13 11:13 PM

以後大家自律啦,,,,
加分我都出哂名鬆手, 再係咁落去, 吾自律就一個 function 加半分算數
Triangel 發表於 2010-12-13 04:14 AM
版主大人 , 分數對我們作用其實唔係咁重要 , 最重要都係同 d C.hing 分享下 , 吹下水 , 我信相喱到 d  C.hing  絕大部份唔係嚟扼分囉 . 如有冒犯敬請原諒 .
作者: 占占占    時間: 2010-12-13 11:26 PM

Thank you! 版主大人明白.  

其實關鍵真係o個十張大相到.  如果本壇將來可以無限張大相,  真係可以開少好多 POST 都得.

我以前响第邊o個 fourm,   真係一個post 就post 晒菜街各個promotions.

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0