標題: [model] 2010廣州車展精華 [打印本頁]

作者: tonyliu10826    時間: 2010-12-24 05:56 AM     標題: 2010廣州車展精華

[youtube]3dWMBhlm2K0[/youtube]

[youtube]kert5KCA8Uk[/youtube]
作者: chewlun3    時間: 2010-12-24 07:52 AM

係 d 角度/手法意淫啫
作者: 占占占    時間: 2010-12-24 09:07 AM

睇完,  吸引唔到我北上.   
作者: Tu-160    時間: 2010-12-24 10:21 AM

1# tonyliu10826

Not 自拍片/相應該放去娛樂aio
作者: 深圳居民    時間: 2010-12-26 03:39 AM

睇完,  吸引唔到我北上.   
占占占 發表於 2010-12-24 09:07 AM
有師兄12月25日下午抵達會場,他說場館大到走不完;他說25號當日沒有多少觀眾拿大機,現場很多人用手提電話拍model,非常容易影
作者: chewlun3    時間: 2010-12-26 11:16 AM

有師兄12月25日下午抵達會場,他說場館大到走不完;他說25號當日沒有多少觀眾拿大機,現場很多人用手提電話拍model,非常容易影
深圳居民 發表於 2010-12-26 03:39 AM
唔係易唔易影問題...........

係關乎经濟學上嘅 opportunity cost 問題(机會成本)..........

即係咩?交通時间....費用......路程......車模正唔正斗....危險度.....etc
各人嘅(O.C) 並不相同.......

result.....有人會去影....亦有人唔去影囉.....
明未呀.....
作者: 占占占    時間: 2010-12-26 11:33 AM

move 去 SZ   , 就會去law.
作者: 深圳居民    時間: 2010-12-26 11:45 AM

唔係易唔易影問題...........

係關乎经濟學上嘅 opportunity cost 問題(机會成本)..........

即係咩?交通時间....費用......路程......車模正唔正斗....危險度.....etc
各人嘅(O.C) 並不相同.......

result... ...
chewlun3 發表於 2010-12-26 11:16 AM
明白,不過機會成本非常高昂,雖然模特兒很㊣,但是周邊住宿供求緊張,找便宜住宿不容易
作者: 深圳居民    時間: 2010-12-26 11:46 AM

move 去 SZ   , 就會去law.
占占占 發表於 2010-12-26 11:33 AM
如果在深圳,我當然去,畢竟舟車勞頓是一個很大的問題
作者: chewlun3    時間: 2010-12-26 12:52 PM

move 去SZ.........就深圳carshow lu....
唔係廣州carshow
作者: 深圳居民    時間: 2010-12-26 04:37 PM

move 去SZ.........就深圳carshow lu....
唔係廣州carshow
chewlun3 發表於 2010-12-26 12:52 PM
但是深圳車展規模不及廣州
作者: chewlun3    時間: 2010-12-26 08:14 PM

但是深圳車展規模不及廣州
深圳居民 發表於 2010-12-26 04:37 PM
你又唔係我...........
我覺得滿足矣
作者: 深圳居民    時間: 2010-12-26 11:30 PM

你又唔係我...........
我覺得滿足矣
chewlun3 發表於 2010-12-26 08:14 PM
我沒有說不滿足,深圳車展雖然規模不及北京、上海和廣州舉辦的,但是我都已經樂透

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0