標題: 我爸是李剛李啟銘撞死人判監六年 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-1-30 04:09 PM     標題: 我爸是李剛李啟銘撞死人判監六年

香港一條人命值一年 # W* p' [4 I; n6 `, t
! N8 M) D- G1 y8 `
大陸一條人命值六年 2 Q, G3 B# ?) Q7 _3 j; {

' p& y2 t; q- X, S2 |: [# d0 i; u5 P. y# ]0 K5 {! x
[youtube]imJVgpw9YoA[/youtube]
作者: Winters    時間: 2011-1-31 01:18 AM

平時幾皮野就搞得掂
作者: 盤神    時間: 2011-1-31 04:06 PM

「他奶奶的, 就我爸是李剛, 所以我才要坐六年牢; 如果我爸是胡錦濤, 那些尋釁滋事的奴才們才要坐牢!!!」
作者: 硬膠人    時間: 2011-1-31 05:26 PM

「他奶奶的, 就我爸是李剛, 所以我才要坐六年牢; 如果我爸是胡錦濤, 那些尋釁滋事的奴才們才要坐牢!!!」
5 j6 T) M% p) z0 O! G4 _9 y盤神 發表於 2011-1-31 04:06 PM
$ Y8 z0 }' Q9 o4 X' p

# _; r. G% J$ x/ f8 t* b- s  B( T( Y* o# l$ n7 F% ?1 |2 O/ s( I8 F
敢問一句
5 r) \+ h8 [. L5 B$ u# d( C言下之意,是不是怪自己爸是李剛?
作者: 盤神    時間: 2011-1-31 10:33 PM

3 i9 u4 t# j3 o9 |6 J3 ^2 Z, F  G/ y, j0 i( `5 |* [4 X* U

9 D5 r! O6 `3 i, }2 s敢問一句& D2 q) K& d( H, H  F. b4 d9 t
言下之意,是不是怪自己爸是李剛?
: u6 @, P$ T5 k& C/ _& {/ g硬膠人 發表於 2011-1-31 05:26 PM
+ e) v8 k: i4 N7 b! J2 t- y李剛只是中國的一個芝麻綠豆官, 通了天的事沒本事壓下來, 中 共政治局常委家屬個個家財萬貫, 如換了其中一人出事, 消息也不能發佈, 遑論坐牢?
作者: 費事高    時間: 2011-2-4 09:15 AM

唔響朵...件事絕對有得救,暗啞底比錢了事,蟻民夠鬼膽say no# J- f2 s9 I/ z& e; s% l: F
而家通晒天,學樓上師兄話事偈,你老爸係胡錦濤就可以打橫行
" J- O: h* C6 W( L6 G' z! Z" r* k可惜...你老爸"李剛"唔夠做,芝麻官一位,
6 D' a6 z( z. ?% f9 Q+ h; f因為你阿爸係"李剛",先判你6年,7 d# n8 L. i% \
唔係咁張揚...使鬼坐監咩!
9 s' {9 ]' P1 s  u% H: y
作者: K2K    時間: 2011-2-4 10:36 AM

唔響朵...件事絕對有得救,暗啞底比錢了事,蟻民夠鬼膽say no0 D& i+ J9 ]) q1 Z! h
而家通晒天,學樓上師兄話事偈,你老爸係胡錦濤就可以打橫行
: M, c" J9 O& q' Z1 a+ W/ N可惜...你老爸"李剛"唔夠做,芝麻官一位,
" x1 a; T* Q/ @) B% a6 W" g因為你阿爸係"李剛",先判你6年,; V  f- d1 C, L& n5 ^' y. Y: w
唔係咁張揚...使鬼坐監 ...
( M/ l3 A( @& d: w2 p/ Z費事高 發表於 2011-2-4 09:15 AM
: U- l: d3 f( W9 a+ V
/ g) L4 e! k4 `" q/ M3 g呢條友,  梗係經常響老豆朵打橫行啦,  出左事,  第一時間反應咪撻朵囉,  六年算判得少啦.
作者: darkensun    時間: 2011-2-5 11:06 PM

因為老竇係李剛, 所以先判六年, 否則實要你坐成世
作者: 電梯男    時間: 2011-2-5 11:41 PM

因為老竇係李剛, 所以先判六年, 否則實要你坐成世; r8 `1 V! J* e& t4 d6 f& B7 ?9 n
darkensun 發表於 2011-2-5 11:06 PM
8 u0 D. t; p4 Y& S0 G
) W( X- h' L  X* T3 Z
因為係芝麻六豆官先要坐六年

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0