標題: 北韓終於爆發茉莉花革命!!!!! [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-2-25 12:46 AM     標題: 北韓終於爆發茉莉花革命!!!!!

天滅北韓
. G# K! I: U4 y3 |! |' X
7 D$ g" G' U. q- n[youtube]UMQnULHYJPY[/youtube]
作者: 打狗棒    時間: 2011-2-25 09:34 AM

如果北韓真係有人搞革命? 用血和肉堆砌友誼的中國人民志願軍將會再次開進鴨綠江「抗暴援朝」, 絕對不能讓金正日同志倒下來!!!
作者: K2K    時間: 2011-2-25 11:33 AM

我都話香港有好多變態宅男港燦,  一見到人地流血暴亂就興奮莫名架啦...   
作者: 打狗棒    時間: 2011-2-25 12:33 PM

我都話香港有好多契弟不孝子,  鍾意帶埋老母出街俾人X架啦...   
作者: K2K    時間: 2011-2-25 01:22 PM

狗口即係狗口,  唔通你自己老母唔係女人咩?  咪一樣可以俾人小,  正傻仔...  
作者: infjlam    時間: 2011-2-25 10:26 PM

如果北韓真係有人搞革命? 用血和肉堆砌友誼的中國人民志願軍將會再次開進鴨綠江「抗暴援朝」, 絕對不能讓金正日同志倒下來!!!
8 G2 Z7 Q7 q! h6 {) Y9 r" ]打狗棒 發表於 2011-2-25 09:34 AM
: g; N8 H$ O; K6 S
; f& `1 r5 A% U! a* W北韓何足道哉? ) y8 _" ^0 n' G" R  l7 C
閣下精蟲直衝大腦,用精液搞思想自瀆革命,絕不能讓小弟弟倒下來  , N; t( F5 W6 F, n' p
衝呀!多麼的快感呀

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0