標題: 李少光︰利用小孩做鬥爭武器 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-3-8 12:22 AM     標題: 李少光︰利用小孩做鬥爭武器

做個勇敢香港C奶  - M, {0 l9 v" W# k2 L

5 P5 O9 _6 N& K. ^# j[youtube]GbetJ7XIOO0[/youtube]
作者: K2K    時間: 2011-3-8 12:50 AM

c9話: 每次遊行示威都係行馬路架啦....咁都冇問題囉...../ R/ R; p, A7 k/ `" A) H2 i

& k. ^, K) H  o: D& O1 y! a見到成班痴線仔瞓晒喺街, 巴士都俾佢地阻到行唔到, 咁都仲以為係遊行?  知唔知"遊行"兩個字點解架?
) H, h. ]4 o" Z% T9 u4 {. v3 Z
7 p. @6 @- K6 Z8 Z2 M; N
4 b; A: P7 W! r7 L+ V" f7 H2 X3 b
( L9 f! J) r+ f9 O4 i% W7 X小朋友話: 關心佢地同幫佢地" b" G2 `+ D0 m8 G8 ?7 q
記者問: 你知唔知幫佢地乜野?
% L8 a7 [9 Y' h# I, f$ l* W小朋友諗一陣: 我知道, 唔係好記得囉
) Y/ f: u5 M1 F2 X: j0 e9 d. b" I) m: U# F" a) l" s

7 ~  l' w* b4 N7 w; D6 U" Z6 C' |; g% g( B0 @# W6 ]+ I, h
: ^% @; Y" l0 b' Z
幾十歲人做人老母, 點樣保護自己個仔都唔識, 受傷怪得邊個?  
作者: infjlam    時間: 2011-3-8 01:45 AM

做到瞓街地步,都知道已經唔係遊行咁簡單喇
" B' k3 ?$ l2 s3 u
2 ^, ]" a# x2 N4 h- ~2 R: |: k& ~9 }李少光話:有人利用小孩做鬥爭武器,係莫須有3 ?0 N9 w6 Q3 P+ t  I* z
但做人阿媽,見遊行完畢,D人瞓晒街,仲唔帶小朋友離開,亦係非常愚蠢,而且唔負責任
作者: K2K    時間: 2011-3-8 10:10 AM

做到瞓街地步,都知道已經唔係遊行咁簡單喇
& G' k& T5 r+ a- k) m* @8 Y: z9 n& N7 t* w0 A
李少光話:有人利用小孩做鬥爭武器,係莫須有5 q. t& X' s. x" x
但做人阿媽,見遊行完畢,D人瞓晒街,仲唔帶小朋友離開,亦係非常愚蠢,而且唔負責任 ...
; p$ D) j. F+ @5 F+ v5 ?$ I: uinfjlam 發表於 2011-3-8 01:45 AM
1 ]- I) A+ \& H: b& t( p' L" W% t0 R0 W; Y# }
瞓街仲要瞓正馬路,  專登阻塞交通,   呢種係抗爭咩?  呢種係擾亂社會秩序就真!
) j& I1 _6 _9 V9 R# y8 h5 m$ U2 [# C- T( I
希望我估錯,  帶小孩一同上街抗爭,  呢招佢地一定會再用.
2 [6 o- g1 W6 r7 x6 h9 e; E/ E% ]6 w$ D. ^- J
呢個阿媽自己唔好好保護自己小朋友,  係咎由自取.
作者: infjlam    時間: 2011-3-8 12:24 PM

瞓街仲要瞓正馬路,  專登阻塞交通,呢種係抗爭咩?  ( Z, S( \9 h9 v/ w# d$ ]
K2K 發表於 2011-3-8 10:10 AM
. m1 p6 S7 B4 Q* l  B4 o( v( b; F
. {& }0 g' B* f) q1 i; g! C6 I9 O我認同瞓街亦係抗爭手段o既一種,但今次是否必要做,, T+ c  l" G3 l9 Q. j
本人就好有保留...3 O8 H" P  {; C1 K+ H$ |" {0 A
+ }* j, ^4 P( V% \8 a) m4 j
當政府施政嚴重失誤,不得民心,一時阻街,相對而言係好小事
作者: andyho    時間: 2011-3-8 03:05 PM

7 ?$ [# [6 F2 `! I# }% Q3 M

m; Z& I# i6 O% O  Z6 `瞓街仲要瞓正馬路,  專登阻塞交通,   呢種係抗爭咩?  呢種係擾亂社會秩序就真!
+ [, u, P$ H$ I0 x' M. ]$ t! L: n) Z. Z  R8 Q# a
希望我估錯,  帶小孩一同上街抗爭,  呢招佢地一定會再用. ; j+ G! @6 `& j: V$ c3 ?
9 a% E' s! L& V# y9 p1 [7 i
呢個阿媽自己唔好好保護自己小朋友,  係咎由自取. ...  B2 {6 j3 ~5 v; Z5 [5 _" @
K2K 發表於 2011-3-8 10:10 AM
7 V& l; D& m6 o) J, K9 u
# L) u" f# E- F6 s; T3 u/ C; ^用你的邏輯, 89年6月4日學生阻塞天安門廣場, 專登阻礙國家進行升旗儀式, 呢種係擾亂社會秩序, 7 H' \4 S. j, Z
人地來清場, 學生唔好好保護自己, 係咎由自取
/ T* X$ n. r* ~2 [4 U
0 j2 v! i& ~- B用你的邏輯, 最近利比亞民眾不理政府呼籲, 專登上街鬧事, 呢種係擾亂社會秩序,
( @6 p: Y" J5 u0 ]( c4 J" W軍隊來清場, 戰機投炸彈, 民眾唔好好保護自己, 係咎由自取
作者: K2K    時間: 2011-3-8 03:19 PM

. b* X% M! v8 W" d
4 O% V. F0 Z, Z3 b$ Q用你的邏輯, 89年6月4日學生阻塞天安門廣場, 專登阻礙國家進行升旗儀式, 呢種係擾亂社會秩序, : y5 z; ?. w& ~  L6 M
人地來清場, 學生唔好好保護自己, 係咎由自取1 p2 D7 R& h0 c) M" c2 N
  B( y) L7 O  L
用你的邏輯, 最近利比亞民眾不理政府呼籲, 專登上街鬧事, 呢種係擾亂 ...7 r; c% S; _- K( h0 U" d$ Q
andyho 發表於 2011-3-8 03:05 PM
3 V7 h, H. n4 E" d0 R0 [7 D* W( k3 L) ?
3 n; W* S. |# ]. ?  ?, @5 a2 `每個人都要為自己做既事負責,  何況而家講緊係一個8歲小朋友,  返學放學都仲要阿媽接送既小朋友,  作為父母帶佢去一個咁混亂既地方,  出左事要怪就怪自己保護小朋友不力,  唔好怪人!' w# Y( d4 Z0 Z3 p* v' i# b% j
; m3 V6 d2 g3 ]4 Z0 g- @- s
我既邏輯係講緊小朋友,  你喜歡東拉西扯來幫班某些人護航,  係你既事!  
作者: 打狗棒    時間: 2011-3-8 03:23 PM

* ]! d+ y: C3 Q) y4 B6 Q$ ]) p- T% l$ C% o4 |
8 W  S/ e/ l9 k) t, d8 m* G

8 f+ o- K. e1 v+ G用你的邏輯, 89年6月4日學生阻塞天安門廣場, 專登阻礙國家進行升旗儀式, 呢種係擾亂社會秩序, 4 G7 }8 u, G9 t  l  |" q8 M
人地來清場, 學生唔好好保護自己, 係咎由自取
+ b3 S7 s6 H  A5 _5 u
  j. E  U) i1 m; G  v% k用你的邏輯, 最近利比亞民眾不理政府呼籲, 專登上街鬧事, 呢種係擾亂 ...
% N) M% P0 s: ~& wandyho 發表於 2011-3-8 03:05 PM
$6,000已經抵得住12,000 post, 扶共滅洋的五毛份子仲唔加把勁發言?

圖片附件: 180956_10150146549362354_528377353_8146138_7257684_n.jpg (2011-3-8 03:24 PM, 98.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1819153&k=0993ae9d2ab9458e0d0e30dd293b84b9&t=1726932263&sid=k4yyRI

作者: K2K    時間: 2011-3-8 03:23 PM

! a+ u2 H, m/ {+ Y' U" l( v
: U, I$ B5 A  M& P7 s) f
我認同瞓街亦係抗爭手段o既一種,但今次是否必要做,
9 M1 s% V8 R+ z& U7 x! a1 L% r本人就好有保留...4 y5 @  m  I. ?" V* u# _$ F9 o5 j5 r
' ]9 z  m7 f- @; ?, N+ _
當政府施政嚴重失誤,不得民心,一時阻街,相對而言係好小事
. a, k& g2 |6 w. c6 z( Einfjlam 發表於 2011-3-8 12:24 PM
3 g" W  g2 h7 Y" M
0 L* v  i& _# A: z7 m/ s) ]政府施政嚴重失誤,  不得民心,  上街抗議/抗爭係冇問題,  但你睇到呢班人目的真係咁簡單咩?  個阿媽真係路過搵人咁無辜咩?
作者: K2K    時間: 2011-3-8 03:25 PM

$6,000已經抵得住12,000 post, 扶共滅洋的五毛份子仲唔加把勁發言?, F1 j' q# m) j3 E1 J* o
8 I" G  f! ^. R- v) ]
2 C" ^% b! |8 l! J1 r5 a" [
& z& M# I( s9 z# o2 {$ G8 s打狗棒 發表於 2011-3-8 03:23 PM
0 F( W* a* Y2 r. |! W

) F* J0 b2 |$ ~# S+ g7 g5 m: Z, w
9 _3 ?5 ^' c' ^5 e# R- [講你就天下無敵, 你捐左嗰6千蚊出來啦笨...  
作者: K2K    時間: 2011-3-8 03:34 PM

* X& X1 o1 F/ A2 c: S3 _4 k2 c* ~0 m
用你的邏輯, 最近利比亞民眾不理政府呼籲, 專登上街鬧事, 呢種係擾亂社會秩序, % l3 l9 R0 A/ Z" x: I' G" W
" r' [) f" b. s  D軍隊來清場, 戰機投炸彈, 民眾唔好好保護自己, 係咎由自取andyho 發表於 2011-3-8 03:050 e& b' }; S5 `6 ~1 x
PM
) O8 _  g4 a9 T3 |! G& r2 j

$ d2 Z% L% _" @( T' ~+ p; q* X淨係識得利用法律漏洞,  傳媒力量來難為班差佬,  呢d係英雄所為咩? 8 Y% J  O- p$ Y1 j0 f- B
如果真係去到咁無可容忍地步,  咁咪學利比亞人民咁組織人民軍攻打政府囉,  你有冇膽量先?  冇咪繼續打下咀炮囉,  ' n, D! p0 U5 X& K- u# p- o% X
都係嗰句,  人地搞革命要流血液,  毒男講革命就流精液.
作者: andyho    時間: 2011-3-8 03:42 PM

" ]0 E, }- i3 t. v0 ?
& e; w1 l9 T3 W! b; P) A每個人都要為自己做既事負責,  何況而家講緊係一個8歲小朋友,  返學放學都仲要阿媽接送既小朋友,  作為父母帶佢去一個咁混亂既地方,  出左事要怪就怪自己保護小朋友不力, 唔好怪人!# H; F$ p& E, A+ |0 y
K2K 發表於 2011-3-8 03:19 PM
; Q/ K& p& i+ i2 l% S: x% J8 K7 |3 R. U, |# I
留意一下紅字, 我不是斷章取義, 而是你強調「做人要為自己負責, 去混亂的地方出事要怪自己, 唔好怪人!」對嗎?  n2 q7 Q7 q" l/ B7 q* ~4 }0 K9 `
那麼香港人去菲律賓出事, 應為自己負責任吧? 明知菲律賓國民水平低, 仲要貪平去玩, 要怪就怪自己, 唔好怪責菲國政府及警察!
7 L  d' p/ r/ j# b3 b& \7 Z我講得對唔對?
作者: andyho    時間: 2011-3-8 03:45 PM

' S' r, H+ m7 T- a8 Y3 i
; h2 h  J' j" S& f% {6 n% T8 f如果真係去到咁無可容忍地步,  咁咪學利比亞人民咁組織人民軍攻打政府囉,  你有冇膽量先?  冇咪繼續打下咀炮囉,  
$ [$ u8 A' l. I% \都係嗰句,  人地搞革命要流血 / S) d# N; h; i, [: a' d5 o
都係嗰句,  人地搞革命要流血液,  毒男講革命就流精液.K2K 發表於 2011-3-8 03:34 PM
: l2 f7 [2 x0 q2 V. \: l  V7 K
: F! Z: G$ E# J4 o1 c7 S* o/ w5 M你為何無厘頭發晒矛? 我quote你在#7講過的話你自己重溫下,
5 d, z+ y9 @/ n; V+ `" O叫我去搞革命, 是不是你自己所講的東拉西扯呢?
; y: u) N4 g7 u$ P2 \! s' B1 n; V5 O; L  i# S! G( ?% [  H
K2K:「你喜歡東拉西扯來幫班某些人護航,  係你既事!  
- M8 V  W# n& k4 l' H6 m0 g# C) L1 K; o
4 L4 \) _& H. `  h

; g& E* V! z& V- |2 d) D" f8 }& g" r8 j) q- u6 A: L7 F

作者: andyho    時間: 2011-3-8 03:49 PM

本帖最後由 andyho 於 2011-3-8 03:50 PM 編輯 / Z8 G- C3 }' j; x2 b) O# x

5 V3 j8 |, L; @3 O
$6,000已經抵得住12,000 post, 扶共滅洋的五毛份子仲唔加把勁發言?
. A' c9 \3 D) B. [, z6 T8 h% G打狗棒 發表於 2011-3-8 03:23 PM
4 h  ]$ P2 k  @( A, m
) Q0 P2 e* q- T* y九哥你就下佢地啦, K2K好小朋友架咋, 我地係成年人, 就下D細啦
0 q9 u  H4 j, g4 O( |" e7 z7 N+ D* U" u% J, |1 W
仲有, 我在某討論區見到你喎, 你用緊舊網名, 而我個網名同呢個只有少少分別, 下次等在那邊HI下你先
作者: K2K    時間: 2011-3-8 03:54 PM

! g  D& u/ c3 X8 E0 T0 G

\2 z( \7 _& E2 Y" m$ c, J九哥你就下佢地啦, K2K好小朋友架咋, 我地係成年人, 就下D細啦
' @4 |4 ?  F/ O( p/ k
+ E$ Z5 w1 K- O! ~仲有, 我在某討論區見到你喎, 你用緊舊網名, 而我個網名同呢個只有少少分別, 下次等在那邊HI下你先 ...; }- w/ h- I# b" |
andyho 發表於 2011-3-8 03:49 PM
# S; _2 X* Z# a% a( @- I! y
, N1 M6 _, @" l8 W. T2 t
3 u8 r( E* b$ U2 h. f5 G仲駛你教咩?  你見狗哥呢排咁少發言,  回晒塘,  就知道佢就住就住啦!   
作者: K2K    時間: 2011-3-8 03:57 PM

9 a  `+ S+ w  ?1 u% c
6 ~' s$ p9 @$ r1 V7 L
留意一下紅字, 我不是斷章取義, 而是你強調「做人要為自己負責, 去混亂的地方出事要怪自己, 唔好怪人!」對嗎?, l+ P9 d/ K9 l, T
那麼香港人去菲律賓出事, 應為自己負責任吧? 明知菲律賓國民水平低, 仲要貪平去玩, 要怪就怪自己, 唔 ...
9 N; q( K8 [" W% ^; C" ?" c; q3 Fandyho 發表於 2011-3-8 03:42 PM
  j6 z; x1 V$ o4 }9 z/ [1 X8 j
+ {7 c5 p7 j; S1 H
講緊個8歲小朋友,  你就先舉天安門,  然後利比亞,  再來菲律賓,  全球都俾你扯晒埋黎,  仲有冇呀?  繼續啦!  
作者: K2K    時間: 2011-3-8 03:59 PM

* b3 ]4 ?- T) M
; i6 R  v& m$ ^$ @: Q5 o
你為何無厘頭發晒矛? 我quote你在#7講過的話你自己重溫下, 6 p: e9 f% W. r0 d' U
叫我去搞革命, 是不是你自己所講的東拉西扯呢?
. h+ u( y9 \( c# v. e
3 z2 A6 j. n6 x; t( W" U0 jK2K:「你喜歡東拉西扯來幫班某些人護航,  係你既事!  * m2 {8 w9 I' h0 C; N& D; N
  K9 q5 W# q. q8 U% M
: g7 F( V$ f  n* Y. ~

: v8 R  @( E& E4 [5 S; G! t+ u6 Z7 N
...
: _0 p& i& P( a& _  ]andyho 發表於 2011-3-8 03:45 PM
9 Q9 w( C+ P& T4 {! V5 T7 c+ h5 `" \
你用利比亞比喻就得,  我用返利比亞回應就係發矛,  哈哈...你都幾有趣喎   
作者: K2K    時間: 2011-3-8 04:02 PM

" p/ o3 `5 T0 S% i) A; S
/ u# k. a0 Y0 k+ A7 b
仲有, 我在某討論區見到你喎, 你用緊舊網名, 而我個網名同呢個只有少少分別, 下次等在那邊HI下你先 ...
4 `% j& ?: z% p' l$ E7 |8 P+ Sandyho 發表於 2011-3-8 03:49 PM
1 g5 C* M1 g9 A+ h& e* `# f' `1 H4 v' F$ r% N" @! Y
冇問題,  既然大家咁有緣,  你HI我我實回你喎.   
作者: andyho    時間: 2011-3-8 04:03 PM

: B2 M+ t3 i0 [& z* W% e
9 F) I6 Z1 U0 y6 @: Q5 a
5 E- W5 u( y" C, f! K" U
3 {& v( F/ ?# U. j. d, I& c, K4 A8 W+ @
講緊個8歲小朋友,  你就先舉天安門,  然後利比亞,  再來菲律賓,  全球都俾你扯晒埋黎,  仲有冇呀?  繼續啦! 5 F" k' I0 J0 r
K2K 發表於 2011-3-8 03:57 PM
7 @+ y/ B0 X1 Z/ m% ~! u; Y

, _" a& Y1 C$ W4 I8 \) a) W. q小朋友就最喜歡避重就輕, 不利的就避開不回應, 以下是技術示範
# T4 e" \9 e3 \  g! S7 C) o5 s) t3 P0 |2 w* S
K2K爸爸叫K2K:「仔, 你為咩唔溫書呀, 隔壁屋小明同樓下小芬好乖溫書架, 你都溫下書啦!」0 v3 r- v9 _' Z. g7 ]  t
K2K回答:「老豆我X你啦!而家講緊我溫唔溫書, 你先扯去講隔壁屋小明, 再扯去提樓下小芬, 關佢地X事呀? 你全棟樓的人都講X晒丫, 仲有冇呀?  繼續啦!」& H+ B0 s8 ?/ g
# |$ E3 g2 M' G* s5 z1 V
K2K真是個講邏輯的好孩子呢, 抵讚!
0 q* l$ t) i: e5 t2 f3 r夠喇, 今日同你地學生哥玩夠了, 你喜歡打嘴炮繼續吧, 呢區大部分是成年人
, B5 z9 v# ~$ k+ W" ?" }看得出邊個至係傻仔的
作者: K2K    時間: 2011-3-8 04:08 PM

, F. ]: B" D5 X# V" w3 t" B5 |2 z! n  h8 ?: h: j- G- \- |
小朋友就最喜歡避重就輕, 不利的就避開不回應, 以下是技術示範& b% z$ x! t5 a4 ~

+ d/ Z  Z) G9 ~5 Z6 kK2K爸爸叫K2K:「仔, 你為咩唔溫書呀, 隔壁屋小明同樓下小芬好乖溫書架, 你都溫下書啦!」, s  V( e  {) ~! H2 V! k# n
K2K回答:「老豆我X你啦!而家講緊我溫唔溫書, 你先扯去講隔 ...
. T5 L9 V' ?* m" aandyho 發表於 2011-3-8 04:03 PM
- |! [7 R6 }. d& B! e
$ l0 d* o) }# j' h* F7 Y: j- V- p
你都幾搞笑喎,   好似係你東拉西扯,  想設法避開直接討論呢位媽媽帶小朋友參與混戰是否需要負責喎?   
作者: K2K    時間: 2011-3-8 04:11 PM

, u$ o7 y0 ^- t6 @

( ]4 a+ s' m& ~* I% m- j夠喇, 今日同你地學生哥玩夠了, 你喜歡打嘴炮繼續吧, 呢區大部分是成年人: x2 g7 ]0 h6 }" y5 M- q# o( P  ^" E8 \: w: w# ?$ q
看得出邊個至係傻仔的 ...
4 ?2 t* r+ ?) G8 i: j& ]. d$ tandyho 發表於 2011-3-8 04:03 PM
" y# Z- d4 a3 |; e3 k
1 x# ~+ Z9 {( L; [: b唔好意思,  冇俾你帶開到話題,  令你咁冇癮,  下次繼續!   
作者: andyho    時間: 2011-3-8 04:11 PM

9 Q: t" b" F& f+ V; j. H
7 Q- u6 o0 p+ x$ H. ?
你都幾搞笑喎,   好似係你東拉西扯,  想設法避開直接討論呢位媽媽帶小朋友參與混戰是否需要負責喎?   * j: N% \, g9 b1 V' S
K2K 發表於 2011-3-8 04:08 PM
4 o/ x& p! \, m1 c. v3 Q! u
: _; f1 u0 O: z7 h9 L6 Q
借用一位網友的言論回應下你先:4 E+ k$ C) \: S8 U! V
: G1 E6 r& D# M8 L+ b! g& d4 s
「混戰?咁咪學利比亞人民咁組織人民軍攻打政府囉,  你有冇膽量先?  冇咪繼續打下咀炮囉,  # u% K: F/ C* e3 Z8 d: o5 s% |8 u5 V* z0 X' ?4 R% k; c  Z! E
都係嗰句,  人地搞革命要流血液,  毒男講革命就流精液.」
" E0 |" [0 a3 t3 r, B4 M5 m
5 A; a$ C8 q4 J5 `( ^
唔玩住喇, 要回崗位開工, 你都快D做功課呀!!
作者: K2K    時間: 2011-3-8 04:21 PM

T. i# C2 I0 i) Y" _8 O$ p
+ W2 w& R7 u) n& o9 o借用一位網友的言論回應下你先:
1 Z' C, C7 V' i5 e2 y5 K" Z1 t! G' @
「混戰?咁咪學利比亞人民咁組織人民軍攻打政府囉,  你有冇膽量先?  冇咪繼續打下咀炮囉, 2 Q  i! t; x; z4 p: u" y: \
都係嗰句,  人地搞革命要流血液,  毒男講革命就流精 ...0 Z: i5 b* M( f$ n0 ?# @1 ?
andyho 發表於 2011-3-8 04:11 PM
+ e0 g! J4 A0 L! r* V

* V" I) b4 `% T4 E+ \你呢段咪又係東拉西扯,  呢段明明係你先用利比亞問題回我,  跟住我先用返利比亞問題回你,  而家你揪呢段出來回應,  講到好似係我先扯開話題咁,  你自己都亂晒籠,  你都係專心工作罷啦.   
作者: infjlam    時間: 2011-3-8 08:26 PM

; @5 N6 H" s# M% N% R- y. s) H( y7 _# t  ~/ g
政府施政嚴重失誤,  不得民心,  上街抗議/抗爭係冇問題,  但你睇到呢班人目的真係咁簡單咩?  個阿媽真係路過搵人咁無辜咩?: w7 J* {+ y& Y! N. i3 U
K2K 發表於 2011-3-8 03:23 PM
7 M  Z# {4 Y0 U& m: U7 `1 s6 b( s( O5 K' I" i4 q5 y
[youtube]bIda0YlpItc[/youtube]) G% `+ ~2 U7 \! b# B

7 x6 Q/ g: W) k0 x& \嗱,好簡單,睇完就會完全明白,; F/ r6 I$ y2 W. q
遊行,OK,
7 i- [; y( A# \5 c2 K* V靜坐瞓街?NO WAY
作者: 電梯男    時間: 2011-3-8 10:44 PM

李少光陷家富貴牙  
作者: tlkwan    時間: 2011-3-9 03:07 PM

我覺得陶君痕同低能老母講的野有侮辱性,侮辱香港人智慧!  癲倒是非黑白。  好討厭!/ J- o7 I! j# b& h

8 O+ c+ |% c. |* Q- C( x* |' P( U如果示威人士整到佢個仔, 又會話d 警察無用, 維持秩序做得唔好啫! 警察又唔係專登/只向佢個仔噴胡椒噴霧, 唔好乜都賴人, 收皮吧啦!!! 1 ~9 H6 V  a5 `, v4 K

# D- O$ D2 K& J極力支持李少光講法!

作者: qk1x    時間: 2011-3-10 08:49 PM

10# K2K ' Y% x- i  H& E2 n, a" p
5 G1 S, k% H. S8 }# Y# C3 K

1 _7 b7 [. |. l0 p  T9 |3 q标题吸引了我
作者: hamsubboy    時間: 2011-3-10 10:17 PM

個小朋友長大之後恐怕有心理問題.....點解我老母利用我成為政治工具
作者: 打狗棒    時間: 2011-3-11 12:57 AM

不錯, 還有早前幾百名說要申亞的小學生恐怕一樣有心理問題.....點解政府利用我成為政治宣傳工具
作者: hamsubboy    時間: 2011-3-11 04:59 PM

難道有網民認為 "政府=老母"?
作者: andyho    時間: 2011-3-11 06:56 PM

今次最有趣係見到有d前社民連成員鬧現任社民連成員衝擊警方, 指警方粗暴清場有理,
4 f0 B! p( m  p4 f, H這班批評者以前好支持衝擊的, 而家退了黨, 敵我有別, 站在政府站在警方立場鬧番社民連
/ P7 D# E2 b) I8 C/ S9 v) d; A" D& B2 q) f! S
不禁想起陶傑話過, 小農DNA鬥自己人叻過鬥敵人

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0