標題: [時事] 李丞責再測中 日本大地震 卦象早有預兆 [打印本頁]

作者: lollypod    時間: 2011-3-16 11:50 AM     標題: 李丞責再測中 日本大地震 卦象早有預兆

+ k' T  q+ q5 L  s7 T

$ w7 q; Q% r4 p/ s8 Z# Rhttp://alturl.com/g9er2) h9 E/ q* _& N7 [

v  C4 h+ Q: u地震、海嘯、核爆
% _6 z& Q" Q$ C( i真係咁中??

圖片附件: 2_nqq.jpg (2011-3-16 11:50 AM, 128.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1821130&k=cf9a0a2c528340b9771a167c08e759b4&t=1726953759&sid=6I3w3G

作者: 打狗棒    時間: 2011-3-16 12:05 PM

咁多玄學家, 李丞責與李居明應該有d料到。
作者: infjlam    時間: 2011-3-16 01:17 PM

咁多玄學家, 李丞責與李居明應該有d料到。
% k" G" a# q. F. B打狗棒 發表於 2011-3-16 12:05 PM
1 z; W* ?: M/ I; [. m4 P$ W2 b* c, S$ g: p6 i
可否說明是什麼料?肥田料?
作者: 打狗棒    時間: 2011-3-16 01:49 PM

( F; Z( z8 B2 _' I4 x! X

2 l# I' G0 E, c可否說明是什麼料?肥田料?
2 P9 B. \2 E9 \1 O1 ninfjlam 發表於 2011-3-16 01:17 PM
事前白紙黑字估中算唔算有料? 你估好似鬍鬚曾d廢人每次財政預算都冇準先有料咩?
作者: mnbvc    時間: 2011-3-16 07:17 PM

日本邊年唔地震
作者: vv1668vv    時間: 2011-3-16 07:20 PM

事前白紙黑字估中算唔算有料? 你估好似鬍鬚曾d廢人每次財政預算都冇準先有料咩?
. V+ H) g2 t* z! ^# M$ Z8 n, ]5 J打狗棒 發表於 2011-3-16 01:49 PM
% n  z* s  J$ ]. W

& H# j: \& ^& r9 O2 P 0 K4 B. g$ t! ?* l; N
, }/ B& O* l3 h
9哥...
% O2 e  g, n5 v; ^/ l/ K9 P% E金次   点刀系....  胡show增 ...  win9条街。。。。
; f9 S, M0 y4 e" ]5 C1 G
. o2 y) ~. S) \# y李承扎 蒜唔岛有6K野派...
作者: andyho    時間: 2011-3-16 10:18 PM

日本邊年唔地震2 f" z( E) M( _: z, L/ V  U2 [' U7 v, P, z
mnbvc 發表於 2011-3-16 07:17 PM
2 a! l) f  V  v& A( W- B/ L

! D% c% ^* O1 G; k講得對! 我都可以做玄學家, 我預言美國會有校園鎗擊事件, 香港會再發生搶iPhone案件, 我仲可以批死被搶的是iPhone4!
" \0 U, ^9 p' N4 L9 ~全球股市不平穩, 時上時落, 今年有人出世, 有人死, 仲有人生痔瘡, 我的預言命中率至少有7, 8成
作者: aerodusty    時間: 2011-3-16 11:17 PM

6 d) [1 U7 c/ ^. o+ u- B/ v( B' u# F6 ~" R0 [2 D
講得對! 我都可以做玄學家, 我預言美國會有校園鎗擊事件, 香港會再發生搶iPhone案件, 我仲可以批死被搶的是iPhone4!" ]3 h7 S+ n" F( y( y- m7 ?1 ~/ }
全球股市不平穩, 時上時落, 今年有人出世, 有人死, 仲有人生痔瘡, 我的預言命中率至少有7, 8成: .../ ?8 j4 F1 J: j
andyho 發表於 2011-3-16 10:18 PM
6 ?+ _( v( L8 Q6 z7 \; l# m+ |
9 e& p  q6 E( j4 ` 先讲完90%会发生的事,再来10%应该不会发生的事~ 中一样都是中~
作者: infjlam    時間: 2011-3-16 11:40 PM

( {% E5 g8 G1 T) o* U/ }7 B3 t" f
講得對! 我都可以做玄學家, 我預言美國會有校園鎗擊事件, 香港會再發生搶iPhone案件, 我仲可以批死被搶的是iPhone4!
2 V. V8 H" @/ w全球股市不平穩, 時上時落, 今年有人出世, 有人死, 仲有人生痔瘡, 我的預言命中率至少有7, 8成: ...
8 _6 g$ y, c6 o! r& j3 [andyho 發表於 2011-3-16 10:18 PM
1 |, u% W8 N9 S
# B) w+ g' f! A
阿媽係女人,細路哥都識up1 l( {3 ~' b" |5 s2 M

9 u' T; D8 e! b: \9 z. t* a& f0 i1 I; x2 U
5 y& P, [! w" S' a( y; g
預言北極有企鵝,又真係有o既話,我就真係服喇
作者: 費事高    時間: 2011-3-16 11:48 PM

, Y1 b0 S3 v9 m9 g
9 q7 k: X+ v/ r  k* D
講得對! 我都可以做玄學家, 我預言美國會有校園鎗擊事件, 香港會再發生搶iPhone案件, 我仲可以批死被搶的是iPhone4!4 y6 P- H6 D9 w
全球股市不平穩, 時上時落, 今年有人出世, 有人死, 仲有人生痔瘡, 我的預言命中率至少有7, 8成: ...
4 k( z  p+ h0 s$ W9 o7 Aandyho 發表於 2011-3-16 10:18 PM
, \3 x4 N; o, K% k8 {& v
1 Z0 c  s- ]0 J( M* A2 X! m' u
我實際一點,讓我預測一下各位26FUN網友將來各人命運如何?
7 t* Y+ B! l$ X3 a5 e0 s( s' }# x9 p屈指一算...唉...往後日子,必會盡數魂歸天國,無一幸免* o: V  M5 ^  {: X5 p5 y
(人頭擔保,百年內...我所預測,必定準確無誤!)
作者: mnbvc    時間: 2011-3-17 12:51 AM

6 Q" o7 E$ ~9 U/ J$ `  h1 r3 |* J, m9 I1 R
講得對! 我都可以做玄學家, 我預言美國會有校園鎗擊事件, 香港會再發生搶iPhone案件,
! Y" W# D4 X* Y: b# m
/ N# a2 ^5 u2 Uandyho 發表於 2011-3-16 10:18 PM
+ j( e9 w  g0 Q* q- X但我批係搶ipad2坡
作者: wwwhk    時間: 2011-3-18 08:11 PM

? 咁都算「國運勉勉強強的好」?
. L" w" R* U; [
) c( \& A; B+ ]# y3 z& P

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0