標題: 撚狗- 我最近的玩意! 大家都鍾意嗎? [打印本頁]

作者: hamsubboy    時間: 2011-5-24 04:12 PM     標題: 撚狗- 我最近的玩意! 大家都鍾意嗎?

本帖最後由 hamsubboy 於 2011-5-24 04:16 PM 編輯 / r6 _7 B2 V2 i6 h; V' e+ @
+ U3 V# u% D. G1 f! Q! t* I: B) v
我最近覺得撚狗玩狗好好玩, 大家都喜歡嗎?
& C0 T! S* U6 k/ m8 d- `/ E, H
1 A$ b2 \4 U6 S" u我想搞旺個MARKET! 同大家分享"撚狗"心得......# F( j) e' h# F* j; l
但又唔想去寵物區.... 因為隻狗唔屬於我的, 不是我的寵物
作者: jojojojoj    時間: 2011-5-24 06:26 PM

隻狗濕嘅? 唔通落咁大雨佢都要出去散步?
作者: KNY    時間: 2011-5-28 03:02 AM

我最近覺得撚狗玩狗好好玩, 大家都喜歡嗎?& b! }: |" D9 v3 {& Y( c
* X! U" e0 n, K2 {: e8 Y" U' x
我想搞旺個MARKET! 同大家分享"撚狗"心得......
- v- a6 g& o; w/ h% N0 l但又唔想去寵物區.... 因為隻狗唔屬於我的, 不是我的寵物 ...' p$ A4 P  S8 p
hamsubboy 發表於 2011-5-24 04:12 PM
( W, k9 |  r2 n( V) x/ ^+ g% J; ^- M* p& _
神唔神, 狗唔狗,  一隻笠左面具既狗,  明明俾人認出都屎口唔認,  既然唔認,  一於就唔駛當佢係狗....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0