標題: facebook頭像到底怎樣才能吸引人注意呢? [打印本頁]

作者: tlkwan    時間: 2011-6-16 03:08 PM     標題: facebook頭像到底怎樣才能吸引人注意呢?

本帖最後由 tlkwan 於 2011-6-16 03:21 PM 編輯 3 E; p5 P5 K+ \1 n2 W# |

8 S, I: b- a# b) K: @facebook頭像可算是一門學問,所以大家也花盡心思,要頭像與眾不同。但到底怎樣才能吸引人注意呢?
0 @# v  H! {: v& O$ R1 F/ _9 O& R$ h. S* |( I8 l
其實只要有創意的話,其實少少改動已經很特別,你又有沒有點子呢?放上來給大家看看吧!
作者: mnbvc    時間: 2011-6-16 10:05 PM

% o3 A  H- R' X5 M' p( d& u% E. H+ X: s! x* T) S) }
facebook頭像可算是一門學問,所以大家也花盡心思,要頭像與眾不同。但到底呢?
% ~& j& P6 f3 R( D! |- g& t
+ T: G- _8 v! K2 N8 G0 U+ g* [  a其實只要有創意的話,其實少少改動已經很特別,你又有沒有點子呢?放上來給大家看看吧! ...2 L4 i0 U' s1 Y) F
tlkwan 發表於 2011-6-16 03:08 PM
, x) B! [' b0 j3 a; ~1 I9 l1 F你自己米知怎樣才能吸引人注意- y0 T( [" `$ ^. X9 Y
http://www.26fun.com/bbs/thread-248895-1-1.html
作者: tlkwan    時間: 2011-6-17 04:34 PM

: b; c, q, d$ \+ D
你自己米知怎樣才能吸引人注意. u$ y2 _+ `( [! g
http://www.26fun.com/bbs/thread-248895-1-1.html
  x9 A% t4 d- B; Q( _( Y1 _$ ^mnbvc 發表於 2011-6-16 10:05 PM
3 H% f  |0 A8 s# s( L2 O4 N
  {4 d1 a, O2 \% \) E" a7 P% x% \6 Z. T/ w  k& p
Thank you, 吸引人注意的事,是可以被人贊不絕口,也可以被人罵不絕口,明顯我那個 post 被人罵不絕口,但此post一定令人難忘,好似 TVB的劇及最近的周刊偷拍相(Yoyo & Bosco)不少人都係一邊罵,一邊啦!仲有一些人,做左好多令人髮指的事,但令到人人都識呢,咁就成功啦,例如"下胃依","白姊姊",最近官司不斷的"哨牙通"(Tony Chan)等等......
1 L1 N; u1 C& [$ {* k4 }& W6 ^+ y! k2 v7 _' K5 Q& r5 D
BTW, 此壇叫娛樂滿紛, 26 fun, so that my post just for fun (為大家提供娛樂滿fun) only ......
作者: mnbvc    時間: 2011-6-17 09:12 PM

講笑
+ J9 |  u( m0 _我個竇成日刀比人放朱排架拉

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0