標題: 酒吧女公關勒索富商X先生重判七年 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2011-9-9 12:01 AM     標題: 酒吧女公關勒索富商X先生重判七年

重口味
* b; ], a( U; c/ t
( E2 t/ B8 S/ @( x& `8 e0 z# A! a[youtube]ShZ9qVX3bn4[/youtube]
作者: 費事高    時間: 2011-9-9 07:41 AM

又無料,又唔x夠做; N$ Z% H4 y, r
預x咗玩火會自焚,
+ |+ a2 L8 j+ z$ [7 ?' X判你區區個七碌...就喊到無晒力,1 w+ [& M: `& r$ k
搏到就過億un un腳,搏唔到...你就要預咗有今日下場
+ |  B" z  g1 Q7 ~/ B等價交換...妳..............無聽過咩?
作者: 殺破狼    時間: 2011-9-11 01:42 AM

攞左成千萬,一早就應該走佬
作者: xxoooxx11    時間: 2011-9-12 02:01 AM

好衰既..
作者: 費事高    時間: 2011-9-13 08:36 PM

攞左成千萬,一早就應該走佬
8 S. L, @0 j: p6 Q9 k' f, _3 _殺破狼 發表於 2011-9-11 01:42 AM
# ~6 l; \& @  Y# z( P6 C" D2 r8 M- E7 l+ U
乜條女已經攞咗千萬架拿?0 D9 ~7 b/ d3 P  b6 C
又係死蠢既表表者,得一想二,7 \2 f) z: Q, J  l1 Q# \2 |
如果我係個位有錢佬,我都會報警,
, Z# M1 H( P3 m  m- Q先畀一次錢你,因為自己都唔想揚件醜事,
2 ]# P) ?5 z" O2 s7 w" \" m一千萬...就當施捨畀大種乞兒,只怪條女太貪唔識收手,7 r4 \5 ?, ]: a, a# q- ^8 `. V
再畀...都無用,接著一樣會無止境下去,
! N/ s; {& N: p* R5 H' ^: o3 h一千萬換七年光陰,扣埋底實受四碌半,仲咁後生,  Z& D( E9 N9 Q0 f8 [; z1 x
出返來之後,都依然係30零歲,又使乜喊到腳軟?9 M- i' g7 \$ D# H3 k
老實講...畀著係我,一千萬換四碌半,我O累飯應,我畀夠齋頭五碌你,# N. e# q% p' W& a8 u
使咩喊到腳軟?我一路跳下跳下,一路拍住手掌吹住口餿返落臭格,靜侍豬籠車來迎接我
作者: 電梯男    時間: 2011-9-13 11:48 PM

七年巧快過  
作者: 電梯男    時間: 2011-9-13 11:49 PM

應該賣去非洲做雞  
作者: 殺破狼    時間: 2011-9-14 01:06 AM

' ?7 N; `: S7 [6 D$ k
/ q/ W6 a2 g$ q" h( `" I( C. z' c乜條女已經攞咗千萬架拿?7 s: i, `) b; c( ^; g6 ~
又係死蠢既表表者,得一想二,
1 e- X2 w6 Q' w9 `6 R! V如果我係個位有錢佬,我都會報警,
" _& P( m3 z- n) C+ _+ J# t先畀一次錢你,因為自己都唔想揚件醜事,
  ~  Z5 E& F( L" W) u# a8 L, U一千萬...就當施捨畀大種乞兒,只怪條女太貪唔識收手,
) r4 F; ~& m+ ?; |# T5 \再畀...都無用,接著一樣會無止 ...: ]  _% C1 `2 S1 w- i3 A
費事高 發表於 2011-9-13 08:36 PM
) ]9 \% p2 [  v) Y0 {佢果一千萬可能充公左
作者: 費事高    時間: 2011-9-14 01:40 AM

3 u3 o5 G& z/ i( w0 j8 n- D
佢果一千萬可能充公左' m  c  ]* K- O4 Y8 z
殺破狼 發表於 2011-9-14 01:06 AM
$ O2 X( [- I, F0 ?7 K4 v) i' J1 L' Y2 g" P2 `
哦...難怪...難怪...
3 W- N2 i2 D  ]8 E% s- c2 Z" |2 w畀著我係佢,我何止喊到聲撕力竭及腳軟,
' B$ n; q4 G& [我直情撞欄自殺(犯人欄) ,怨自己死蠢,後悔自己衰貪心,- A* ~2 s' Z! p9 P! n+ z! Z& c
貪勝不知輸,忘記了甚麼叫[迫虎跳牆]...
作者: gril7734    時間: 2011-9-21 03:54 PM

上輩子欠她的!!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0