標題: [model] 各位好~ [打印本頁]

作者: Lar    時間: 2012-7-11 11:03 PM     標題: 各位好~

如果我預先報告比大家知某event用邊個model,幾點同地方。會唔觸犯任何26fun條例而唔受歡迎呢?
放心唔開brand名
作者: chewlun3    時間: 2012-7-11 11:14 PM

猛丁哥
作者: chewlun3    時間: 2012-7-11 11:19 PM

[quote]如果我預先報告比大家知某event用邊個model,幾點同地方。會唔觸犯任何26fun條例而唔受歡迎呢?
放心唔開brand名
Lar 發表於 2012-7-11 11:03 PM[/quote

報料區................
報香港event 為主
非洲剛果 event 就冇謂啦....

國內event唔係唔報得.....
比例少d啦.....

以上純個人意見啫
作者: sos9407sos    時間: 2012-7-11 11:39 PM

如果我預先報告比大家知某event用邊個model,幾點同地方。會唔觸犯任何26fun條例而唔受歡迎呢?
放心唔開brand名
Lar 發表於 2012-7-11 11:03 PM
當然 very  good  la .....
作者: 占占占    時間: 2012-7-11 11:47 PM

放心唔開brand名
Lar 發表於 2012-7-11 11:03 PM
Brand 名都可以,  有時Brand 都會決定去唔去既因數之一.
作者: chewlun3    時間: 2012-7-11 11:57 PM

咩artists /models 先重要

話之係....

欧家全皮膚軟膏 or
唐拾義增肥丸

如果今日Da da Chan 嘅Spa Collection event.....
係魚毛蓮做代言人的話
作者: Lar    時間: 2012-7-12 12:01 AM

好,多謝各位回覆,我會響報料區post,可以預先話比大家知用邊個model既:)
作者: sos9407sos    時間: 2012-7-12 12:04 AM

好,多謝各位回覆,我會響報料區post,可以預先話比大家知用邊個model既:)
Lar 發表於 2012-7-12 12:01 AM

作者: chewlun3    時間: 2012-7-12 12:04 AM

Lar 發表於 2012-7-12 12:01 AM
99.9%
報HK event 啦
作者: Lar    時間: 2012-7-12 12:21 AM

係丫,100%香港,可能大家見過面添。到event日不妨大家打個招呼啦
作者: bw2046    時間: 2012-7-12 12:29 AM

係丫,100%香港,可能大家見過面添。到event日不妨大家打個招呼啦
Lar 發表於 2012-7-12 12:21 AM
多謝先, 我理解, 其實主要唔係"賣"廣告揾生意做 Ok...
作者: Lar    時間: 2012-7-12 01:43 AM

大家可以放心,唔係賣廣告。知你地鍾意影相,所以預先預告一下
作者: Lar    時間: 2012-7-22 03:27 AM

今日多謝各位支持,下次同樣預先話比大家知幾時同用邊個model比大家影靚相啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0