標題: 支持林老師!! [打印本頁]

作者: d228216    時間: 2013-9-6 12:10 AM     標題: 支持林老師!!

支持林老師!!

圖片附件: image001 copy.jpg (2013-9-6 12:10 AM, 91.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2599194&k=452736067800bed00a14cf11f3f2eea2&t=1727699041&sid=bZDNS1

作者: d228216    時間: 2013-9-6 12:26 AM

大家有冇發覺... Miss Lam 瘦咗索咗

由當日包租婆個樣...

變到今日黃聖依咁樣....

真喺下咗唔少「功夫」, 全靠依位絕世高手??

圖片附件: p.jpg (2013-9-6 12:26 AM, 48.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2599197&k=d6657a86f3cf39053d642fa2c2134698&t=1727699041&sid=bZDNS1

圖片附件: image001 copy.jpg (2013-9-6 12:26 AM, 91.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2599198&k=4a04c8b854af18be1f74d2863b21a613&t=1727699041&sid=bZDNS1

圖片附件: 1376656371_adb4.jpg (2013-9-6 12:26 AM, 176.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2599199&k=42b43a5554eab9b2e56da9ce9e36d475&t=1727699041&sid=bZDNS1

作者: bobo21    時間: 2013-9-6 12:30 AM

今日睇新聞報導, 佢個樣子靚過發生事件個日, 旦, 對唔住, 唔會支持佢.
作者: d228216    時間: 2013-9-6 12:33 AM

今日睇新聞報導, 佢個樣子靚過發生事件個日, 旦, 對唔住, 唔會支持佢.
bobo21 發表於 2013-9-6 12:30 AM
唔識貨
作者: bobo21    時間: 2013-9-6 12:38 AM

唔識貨
d228216 發表於 2013-9-6 12:33 AM
我不褸刀唔色貨啦, 最叻揀野咪你囉.
作者: 殺破狼    時間: 2013-9-6 09:07 AM

我不褸刀唔色貨啦, 最叻揀野咪你囉.
bobo21 發表於 2013-9-6 12:38 AM
咁你去支持呢件

作者: bobo21    時間: 2013-9-6 09:42 AM

自己支持, 唔支持乜水, 洗乜別人來9UP干擾自己的選擇自由, 唔係唔揀A就一定要揀B, 悶爆.
作者: 浪子    時間: 2013-9-6 09:49 AM

支持林老師!
開粗口堂, 將通識科發場光大
粗口是一個源遠流長的文化, 入面好多字好多人都只係識讀音, 唔識正解正寫

例如個"門小",

頂! 連女人冇男人果支野都講? 佢地知唔知呢個字點解?
用男性陽具主動插入女性陰部就叫做"門小"了,

基本上呢個字是男性專用,
女人如果想表達同一意思, 用女性陰部主動含住男性陽具就應該要自創另一個粗口字了
作者: 殺破狼    時間: 2013-9-6 01:23 PM

支持林老師!
開粗口堂, 將通識科發場光大
粗口是一個源遠流長的文化, 入面好多字好多人都只係識讀音, 唔識正解正寫

例如個"門小",

頂! 連女人冇男人果支野都講? 佢地知唔知呢個字點解?
用男性陽具主動插入女性陰 ...
浪子 發表於 2013-9-6 09:49 AM
支持用粗口問候青關愛
作者: 八仔男    時間: 2013-9-6 03:09 PM

支持用粗口問候青關愛
殺破狼 發表於 2013-9-6 01:23 PM
支持用粗口問候阿爺
作者: 八仔男    時間: 2013-9-6 04:57 PM

咁你去支持呢件
http://ts2.mm.bing.net/th?id=H.4987699379372211&pid=15.1
殺破狼 發表於 2013-9-6 09:07 AM
26Fun女神牙
作者: bobo21    時間: 2013-9-6 05:27 PM

唔揀件垃圾A, 就一定要揀件廢物B呀, 世界那麼大, 唔係有更好多明智的選擇嚒, 點樣揀, 怎樣選都要別人指指點點咩, [[披]]
作者: d228216    時間: 2013-9-6 08:39 PM

唔揀件垃圾A, 就一定要揀件廢物B呀, 世界那麼大, 唔係有更好多明智的選擇嚒, 點樣揀, 怎樣選都要別人指指點點咩, [[披]]
bobo21 發表於 2013-9-6 05:27 PM
香港地就係咁非友即敵, 務必你死我活, 沒有第三條路
作者: bobo21    時間: 2013-9-6 09:32 PM

香港地就係咁非友即敵, 務必你死我活, 沒有第三條路
d228216 發表於 2013-9-6 08:39 PM
唔係, 過去的世界歷史都有過極端思想及社會發展, 但最終都會走回平衡位置, 今天的世界都是這樣, 香港亦只會是跟歷史這個巨輪轉.

國際社會; 國與國之間有競爭, 但亦有個別共同利益而合作, 並非一定[非友即敵], 回來都是一樣表達; 唔會支持果位林老師, 而另一邊針對佢(林老師)的果位女士(及佢背后的一斑人)就更加接受唔到. 兩邊都唔會支持.
作者: d228216    時間: 2013-9-6 10:02 PM

唔係, 過去的世界歷史都有過極端思想及社會發展, 但最終都會走回平衡位置, 今天的世界都是這樣, 香港亦只會是跟歷史這個巨輪轉.

國際社會; 國與國之間有競爭, 但亦有個別共同利益而合作, 並非一定[非友即敵], 回 ...
bobo21 發表於 2013-9-6 09:32 PM
No.No.NO. 非友即敵你死我活, 就喺香港核心價值
作者: bobo21    時間: 2013-9-6 10:05 PM

No.No.NO. 非友即敵你死我活, 就喺香港核心價值
d228216 發表於 2013-9-6 10:02 PM
[非友即敵你死我活, 就喺-香港核心價值] no, no, no.
作者: d228216    時間: 2013-9-6 10:12 PM

[非友即敵你死我活, 就喺-香港核心價值] no, no, no.
bobo21 發表於 2013-9-6 10:05 PM

作者: bobo21    時間: 2013-9-6 10:26 PM

d228216 發表於 2013-9-6 10:12 PM
每個人的人生觀, 世界觀, 香港價值觀都會唔同, 沒有絕對的對錯, 無謂將自己的觀點強加給其他人, 就由月歷來證明每個人自己觀點的對錯.
作者: d228216    時間: 2013-9-6 10:47 PM

每個人的人生觀, 世界觀, 香港價值觀都會唔同, 沒有絕對的對錯, 無謂將自己的觀點強加給其他人, 就由月歷來證明每個人自己觀點的對錯.
bobo21 發表於 2013-9-6 10:26 PM

作者: bobo21    時間: 2013-9-6 10:55 PM

d228216 發表於 2013-9-6 10:47 PM
喂, d佬大大大, 我一向都無勉強過你或其他人去接受我個人的睇法或價值觀喎,

今晚holiday姐有個畫面好正, 要去aio開post, 走啦.
作者: d228216    時間: 2013-9-6 11:07 PM

喂, d佬大大大, 我一向都無勉強過你或其他人去接受我個人的睇法或價值觀喎,

今晚holiday姐有個畫面好正, 要去aio開post, 走啦.
bobo21 發表於 2013-9-6 10:55 PM

作者: 摸勻邪神    時間: 2013-9-6 11:55 PM

大家有冇發覺... Miss Lam 瘦咗索咗

由當日包租婆個樣...

變到今日黃聖依咁樣....

真喺下咗唔少「功夫」, 全靠依位絕世高手??

2599199 ...
d228216 發表於 2013-9-6 12:26 AM

將來有機會用你啲神級武器幫佢整幾張沙龍肯定仲索
作者: d228216    時間: 2013-9-7 12:17 AM

將來有機會用你啲神級武器幫佢整幾張沙龍肯定仲索
摸勻邪神 發表於 2013-9-6 11:55 PM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0