標題: 顧問公司廷身而出反駁狼鷹689 (商台左右大局) [打印本頁]

作者: 中出男    時間: 2013-11-14 07:42 PM     標題: 顧問公司廷身而出反駁狼鷹689 (商台左右大局)

一定要收聽牙
作者: shehboy    時間: 2013-11-14 09:30 PM

show咁涼話咗廣管局報告考慮既野無行會咁全面, 何況顧問公司.
西環做既報告先夠全面.
作者: shehboy    時間: 2013-11-14 10:44 PM

電視台根本唔係一個普通企業, 唔係駛乜特首會同行會審批? 開茶餐廳要唔要行會批呀?
如果打仗攻佔一個城市, 首要佔據既除咗軍事設施, 機場同政府機關外, 就係電視台, 咁你信唔信俾牌係無政治考慮?
作者: 中出男    時間: 2013-11-14 10:59 PM

電視台根本唔係一個普通企業, 唔係駛乜特首會同行會審批? 開茶餐廳要唔要行會批呀?
如果打仗攻佔一個城市, 首要佔據既除咗軍事設施, 機場同政府機關外, 就係電視台, 咁你信唔信俾牌係無政治考慮? ...
shehboy 發表於 2013-11-14 10:44 PM
香港真英雄「伍珮瑩」  

圖片附件: redred-06_iNmUB_600x0.jpg (2013-11-14 10:59 PM, 212.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2619709&k=9de34a1709cf0226a247febb4c56d4eb&t=1727713407&sid=07Tzus

作者: shehboy    時間: 2013-11-15 10:26 AM

政府以後只會幫襯開响西環既顧問公司, 將軍澳都得
作者: ppcat    時間: 2013-11-15 10:46 AM

行會同特首辦班人坐係個辦公室唔知行情 所以用納稅人既錢請個顧問公司去做research 跟著唔理個report用返辦公室裡面既人意願去決定 唔好駛我地d錢啦唔該
作者: 中出男    時間: 2013-11-15 11:02 AM

政府以後只會幫襯開响西環既顧問公司, 將軍澳都得
shehboy 發表於 2013-11-15 10:26 AM
將軍澳一男子黑箱垃圾堆田區顧問公司
作者: shehboy    時間: 2013-11-15 11:57 AM

行會同特首辦班人坐係個辦公室唔知行情 所以用納稅人既錢請個顧問公司去做research 跟著唔理個report用返辦公室裡面既人意願去決定 唔好駛我地d錢啦唔該 ...
ppcat 發表於 2013-11-15 10:46 AM
係西環辦公室裡面既人意願.

真係咁合乎程序公義, 駛乜鬼鬼祟祟刪走無上限三隻字, 被踢爆後又彈弓手補返上去,心虛所為十足一隻出貓斷正既小學雞咁

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0