標題: 吊你仲信唔信﹖ [打印本頁]

作者: 中出男    時間: 2014-1-2 10:02 PM     標題: 吊你仲信唔信﹖

盧海鵬

[youtube]2LL5u32VnhQ[/youtube]
作者: ericliu    時間: 2014-1-2 10:37 PM

其實....有冇龜板成份我知,但無霉菌我係信,因為有霉菌個表面係會變色,因為會吸收咗D養分,就算沖走個表面都會凹凹凸凸
作者: 中出男    時間: 2014-1-2 11:00 PM

其實....有冇龜板成份我知,但無霉菌我係信,因為有霉菌個表面係會變色,因為會吸收咗D養分,就算沖走個表面都會凹凹凸凸
ericliu 發表於 2014-1-2 10:37 PM
有龜板不過係少到等於冇
作者: 160212    時間: 2014-1-2 11:08 PM

有龜板不過係少到等於冇
中出男 發表於 2014-1-2 11:00 PM
佢話落料只會有多無少牙

圖片附件: Flash2.jpg (2014-1-2 11:08 PM, 97 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2632365&k=6d7c52f380b47c8712766a00b3a35b2d&t=1719971352&sid=NoOmr3

作者: skylui    時間: 2014-1-2 11:13 PM

乜宜家既爭論唔係佢鋪頭既龜零膏冇龜板咩,點解佢唔係話自己啲膏有"龜板"成份,而係話有"龜"既成份既,一隻龜最值錢係龜板,有龜成份不等如有龜板成份嘛~一係佢就大大聲話自己啲膏全部都有落龜板嘛~
作者: 中出男    時間: 2014-1-2 11:40 PM

龜苓膠
作者: ppcat    時間: 2014-1-3 09:46 AM

睇黎真係生意大跌 要再拋本出黎拍個廣告 呢條鬍鬚佬係幾識做marketing既 不過心術不正就抵撚死
作者: 中出男    時間: 2014-1-3 09:52 AM

睇黎真係生意大跌 要再拋本出黎拍個廣告 呢條鬍鬚佬係幾識做marketing既 不過心術不正就抵撚死
ppcat 發表於 2014-1-3 09:46 AM
689心術不正抵撚死
作者: bc37714    時間: 2014-1-3 02:12 PM

龜苓膠
中出男 發表於 2014-1-2 11:40 PM
中出牙
作者: 中出男    時間: 2014-1-3 02:14 PM

中出牙
bc37714 發表於 2014-1-3 02:12 PM
中出龜苓膠

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0