標題: GEM鄧紫棋原來呢排好紅 ! 。 [打印本頁]

作者: 得閒入泥    時間: 2014-1-13 09:33 AM     標題: GEM鄧紫棋原來呢排好紅 ! 。

巧靜喎這裡。

昨天行經D電腦商場, 見D Sales講起GEM﹝我諗主要係推銷TV盒﹞,先知佢參加左國內歌唱比賽《我是歌手》後,好似好紅咁樣。佢一路比叱吒封殺,依家可衝出香港,都戳佢開心。

GEM初出道時個樣,同依家都差唔多。
[youtube]I97YY_2owMU[/youtube]
作者: 中出男    時間: 2014-1-13 02:58 PM

職業歌手仲參加歌唱比賽

爭飯食
作者: 中出男    時間: 2014-1-13 02:59 PM

巧靜喎這裡。

得閒入泥 發表於 2014-1-13 09:33 AM
就黎執粒牙
作者: hdcdmovie    時間: 2014-1-13 04:59 PM

《我是歌手》這個節目好紅
作者: pairfai    時間: 2014-1-13 08:18 PM

2# 中出男
我想講呢個真人show比賽唔係個個都參加得....全部參賽者本身都係歌星!!!!
作者: tkc314    時間: 2014-1-14 12:57 AM

2# 中出男  
我想講呢個真人show比賽唔係個個都參加得....全部參賽者本身都係歌星!!!!
pairfai 發表於 2014-1-13 08:18 PM
咪就係  無知到
上得去既你都UP得出名

你估而家超級巨星呀?
作者: abc_1126    時間: 2014-1-14 01:46 AM

上得呢個節目既都係唔少野...
作者: kit810710    時間: 2014-1-16 10:40 AM

2# 中出男
呢個節目係歌手參加的
唔清楚咪亂發言
作者: 得閒入泥    時間: 2014-1-18 04:14 PM

唔係GEM, 我都唔知"我是歌手"呢個節目,仲係第二季。第一季點解無人講?係唔係無香港歌手參加?
作者: tonylkj    時間: 2014-1-18 04:59 PM

第一季香港得黃貫中參加過,其他全部都係中,台既大歌星,包括海泉,林志炫,楊宗緯,溫嵐,順子,尚雯婕...............
作者: lky8963    時間: 2014-1-21 07:33 PM

Her management did a very good job la
作者: 中出男    時間: 2014-1-22 03:56 PM

港女八婆
作者: 費事高    時間: 2014-1-23 05:08 PM

唔係GEM, 我都唔知"我是歌手"呢個節目,仲係第二季。第一季點解無人講?係唔係無香港歌手參加?
得閒入泥 發表於 2014-1-18 04:14 PM
香港...邊個歌手夠桔屎去出醜?張學友,李克勤...
呢啲已經上晒岸,亦係被公眾承認為有料有實力
既唱家班,無須要去再證明自己係唱得之人,
其他呃飯食既香港歌手,邊個敢上去?
上得去同自己打爛自己飯碗有咩分別?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0