標題: 尹蓁晞第N次甩拖 [打印本頁]

作者: 佔中男    時間: 2014-8-28 09:21 AM     標題: 尹蓁晞第N次甩拖

【太陽報專訊】自去年與周秀娜分手後,髮型師陳偉成(Avis)便與性感女模尹蓁晞(Yumi)打得火熱,可惜拍拖不夠年半便告玩完!Avis昨晚在Instagram上載一名韓國男模「In Hyuk Yeo」的照片,暗示此人就是「小三」,導致他們分手,他留言:「原來公開戀情不代表全世界知道我和Yumi是情侶,這位大哥力追Yumi我點做好呢?」
本報致電Avis,起初他不願回應分手一事,但當記者表示Yumi承認分手,他即說:「係分手囉!都係呢兩日嘅事,我都唔想講太多!」問到是否因為出現小三?他說:「我Instagram都講咗,你哋問番佢啦!分手原因唔想再提!」記者致電Yumi,身在馬尼拉開工的她以短訊回覆,強調分手原因不存在小三問題:「他(Avis)說的韓國朋友純粹是普通朋友,我不想再被某人博新聞宣傳自己,沒有內涵的男人我不想再聊!」又說:「我之前已經想分開了,只是我覺得大家不太適當,因性格不合,大家各自沒有第三者而分手!」

圖片附件: 0828-00470-042b1.jpg (2014-8-28 09:21 AM, 138.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2688652&k=2419847f40c7367ba81cdc7549804d35&t=1727119694&sid=gucZT6

作者: 0955032511    時間: 2014-8-28 03:37 PM

【太陽報專訊】自去年與周秀娜分手後,髮型師陳偉成(Avis)便與性感女模尹蓁晞(Yumi)打得火熱,可惜拍拖不夠年半便告玩完!Avis昨晚在Instagram上載一名韓國男模「In Hyuk Yeo」的照片,暗示此 ...
佔中男 發表於 2014-8-28 09:21 AM
食完咪....
作者: 佔中男    時間: 2014-8-28 04:48 PM

食完咪....
0955032511 發表於 2014-8-28 03:37 PM
援交完咪.......
作者: Philipli    時間: 2014-8-28 07:12 PM

玩完咪...
作者: 66630    時間: 2014-8-28 10:20 PM

作者: netsee    時間: 2014-8-29 01:52 AM

呢條女都唔知俾幾多人玩過
作者: kuru    時間: 2014-8-29 01:54 AM

抵死喇,娜姐咁索都仲出去玩
作者: impreza    時間: 2014-8-29 08:57 AM

女既係雞, 玩完咪算囉.
作者: kinz    時間: 2014-8-30 01:50 AM

圖片附件: image.jpg (2014-8-30 01:50 AM, 171 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2688961&k=84585e0c27266d276f705b39ca0a28b4&t=1727119694&sid=gucZT6

作者: 0955032511    時間: 2014-8-30 02:21 AM

kinz 發表於 2014-8-30 01:50 AM
因愛成恨
作者: notatall    時間: 2014-8-31 02:40 AM

HA, WHAT DO YOU WALKING ABOUT US點解

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0