標題: 强国版26fun [打印本頁]

作者: shehboy    時間: 2014-11-16 07:41 AM     標題: 强国版26fun

残体A货学人讲香港娱乐

http://www.kuangaitvb.com/club/index.php
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-16 07:51 AM

竟然禁止新會員注冊
作者: Winters    時間: 2014-11-16 03:19 PM

個網好似好耐啦wor, click入去望望, 人流好似多26fun幾倍.

我都唔係幾明, 一個有potential發大o黎搞, 可以掙到o既錢唔會少過staroriental o既26fun, 可以搞到依家咁死氣沉沉, 厲害...
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 03:39 PM

個網好似好耐啦wor, click入去望望, 人流好似多26fun幾倍.

我都唔係幾明, 一個有potential發大o黎搞, 可以掙到o既錢唔會少過staroriental o既26fun, 可以搞到依家咁死氣沉沉, 厲害... ...
Winters 發表於 2014-11-16 03:19 PM
聽帥兄講03-05年26Fun最興旺
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 03:53 PM

我都唔係幾明, 一個有potential發大o黎搞, 可以掙到o既錢唔會少過staroriental o既26fun, 可以搞到依家咁死氣沉沉, 厲害... ...
Winters 發表於 2014-11-16 03:19 PM
分拆之後開始死氣沉沉
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 03:55 PM

可以賺錢買樓牙   
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-16 04:22 PM

聽帥兄講03-05年26Fun最興旺
潮吹男 發表於 2014-11-16 03:39 PM
小弟前ACC係係03年入來 , 當年係叫ENTFUN , 討論分區得5~6個左右 , 最記得係我同KOBE兄吹水 ,
站主先開多左個SPORT版 , 興旺期應該都到07~08年 ... 老實講 , 我以前係反對貼圖既 ,
因為果時E度仲係一個 "討論區" , 真真正正係以討論為主 ... 而大概都係果時 , 好多人唔滿意當時既板 ,
如樂兄  B兄等等 ... 果D小弟好多相熟網友都走左 , 我自己都變左只係得閒來下 , 係呢兩年先重新蒲頭
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 04:35 PM

小弟前ACC係係03年入來 , 當年係叫ENTFUN , 討論分區得5~6個左右 , 最記得係我同KOBE兄吹水 ,
站主先開多左個SPORT版 , 興旺期應該都到07~08年 ... 老實講 , 我以前係反對貼圖既 ,
因為果時E度仲係一個 "討論區" ,  ...
迦樓羅女王 發表於 2014-11-16 04:22 PM
宅男齋吹水討論區,冇圖貼
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 04:37 PM

原來係「開國元老」
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-16 05:21 PM

原來係「開國元老」
潮吹男 發表於 2014-11-16 04:37 PM
開國元老又唔咁講 ... 不過我記得果時仲係吹湯盈盈(果時未被私有化)  郭羡妮  張可頤果D
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 05:26 PM

開國元老又唔咁講 ... 不過我記得果時仲係吹湯盈盈(果時未被私有化)  郭羡妮  張可頤果D
迦樓羅女王 發表於 2014-11-16 05:21 PM
湯盈盈都J

圖片附件: W020130723619190621910.jpg (2014-11-16 05:26 PM, 484.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703685&k=093860669c22fc6f9eb13d769838f7ee&t=1727102233&sid=96146W

作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 05:26 PM

迦樓羅女王 發表於 2014-11-16 05:21 PM
郭羡妮正牙

圖片附件: 1.jpg (2014-11-16 05:26 PM, 516.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703686&k=c278741b1c9419fde14b498d6d824645&t=1727102233&sid=96146W

作者: wilson8523    時間: 2014-11-16 06:59 PM

見到大家講到咁,我都開番個陳年ac講下,雖然唔係好耐07年既,但係我都06年開始睇到既,平時我係CD Rom ,以前叫entfun,直到宜家我都係打entfun既,以前真係好旺架,但係宜家少左好多人,不過我咁多年keep住日日都有上來睇下,不過就CD rom,重有嗰陣時好鍾意睇吳佩慈啤酒嗰段片
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 07:11 PM

見到大家講到咁,我都開番個陳年ac講下,雖然唔係好耐07年既,但係我都06年開始睇到既,平時我係CD Rom ,以前叫entfun,直到宜家我都係打entfun既,以前真係好旺架,但係宜家少左好多人,不過我咁多年keep住日日都有 ...
wilson8523 發表於 2014-11-16 06:59 PM
06年到衣家都係「新手上路」
作者: jojojojoj    時間: 2014-11-16 09:08 PM

分拆之後開始死氣沉沉
潮吹男 發表於 2014-11-16 03:53 PM
搞流量之後死咗九成九
作者: ppcat    時間: 2014-11-16 09:56 PM

搞流量之後死咗九成九
jojojojoj 發表於 2014-11-16 09:08 PM
正解
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 09:56 PM

見到大家講到咁,我都開番個陳年ac講下,雖然唔係好耐07年既,但係我都06年開始睇到既,平時我係CD Rom ,以前叫entfun,直到宜家我都係打entfun既,以前真係好旺架,但係宜家少左好多人,不過我咁多年keep住日日都有 ...
wilson8523 發表於 2014-11-16 06:59 PM
有冇巴打知道乜野係吳佩慈啤酒
作者: hamsubboy    時間: 2014-11-16 09:56 PM

我就04年做member, 果時 亨9利(打狗棒),得閒就同人開火,我果時都唔興答咀(因為佢哋打字太快),
睇佢一抽十,啲粗口 同 歪理 滿天飛,我就當笑片睇。
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-16 09:58 PM

我就04年做member, 果時 亨9利(打狗棒),得閒就同人開火,我果時都唔興答咀(因為佢哋打字太快),
睇佢一抽十,啲粗口 同 歪理 滿天飛,我就當笑片睇。 ...
hamsubboy 發表於 2014-11-16 09:56 PM
其實ENTFUN第一個一抽十既 , 可能係我
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 09:59 PM

睇佢一抽十,啲粗口 同 歪理 滿天飛,我就當笑片睇。 ...
hamsubboy 發表於 2014-11-16 09:56 PM
亨9利淡出之後開始死氣沉沉
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 10:01 PM

迦樓羅女王 發表於 2014-11-16 09:58 PM
聽講當年有吹水12人聯手擊退高登仔牙
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-16 10:02 PM

聽講當年有吹水12人聯手擊退高登仔牙
潮吹男 發表於 2014-11-16 10:01 PM
呢個我唔知喎 ... 可能我己經淡出左拉
作者: hamsubboy    時間: 2014-11-16 10:03 PM

迦樓羅女王 發表於 2014-11-16 09:58 PM
係呀!你細個果時真係低9能嫁! 笑撚死!
作者: him1113    時間: 2014-11-16 10:07 PM

想當年....網絡文化都不同現在...
我是典型潛水者
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 10:10 PM

呢個我唔知喎 ... 可能我己經淡出左拉
迦樓羅女王 發表於 2014-11-16 10:02 PM
聽講當年版主「樂壇渣fit人」狂ban會員
作者: hamsubboy    時間: 2014-11-16 10:13 PM

我是典型潛水者
him1113 發表於 2014-11-16 10:07 PM
以前啲人都講道理,都仲會同啲人打吓咀炮。
打狗棒 一開口 就5毛 成口歪理,都費事理佢。

佢有條 76男, 一見我就 保皇黨,已經唔想同佢吹。
最大鑊係佢開啲post 出嚟係有 方向性,
根本就唔會有討論空間,所以唔覆。
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 10:14 PM

我是典型潛水者
him1113 發表於 2014-11-16 10:07 PM
典型淫賊
作者: hamsubboy    時間: 2014-11-16 10:17 PM

我就俾其中一位 會員升版主 嘅 手足,ban 過一次,原因係話我同幾條友網絡欺凌 打狗棒…… 真係笑撚死。

打狗棒俾人蝦得,泰臣都會俾馬賽恰 啦!
果個版主都真係…………
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 10:20 PM

以前啲人都講道理,都仲會同啲人打吓咀炮。
打狗棒 一開口 就5毛 成口歪理,都費事理佢。

佢有條 76男, 一見我就 保皇黨,已經唔想同佢吹。
最大鑊係佢開啲post 出嚟係有 方向性,
根本就唔會有討論空間,所以唔 ...
hamsubboy 發表於 2014-11-16 10:13 PM

圖片附件: 01300000242726123700503140371.JPG (2014-11-16 10:20 PM, 469 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703849&k=715063539d8d57afc28071fa6def68d1&t=1727102233&sid=96146W

作者: loklok117    時間: 2014-11-16 11:21 PM

成班老SEA FOOD
作者: 160212    時間: 2014-11-16 11:24 PM

26fun有錢都唔識執,照計一個月執幾千蚊無難度
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 11:36 PM

160212 發表於 2014-11-16 11:24 PM
捱得咁X辛苦為乜牙   

圖片附件: ce_W1166_298_7fc78a61gw1dvf2xiwcb2j.jpg (2014-11-16 11:36 PM, 232.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703861&k=a43419762ebfb47e045f323340a781e2&t=1727102233&sid=96146W

作者: wilson8523    時間: 2014-11-16 11:44 PM

14# 潮吹男 因為多數做CD rom
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-16 11:48 PM

14# 潮吹男 因為多數做CD rom
wilson8523 發表於 2014-11-16 11:44 PM
聽師兄講26Fun有二十幾萬CD rom
作者: Winters    時間: 2014-11-17 12:19 AM

160212 發表於 2014-11-16 11:24 PM
搞得好點止! 搞流量又唔賣流量cap水, 都唔知做乜9!

可能entfun同star Oriental每個月搵唔少啦!

P.S. 仲有, 都唔知分拆個 香港追星STARHK.COM 出o黎做乜!
作者: Winters    時間: 2014-11-17 12:25 AM

我做完幾年遊客先落手申請返個account, 真真正正o黎吹水都係呢幾年, 一問始報到個陣, 周不時都係Sports版吹水, 個時呢度討論氣氛好好, 香港論壇少見, brightlee兄對球例更加非常熟悉, 可惜佢都好似冇上o黎幾年lu! 改版變到依家咁樣之後, 變X左死城咁, 連得閒送D SO相上o黎o既福利都冇X埋!
作者: 潮吹男    時間: 2014-11-17 12:28 AM

搞得好點止! 搞流量又唔賣流量cap水, 都唔知做乜9!

可能entfun同star Oriental每個月搵唔少啦!

P.S. 仲有, 都唔知分拆個 香港追星STARHK.COM 出o黎做乜!  ...
Winters 發表於 2014-11-17 12:19 AM
每個月執幾萬蚊供樓牙   

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0