標題: 純討論 : 覺唔覺無記中生代花旦 , 開始係賣大包??? [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-17 12:29 PM     標題: 純討論 : 覺唔覺無記中生代花旦 , 開始係賣大包???

首先 , 講清楚定義 "中生代花旦" 是指, 出道至少有十年八年 , 但未到五大級別 ,咁當然亦唔計新捧香香  林堂妹果D拉 ...

李C : 雖然好多人覺得佢性感 ... 但亮燈節 , 先係佢第一次賣奶溝
嘉琪 : 晩晚係優富賣火腿 !!!
定欣 : 點金出完浴 , 名門又唔著褲
智雯 : 不解釋
作者: wxj醉虎    時間: 2014-11-17 12:45 PM

胡定欣水蛇腰~~~~~~我喜歡~~~~

圖片附件: p1829229695.jpg (2014-11-17 12:44 PM, 227 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703908&k=5e372e21d5441ef7e908c186512b09ef&t=1727105531&sid=9XasLY

圖片附件: p2161911914.jpg (2014-11-17 12:45 PM, 62 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703909&k=a303dc1cad9f6b45e5eb5705902724b8&t=1727105531&sid=9XasLY

圖片附件: p2161911937.jpg (2014-11-17 12:45 PM, 100.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703910&k=47f9eb1e4bc91fdb24a6408111d8d77b&t=1727105531&sid=9XasLY

圖片附件: p2161911941.jpg (2014-11-17 12:45 PM, 388.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703911&k=b3789297dc9449bec014541453872718&t=1727105531&sid=9XasLY

圖片附件: p2161912734.jpg (2014-11-17 12:45 PM, 360.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2703912&k=780f42d5edc563966db1382b454d4a96&t=1727105531&sid=9XasLY

作者: limited-too    時間: 2014-11-17 04:03 PM

也是, 不過換個角度來看, 這無非是胃穩台糕塵下的命令吧,
早點賣大包, 到濕九台興時, 全台女偽人再一次過賣大包,
這樣就不會接太多獅奶投訴了
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-17 05:01 PM

也是, 不過換個角度來看, 這無非是胃穩台糕塵下的命令吧,
早點賣大包, 到濕九台興時, 全台女偽人再一次過賣大包,
這樣就不會接太多獅奶投訴了 ...
limited-too 發表於 2014-11-17 04:03 PM
其一拉 , 其二我覺得佢地係聰明左 ... 講演技 , 佢地差過陳太  陳長腿 ... 先奇拉 !!!
但李唐就係無捧過 , 點解???
因為佢地唔識好似陳太咁 , 唔係DEEP V就超短褲 ; 唔似陳長腿咁 , 日日晒長腿
佢地終於明白 , E+做女人 , 剩係有實力係無用架 , 唔得閒露兩手 , 唔好話我地狗公唔睇
連年年花幾萬係身 , 以為咁就叫靚既C9  OL , 都唔會封佢地做榜樣 ... 哈 ,
咁就無左一大截廣告拉 !!!
所以話 "男人有左錢就學壞 , 女人學壞就有錢" , 真係天下第一真理 !!!
作者: limited-too    時間: 2014-11-17 05:43 PM

其一拉 , 其二我覺得佢地係聰明左 ... 講演技 , 佢地差過陳太  陳長腿 ... 先奇拉 !!!
但李唐就係無捧過 , 點解???
因為佢地唔識好似陳太咁 , 唔係DEEP V就超短褲 ; 唔似陳長腿咁 , 日日晒長腿
佢地終於明白 , E+做 ...
迦樓羅女王 發表於 2014-11-17 05:01 PM
你講的好像這樣這裡有個會員一樣, 無錢女溝有錢仔就天經地道, 無錢男溝有錢女就神憎鬼厭

其實最叻不是你所講那幾位, 是那位港姐冠軍阿陳停Yan, 昨日馬交賽車, 胃穩台都無找佢做主持,
佢竟然自動做了主持....
作者: Winters    時間: 2014-11-17 06:35 PM

你講的好像這樣這裡有個會員一樣, 無錢女溝有錢仔就天經地道, 無錢男溝有錢女就神憎鬼厭

其實最叻不是你所講那幾位, 是那位港姐冠軍阿陳停Yan, 昨日馬交賽車, 胃穩台都無找佢做主持,
佢竟然自動做了主持....:yy02 ...
limited-too 發表於 2014-11-17 05:43 PM
呢件o野好X樣衰, 咁o既樣做到港姐已經搞笑, 竟然有人話佢靚女?! 痴X左線!
作者: alvinnnn    時間: 2014-11-17 07:41 PM

想有事業就要露事業, 係依家社會既風氣
作者: 66630    時間: 2014-11-18 05:37 AM

賣大包好呀,有眼福
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-18 10:22 AM

佢竟然自動做了主持....:yy02 ...
limited-too 發表於 2014-11-17 05:43 PM
我覺得咁好過靠露上位喎 ...
作者: 只攻與防    時間: 2014-11-18 10:28 AM

唉~好掛住之前黎姿 郭羨妮個幾界台慶D女明星真係又靚又索身材又好, 最緊要又肯露超性感
E家真係有身材肯露個D個樣麻麻, 樣正個D身材就麻麻...
作者: limited-too    時間: 2014-11-18 11:30 AM

我覺得咁好過靠露上位喎 ...
迦樓羅女王 發表於 2014-11-18 10:22 AM
停YAN姐都是靠露, 但上吾到位吧了, 其實在鄉江地, 露肉養自己是不對, 但不露更加不對.
除非好像圖加吻啦, 一係吾露, 一路就任何場合都露, 派milk
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-11-18 11:45 AM

停YAN姐都是靠露, 但上吾到位吧了, 其實在鄉江地, 露肉養自己是不對, 但不露更加不對.
除非好像圖加吻啦, 一係吾露, 一路就任何場合都露, 派milk ...
limited-too 發表於 2014-11-18 11:30 AM
作為狗公 , 其實有女肯露 , 我地點會拒絕丫 , 但前提係唔好捨本逐末 ,
好似陳長腿咁 , 下下為露而露 , 搞到劇情怪怪 ... 尤其 "點金" 佢有一幕約阿BEN出來 ,
擺晒PO士咁 ... 我唸緊 : 拍緊硬膠照呀???!!!

仲有 , 露還露丫 , 都吾好太雞格 ...
作者: matrix88    時間: 2014-11-18 11:58 AM

唉~好掛住之前黎姿 郭羨妮個幾界台慶D女明星真係又靚又索身材又好, 最緊要又肯露超性感
E家真係有身材肯露個D個樣麻麻, 樣正個D身材就麻麻...
只攻與防 發表於 2014-11-18 10:28 AM
英雄所见略同,真系正燃到,师兄有无高清CAP图?好让小弟回味下
作者: limited-too    時間: 2014-11-19 10:55 AM

作為狗公 , 其實有女肯露 , 我地點會拒絕丫 , 但前提係唔好捨本逐末 ,
好似陳長腿咁 , 下下為露而露 , 搞到劇情怪怪 ... 尤其 "點金" 佢有一幕約阿BEN出來 ,
擺晒PO士咁 ... 我唸緊 : 拍緊硬膠照呀???!!!

仲有 , 露 ...
迦樓羅女王 發表於 2014-11-18 11:45 AM
拿拿拿, 今晚作為9公的我們, 8點要留意了, 一定很多露露露的鏡頭
作者: edisonleung    時間: 2014-11-19 03:28 PM

呢代麻麻地,樣唔算靚

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0