標題: 亞姐顏子菲大爆亞視血淚史︰經常被迫出席淫賤飯局 [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2014-12-20 05:37 PM     標題: 亞姐顏子菲大爆亞視血淚史︰經常被迫出席淫賤飯局

淫賤高層︰王征

亞洲電視一直都被傳不獲續牌,呢期更加無糧出。繼早前亞洲先生黃集鋒疑因未出糧以致戶口剩得$7.94之後,今次輪到已經離巢嘅亞姐顏子菲爆大獲。顏子菲接受媒體訪問時話,試過突然被急召要去試鏡,但到達時才發覺係一個飯局,更有亞視女星被灌醉。顏子菲表示欲拖走其中一個被灌醉女星,但係就被人攔住,質問佢係咪唔俾面。之後佢就知道,原來亞視有好多呢類飯局。然後顏子菲又話,試過有次夜晚十一點,佢喺出面做完司儀工作之後,突然接到藝員科打電話俾佢,叫佢去某個地點。顏子菲當時已經詢問係咪一定要去,對方就話係重要事情,更千叮萬囑唔好卸妝。到達後先知原來係去卡拉 OK,好多人已經飲到好 high,當時仲有幾個女同事在場。被問到見到「兩杯落肚」之後係咩畫面,顏子菲就話係一件令人毛骨悚然的事。根據知情人士講,當時仲有兩名亞姐冠軍在場。咁「毛骨悚然」嘅事會係咩?係咪……王征又跳騎馬舞?

圖片附件: b81714f0-8763-11e4-8540-f333fc7198d9_Untitled-2-1-.jpg (2014-12-20 05:37 PM, 702.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2714564&k=5b7fbbf8f0a5bba0d13c9646c1183ab7&t=1727129870&sid=VDvVjX

作者: (~^o^~)    時間: 2014-12-21 02:59 AM

當時拍梗把酒當歌咋屌。
作者: cheapcheapcheap    時間: 2014-12-21 09:20 AM

就地正法?!
作者: liverpool-tam    時間: 2014-12-22 02:24 AM

依家唔駛佢代理,自己出o黎接生意啦
作者: wxj醉虎    時間: 2014-12-22 08:01 AM

呵呵~~~~~~~~~~~
作者: maiko5    時間: 2014-12-22 06:38 PM

食春卷

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0