標題: 點解亞視一向超多大陸廣告都話窮 ? [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2015-1-5 09:14 PM     標題: 點解亞視一向超多大陸廣告都話窮 ?

廣告數量遠超CCTVB
作者: cxzcxz    時間: 2015-1-5 09:52 PM

亞視有商品廣告咩??

由朝到晚播亞視有良心!!!
作者: hamsubboy    時間: 2015-1-6 12:59 AM

最多人睇嘅時段係跑馬,我睇亞洲台。早排試過一段日子,咩商業廣告都冇,
而唯獨有嘅係 三生牌鹿茸大補酒, 佢夠晒義氣。

最近多咗寧夏發展區 ~ 寧夏政府希望港人去發展。
作者: bobo21    時間: 2015-1-6 01:12 AM

垃圾就係垃圾, 電視又唔睇, 淨係日日開埋啲垃圾POST, 良心電視仲有幾多廣告, 大陸廣告, 0收視搵鬼會落商業廣告咩, 或許有啲大陸商人是暴發戶, 旦, 佢哋唔係傻架, 唔係啲白痴. 收凶皮啦XX男, 07七到15 .....
作者: Winters    時間: 2015-1-6 08:46 AM

最多人睇嘅時段係跑馬,我睇亞洲台。早排試過一段日子,咩商業廣告都冇,
而唯獨有嘅係 三生牌鹿茸大補酒, 佢夠晒義氣。

最近多咗寧夏發展區 ~ 寧夏政府希望港人去發展。 ...
hamsubboy 發表於 2015-1-6 12:59 AM
個D一係貪平, 一係水魚, 再唔係就係省市政府廣告, 不過我見佢地依家落廣告係巴士都唔落係亞視
作者: Winters    時間: 2015-1-6 08:49 AM

垃圾就係垃圾, 電視又唔睇, 淨係日日開埋啲垃圾POST, 良心電視仲有幾多廣告, 大陸廣告, 0收視搵鬼會落商業廣告咩, 或許有啲大陸商人是暴發戶, 旦, 佢哋唔係傻架, 唔係啲白痴. 收凶皮啦XX男, 07七到15 .....   ...
bobo21 發表於 2015-1-6 01:12 AM
同埋有D可能真係係第二度有repay
作者: kenand5    時間: 2015-1-7 01:31 AM

阿爺唔俾錢咪無錢囉
作者: hamsubboy    時間: 2015-1-7 07:29 PM

剛剛12台 亞洲台有 兩個廣告雙妹牌火腿腸、王祖藍演員會。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0